Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 30 martie 2015

Depaseste scepticismul


Cred cu tarie in ceea ce vad. Sunt sceptica, deci pentru mine a invata sa merg mai departe de ceea ce vedem cu ochii a fost foarte dificil. Cand ti se intampla niste lucruri in mod repetat si fizic, nu poti vedea de ce se intampla, te face sa examinezi situatia dintr-o perspectiva noua si sa iei in considerare posibilitati care nu esti sigur ca exista intr-adevar.

S-a intamplat uneori sa simt ca ma bate cineva pe umar, dar nu era nimeni cand m-am intors. Alteori am vazut manifestari , cu viziunea periferica, iar cand ma uitam direct acolo, nu era nimic. Cand se intamplau aceste lucruri, cautam motive logice si rationale pentru ceea ce vazusem. Odata ce am eliminat fiecare posibilitate logica, am ramas cu cele la care nu eram sigura ca vreau sa ma gandesc. Dupa ce ai inceput sa simti ce este dincolo de acest taram, trebuie sa incepi sa privesti dincolo de ceea ce vezi cu cei doi ochi si sa apelezi la al treilea ochi.

De exemplu, sa zicem ca indrumatorul tau spiritual se manifesta in fata ta pentru a-ti dezvalui un mesaj important. Daca il vezi dar esti sceptic, atunci nu vei crede ca ceea ce vezi e cu adevarat acolo; nu vei primi mesajul.
Poate incerci sa iei legatura cu ghidul tau si vezi cu ochiul mintii o domnisoara cu parul lung, saten , cu o bluza albastra si pantaloni kaki, care iti spune ca o cheama Alison si ca e indrumatorul tau spiritual. Vei crede?

Lasa scepticismul deoparte. Incearca sa privesti lucrurile diferit cand e vorba de a-ti accepta abilitatile de medium si de lucrurile pe care le vezi si le traiesti. Cand ai de-a face cu experiente metafizice, teama joaca un rol important in a te retine sa descoperi proportiile taramurilor pe care nu le vedem cu ochii fizici. Daca poti elimina aceasta teama pe masura ce inveti si descoperi, vei fi mai capabil sa-ti descoperi propriul adevar. Nu e usor sa renunti la frica dar daca incerci macar, e un inceput bun pe drumul catre descoperire.

E bine sa fii sceptic. Nu vrei sa fii mereu de acord cu orice si sa uiti de principiile tale. Trebuie sa elimini mereu orice explicatie logica cu privire la ce ti se intampla , inainte de a hotari ca e vorba de spiritualitate sau experiente parapsihice. Totusi, cand explicatiile rationale nu dovedesc nimic, renunta la scepticism si descopera adevaratul sens.

Priveste mai departe, vezi ceea ce vezi - vei fi surprins.


<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: