Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 27 februarie 2015

Sincronizari


Ce anume este sincronizarea? Unii cred ca e vorba de coincidente care au o anumita insemnatate, dar eu cred ca e ceva mai mult de atat, deoarece nu cred in coincidente; cred ca exista un motiv pentru tot ceea ce se intampla, chiar daca nu cunoastem motivul in acel moment. Sincronizarea are loc atunci cand doua lucruri complect diferite se intampla in acelasi timp, iar asta te atrage si are o semnificatie profunda pentru tine. Deobicei e vorba de doua lucruri care, in mod normal, nu ar fi trebuit sa se intample simultan. Poate a fost pur intamplator. Cand are sincronizarea, priveste-o ca avand un inteles special din partea Universului, pur si simplu pentru ca trebuie sa fi fost ghidate de un ajutor divin, pentru a se intampla asa cum s-a intamplat. Eu cred ca sincronizarea este un semn sufletesc, un eveniment planificat ca sa ne anunte ca suntem pe drumul cel bun. Daca e vorba de o sincroninare profunda, are rolul de a ne invata ceva prin acel eveniment. 

Iata un exemplu de sincronizare. Sa zicem ca faci curatenie in dulap si iti gasesti albumul de la sfarsitul liceului. Te uiti prin el, dai peste fotografia unei fete cu care erai destul de apropiata, dar de care te-ai indepartat dupa liceu si cu care nu ai mai vorbit de 20 de ani. Mai tarziu in acea zi, mergi la magazin sa cumperi lapte si cine vrea sa ia aceeasi sticla de lapte ca si tine? Prietena ta din liceu! Ce mai sincronizare, nu?
Care erau sansele, in primul rand, ca tocmai azi sa faci curat in dulap; in al doilea rand, sa-ti gasesti albumul; in al treilea rand, sa-ti amintesti de vechea ta prietena; in al patrulea rand, sa dai peste ea la acelasi magazin, in acelasi minut si sa cautati amandoua lapte?

Aceste lucruri mi se intampla des cand vad sau aud ceva care ma duce cu gandul la o anumita persoana, chiar daca e vorba de cineva pe care nu am vazut de mult timp. Apoi, in scurt timp, ma intalnesc cu persoana respectiva sau cu cineva apropiat de ea, sau aud vesti despre omul in cauza. Poate ca aceasta persoana are un mesaj pentru mine sau poate ca ma va invata ceva important cu privire la lectia de viata la care lucrez momentan. 

Inca un exemplu. Sa zicem ca mergi la magazin cu niste bani,iei un singur produs si suma e 10,50 lei. Iti deschizi portofelul si ai doar 10,50 lei pentru ca cineva din familie a imprumutat bancnota de 50lei pe care o aveai si nu ti-a spus. Care sunt sansele, cand credeai ca ai aproape 61 lei sa dispui de fapt, exact de suma de care faci cumparaturi?
Poate ca aceasta sincronizare are de a face cu o dilema curenta, cu o lectie la care lucrezi sau vreun alt mesaj pe care doar tu il poti descifra. 

Cand au loc aceste sincronizari, daca le observi, au un efect pozitiv asupra energiei tale. Totusi, cateodata le poti rata, daca nu esti suficient de atent. Fii mai deschis la lucrurile minore ca sa poti observa sincronizarile din viata ta. Cred cu tarie ca totul se intampla cu un motiv, deci cauta motivele din spatele sincronizarilor.
Poti folosi aceste "coincidente" pentru a-ti eleva frecventa, daca observi conceptia divina din viata ta sau daca esti in alerta pentru a urmari mesajele importante care ti-ar putea parveni.



<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: