Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 13 februarie 2015

Viata e o calatorie


Viata este cu adevarat o calatorie. Poti trece peste orice iti arunca lumea in fata.Ne nastem, crestem, murim si ne intoarcem acasa. 
Priveste viata ca pe o experienta continua, de unde obtii informatii si cunostinte despre propria spiritualitate.
Lectiile de viata pe care am hotarat sa le invatam cand am venit aici sunt tot ceea ce ducem inapoi cand trecem mai departe. De ce sa te pui singur in situatia in care lupti contra curentului, facand lucruri care iti cauzeaza probleme si dificultati sau care iti ingreuneaza viata?

Cand te asteapta vremuri grele, ramai pozitiv. 
Nu poti schimba lucrurile care ti se intampla in viata, se vor intampla exact cum au fost planificate dinainte sa te nasti; poti schimba doar reactia ta fata de aceste lucruri. Daca privesti astfel viata, atunci intelegi ca tot ceea ce se intampla, se intampla cu un motiv si face parte din lectia ta de viata.

Cauta invataturile ascunse in situatie, atunci cand lucrurile merg prost. Te poti descurca cu orice in viata, atat timp cat inaintezi mereu si accepti ceea ce primesti, desi iti pui intrebari in legatura cu situatia in care te afli - acele intrebari poti fi, de fapt, o parte importanta a ceea ce trebuie sa inveti. 

Iti poti mari nivelele de energie zilnic, daca pur si simplu privesti ceea ce ti se intampla intr-o maniera pozitiva. Nu te lasa doborat si nu fii deprimat. Exista unele lucruri pe care nu le poti schimba; fa o lista cu modalitatile in care iti poti schimba viata. Incepe cu lucruri marunte si avanseaza catre cele care par imposibil de atins. Pe masura ce iti indeplinesti fiecare obiectiv, vei descoperi ca esti cu un pas mai aproape de acele scopuri marete. 
Mentine-ti motivatia si nu uita ca totul trece, cu timpul.

Uneori e foarte dificil sa te concentrezi asupra a ceea ce ai nevoie in viata, si sa ramai atent la spiritualitatea ta, cand ai de-a face cu situatii neprevazute. Ce vei face cand vei fi suparat sau vei avea probleme? E greu, dar vei trece peste toate acestea. Nu te vei simti mereu la fel ca acum. 
Inainteaza in viata si pe parcurs, vei intelege mai multe despre propria ta latura divina. Ramai pozitiv; intensifica-ti vibratia, chiar daca o faci cu ajutorul a ceva minor, cum ar fi fredonatul unei melodii in timpul zilei.
Te ajuta sa te simti bine si iti atrage pozitivitatea.


<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: