Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 13 martie 2015

Cararea astrala, calatoria astrala


Planul astral este o dimensiune existentiala alternativa care iti este accesibila de fiecare data cand dormi sau vrei intentionat sa faci o calatorie astrala. Te vei simti ca si cum ti-ai parasi corpul , fiind capabil de a te misca liber in planul astral. Vei putea sa vezi simultan lucrurile atat pe plan astral, cat si pe plan terestru. Aceste calatorii astrale si experiente in afara corpului - fie si temporare - iti maresc vibratia legandu-te de adevarata spiritualitate personala si de energia sufleteasca. Exista un cordon argintiu care tine conectat corpul tau astral cu trupul tau fizic tot timpul. Datorita acestui cordon, te poti intoarce oricand in corpul tau daca nu te simti confortabil in timpul calatoriei astrale.

Incearca acest exercitiu.
Stai intins pe jos, gaseste-ti centrul spiritual si imagineaza-ti ca iti parasesti corpul si calatoresti intre astre. este posibil ca sa fie nevoie sa incerci de mai multe ori inainte sa ai senzatia ca iti parasesti corpul si treci in planul astral. Pe masura ce calatoresti, daca te simti speriat, te vei retrage dintr-o smucitura inapoi in corpul tau fizic. Acest lucru este perfect normal, nu trebuie sa au emotii. Oricand ai dori sa iti evelezi vibratia personala, calatoria astrala te va eleva spre altitudini impresionante. 

Zboara spre dimensiuni din afara sferei existentiale fizice pentru a-ti cuprinde lumina interioara. 



<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: