Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


miercuri, 10 iunie 2015

Auzul sensibil si transmiterea cuantica a cuvintelor

Salutare prieteni. Azi doresc sa iti reamintesc o calitate deosebita cu care te-ai nascut. Poate ca e mai corect sa spun ca este un cadou pe care l-ai avut inca dinainte de a fi parasit uterul, un dar atat de minunat si atat de puternic, inca inexplicabil, posibil sa-l fi respins sau, mult mai rau, ai uitat complect despre asta.

Inainte de fraze si expresii verbale care ne sunt “predate”, inclinarea omului este de a incerca si extrapola sensul acelor creatii greoaie numite cuvinte. Luati in considerare pentru un moment acest scenariu; o mamica care ii vorbeste fatului si se intreaba oare la ce se gandeste sau daca intelege micutul din pantec. O mamica “stiutoare” ( cum sunt cele mai multe mamici) poate simti cand bebelasul nu intelege - evident, nu pentru ca copilul este foarte versat in a vorbi limba ci pentru ca ea stie ca copilul poate “simti” ceea ce ea spune.

Da, copiii, precum toti oamenii in diferite stadii de viata, raspund acut la calitatea vocii, la tonalitate si inflexiune – dar ce doresc sa sugerez merge mult dincolo de asta. Incredibil, mamica ar putea chiar simti dorinta copilului de a vorbi cu ea in propria lui limba. Hai sa fie o aluzie catre o imagine de ansamblu. Acesta nu este ceva cu ce mama va merge mai departe. Nuuu, copilul va trebui sa invete limba Noastra...asa ca obisnuieste-te junior.

A doua palma pe fundulet
Bebelusii au o durere cand se nasc pe aceasta lume. Cu totii stim despre acea prima palma – care din fericire acum este in primul rand doar o metafora mai degraba decat o procedura medicala de buna credinta. Dar palma reala vine atunci cand incepem sa interactionam cu alti oameni prin cuvinte si propozitii si in curand realizam cat de incomoda este aceasta modalitate de comunicare. Dar daca nu reusim sa stabilim aceasta legatura de comunicare, noi pur si simplu nu putem functiona in societate. Esecul nu este o optiune.

Tonuri, Inflexiuni si Proiectii (TIP)

Putini vor sustine importanta acestor instrumente folosite in conversatie. Ele adauga culoare si caracter propozitiilor noastre si transmit mai multe informatii. In mod evident, daca vrem sa atentionam, avem modalitati de accentuare a cuvintelor noastre, astfel incat sa alertam ascultatorul nostru, fie “ vreau sa-ti vorbesc despre afaceri” sau “ hei, asculta-ma!”.  Desi aceste instrumente sunt destul de utile intr-un context normal si pe scena conversatiei generale – pentru “auzul sensibil” poate fi ca si unghiile pe o tabla.

Folosesc termenul “auzul sensibil” ca o prindere a tuturor expresiilor pentru cei care aud la un nivel dincolo de ceea ce multi altii isi amintesc cum se face. Asta nu inseamna ca ei au super-auz in sensul ca ei pot auzi, sa zicem, un ceas care ticaie intr-o alta camera. In schimb, auzul sensibil poate auzi mesajul “primar” sau mesajul real incorporat intre cuvintele unui individ care incearca sa transmita. Acesti “senzitivi” pot sa mearga pe nuante foarte subtile si extrapola date care merg dincolo de sensul cuvantului prezentat in dictionar. In plus, ei sunt prea constienti ca TIP sunt adesea doar dispozitive de filtre sau ecrane de fum pe care oamenii o folosesc pentru a ascunde adevarata semnificatie, sa para mai mari intr-un fel, sau pentru a te convinge sa vezi lucrurile in felul lor – ca si cum ei stiu mai bine. Exista multe alte exemple, dar le vom lasa pe moment in pace.

Te surprinde ceva din toate astea? Permite-mi sa-ti arat mai mult cum functioneaza. Senzitivul stie ca daca ai nevoie sa subliniezi punctul tau de vedere la orice masura importanta prin TIP , atunci vorbitorul are probleme in articularea unui gand corect sau poate intr-adevar incearca sa te faca sa rezonezi pe aceleasi unde cu el – care nu este neaparat un lucru rau. Dar, de pe pozitia unui senzitiv, daca un om are dificultati comunicand cu obiectivitate si claritate, atunci el sau ea va recurge la utilizarea “ instrumentelor” pentru a realiza ceea ce doreste sa faca.

Indiferent de ton, inflexiuni sau limbajul trupului pentru cel care conteaza, atunci cand vorbim, spunem lumii exterioare mult mai multe decat ne dam seama. Sensibilul va “auzi” cum te simti cu adevarat si ce crezi cu adevarat. Daca, de exemplu, un agent de vanzari iti ofera o lista de motive pentru ce ar trebui sa cumperi masina acuma, in clipa asta – sensibilul poate auzi o urgenta diferita in voce. El sau ea poate auzi “cumpara aceasta masina, bla, bla, bla ( chiar am nevoie de bani pentru ca sunt o mama singura si vremurile sunt grele) sau ( inca o masina si am numele pe o placa). Nu este o transmitere de gandire pur psihica – nu chiar. Dar inainte de a scoate proverbiala pisica din sac , ia in considerare acest exemplu; un om sensibil cunoaste un sincer “te iubesc” de unul fals – chiar daca cel fals vine cu un zambet, ciocolata si trandafiri. Cum e posibil?


Transmiterea cuantica a cuvintelor

Deci “auzul” este la pamant. Daca te abonezi, ca si mine, ca organismul uman este invaluit intr-un camp energetic sau aura, atunci intreaba-te cum un cuvant poate trece de pe buzele vorbitorului prin acest camp inconjurator fara a fi intr-un fel influentat sau modificat in vre-un fel. Afirmatia mea este ca nu poate – de fapt, asa cum cuvintele trec prin acest camp, ele devin incapsulate in “plicuri” energetice, plicuri cuantice. Aceste plicuri spun o poveste mult mai cuprinzatoare decat cuvantul continut in ele. Cuvantul mesaj in interiorul plicului este foarte rudimentara prin comparatie.

Bine, asta e. Un sensibil va ridica “elementele fundamentale un pic neclare” incapsuland fiecare cuvant care (in sine) este un tip de fractal al semnaturii aurei mai mari care radiaza intreaga esenta a omului – asa ca poate fi destul de detailata. Super nu? Un adevarat sensibil poate ridica anticipat probleme de sanatate sau un eveniment major in viata cuiva, o copilarie dificila, etc. , de multe ori lucruri de care vorbitorul nici nu este constient.
Experientele intregii tale vieti scanteiaza in acest camp energetic toroidal numit aura – si imi pare rau, dar nu poti vorbi fara a trece prin ea.

Tu esti cuvintele tale

Da, stiu..intotdeuna spun ai grija de gandurile tale, caci vor deveni cuvinte. Ai grija la cuvintele tale, caci devin actiuni. Ai grija la actiunile tale, caci devin obiceiuri. Ai grija la obiceiurile tale, caci devin caracterul tau. Ai grija la caracterul tau, caci devine destinul tau.

Mda, asta e intr-o coaja de nuca. Nu conteaza “cum” o spui, “de ce” o spui, “ce” spui si asa mai departe. Sunt aici pentru ati reaminti ca tu ESTI cuvintele pe care le folosesti – si ca sensul real este incorporat intr-o forma de unda pliata a exprimarii, mascat de asa numitul sens al cuvantului si in final invaluit de un fractal al insasi esentei tale.



<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: