Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


sâmbătă, 13 iunie 2015

Efectul Kirlian si vindecarea energeticaDin cele mai vechi timpuri noi am vazut poze si picturi ai diferitelor lideri spirituali din diferite traditii, dar exista un lucru comun intre ei, si anume acel halo care inconjoara capul lor care ne este cunoscut ca si Aura - campul energetic. Multi au respins aura, in special cei care pretindeau a fi experti in domeniul stiintelor naturii. Cu toate acestea, cu ajutorul camerelor foarte sensibile, oamenii de stiinta au fost capabili sa fotografieze acest camp, unii experti cred ca ar putea deveni un instrument pentru utilizarea in diagnosticarea si tratamentul multor boli.

Cum am mai scris in http://spirituminfinitum.blogspot.ro/2012/11/abilitatea-de-vedea-aura.html…. aura reprezinta energiile voastre fizice, mentale, emotionale, precum si spirituale. Aura este adesea vazut ca un amestec de vibratii fine colorate, unde fiecare culoare isi defineste propria sa natura individuala si caracteristicile.

Vibratia acestei aure este foarte fina si subtila, dar cum v-am spus cu mult antrenament fiecare poate vedea aura. Dar, cum vorbim acum de oamenii de stiinta care au dorit sa demonstreze stiintific si sa o arate celor care nu cred in asa ceva, au creat instrumente foarte fine pentru a detecta diferitele culori si forme al aurei.

Un studiu, publicat in revista “ Consciousness and Cognition”, a explicat fenomenul ezoteric al aurei si campul energetic al radiatiilor luminoase care inconjoara o persoana ca un halou. Studiul a explicat ca in termeni neurologici, sinestezia se datoreaza unor “cross-wiring” ( cablari in cruce) in creierul unor oameni numite sinestezii...DEX http://dexonline.ro/definitie/sinestezie sau http://www.doxologia.ro/terapie-pentru-suflet/sinestezia-o-impletire-neobisnuita-simturilor

Cu alte cuvinte, sinestezii au mai multe conexiuni sinaptice decat oamenii “normali”. “Aceste conexiuni suplimentare fac sa se stabileasca in mod automat asocieri intre zonele creierului care nu sunt in mod normal interconectate” – a declarat prof. Gomez Milano, un autor principal al studiului. “ Multi vindecatori care pretind ca vad aura oamenilor ar putea avea aceasta conditie. “

Efectul Kirlian

Pioneri in acest domeniu sunt sotii Kirlian, pana in aceasta zi toate halourile obiectelor fotografiate sunt mentionate ca si “efectul Kirlian”. Fotografierea Kirlian este o colectie de tehnici fotografice folosite pentru a capta fenomenul descarcarilor electrice coronale. Este numit dupa Semion Kirlian care in 1939 a descoperit accidental ca daca un obiect pe o placa fotografica este conectata la o sursa de inalta tensiune, o imagine este produsa pe placa fotografica.

Tehnica a fost cunoscuta sub numele de “electrografie”, “electrofotografie”, “fotografie descarcare coronian” (CDP), “bioelectrografia”, “vizualizarea de evacuare a gazelor” (GDV), “imagistica electrophotonica” (EPI), si in literatura rusa, “kirlianografie”.

Kirlian a patentat multe inventii care fotografiaza stralucirea si a captat mai multe imagini. De-a lungul timpului, au observat ca imaginile variaza de la o persoana la alta. Kirlian si sotia lui au demonstrat ca imaginile lor au aratat o forta de viata sau camp energetic care reflecta starile fizice si emotionale ale subiectilor lor. Aceste imagini pot fi utilizate pentru diagnosticarea bolilor. In 1961 au publicat prima lor lucrare pe aceasta tema in Russian Journal of Scientific and Applied Photography.


Aura unei persoane s-a dovedit a fi conectat direct la nivelul de sanatate a persoanei.

O persoana este considerata a fi sanatoasa cand vitalitatea fizica, claritatea mentala, pozitivismul emotional si energiile spirituale sunt relativ echilibrate. Deci, o persoana care este sanatoasa la toate aceste niveluri are o aura mai mare si mai luminoasa si invers in cazul unei persoane nesanatoasa. O stralucire slaba in jurul anumitor parti ale corpului pot indica prezenta unei boli sau tulburari.

Din intensitatea unei straluciri, sotii Kirlian au invatat sa precizeze activitatea totala a corpului, eficacitatea diferitelor tratamente, precum starea organelor si sistemelor. Astazi metoda GDV este destul de bine dezvoltata si poate fi folosit pentru a efectua o analiza generala a intregului corp. Imaginile sunt calitativ si obiectiv interpretate reducand riscurile de erori medicale. Eficacitatea diferitelor tratamente pot fi detectate in mod individual.

GDV se bazeaza pe emisiile de lumina care apar in campurile electromagnetice de inalta tensiune. Daca ar fi fost sa devina utilizate pe scara larga in diagnosticul traditional atunci, cu ajutorul ei, medicii nu numai ca ar fi putut efectua cu usurinta un diagnostic comun , dar la un moment dat ar fi identificat boli care pot aparea in viitor. Aceasta ar putea imbunatati semnificativ calitatea ingrijirii preventive.

Aura umana se poate schimba dramatic si rapid

S-a constatat ca obiectele care nu au viata nu-si schimba parametrii aurei lor mai mult de 2%. In schimb, obiectele vii isi schimba campul aurei dramatic si rapid. Aceasta ofera oamenilor de stiinta intrumente unice pentru a studia fizica VIETII si a constiintei cu ajutorul bio-electrografiei. De exemplu, prof. Bunzen in Rusia a constatat ca raspunsul in Aura Kirliana pare sa preceada procesele electrice in creier in timpul unui proces de luare a deciziilor. Din cercetarile sale, prezentate in 2001 la Congresul “Science Information, Spirit” , se pare ca un gand “ apare” in aura inainte ca orice activitate electrica sa poate fi detectata in creier. Pentru inceput este constiinta noastra electro-fotonica?

Reiese, de asemenea, ca aura oamenilor care interactioneaza cu diferite obiecte, cum ar fi medicamente, cristale, minerale, culori, muzica, etc. se poate schimba in mod semnificativ. Echipamentele moderne Kirlian sunt capabile sa cuantifice aceste efecte in ceea ce priveste influenta lor asupra stralucirii electro-fotonice. Se pare ca functionarea detaliata a fiecarui organ si efectele de sanatate pot fi de asemenea determinate prin stimularea stralucirii electro-fotonice.

Toate obiectele care traiesc arata schimbari continue in aura lor. O serie de experimente majore a echipei oamenilor de stiinta coordonat de catre prof. Korotkov, Rusia, a demonstrat ca aura corpului uman continua sa se schimbe continuu pentru exact 72 de ore dupa moartea clinica. Se pare ca printre alte lucruri, nu numai ora, dar si motivul decesului poate fi determinata pe baza acestor modificari. Este interesant de observat ca in aproape fiecare cultura de pe Pamant de secole oamenii respecta o perioada de 3 zile intre moartea trupului si ingropare.

Incet si treptat, cu cat mai multe cercetari au fost facute in aceasta fotografiere a campului aurei tehnologii diferite au fost dezvoltate pretinzand de a capta aura umana sau campul electromagnetic. Pana la aceasta data avem sisteme diferite, cum ar fi PIP ( Poly contrast Interference Photography), DAS (Digital Aura Scanning system), RFI ( Resonant Field imaging) etc, care fiecare pretind a capta aura umana si sa ajute in detectarea dezechilibrelor subtile in corpurile noastre.

Mai multa stiinta este validarea activitatii senzoriale si constiintei

Chiar daca suntem de multe ori constienti de starea noastra emotionala actuala, cum ar fi furia sau bucuria, mecanismele care duc la aceste senzatii subiective au ramas nerezolvate. Cercetarile geniale facute de catre oamenii de stiinta filandezi au cartografiat zonele corpului nostru care se confrunta cu o crestere sau descrestere a activitatii senzoriale cand traim o anumita emotie. Fiecare dintre aceste domenii afecteaza de asemenea aura noastra.

Fiecare zona a corpului are o limba cu privire la ceea ce fac organele, muschii, nervii, etc. Atunci cand apare o conditie in organism intr-o zona localizata, ne ajuta sa descoperim ce ar trebui sa schimbam in scopul de a mentine “homeostazia” in emotiile noastre, rationament mental, si viata spirituala.

Inutil sa spun, ca in antica medicina traditionala orientala conceptul aurei este bine inteles si general acceptat. Practici estice, atat medicale si spirituale, sunt initial indreptate la corectarea aurei, adica corpul spiritual mai degraba decat cea fizica.

Oameni de stiinta, cum ar fi Beverly Rubik, au explorat ideea unui biocamp uman, folosind cercetarea fotografica Kirliana, incercand sa explice disciplina chineza a Qigong. Qigong-ul ne invata ca exista o energie vitala numita qi (chi) care patrunde in toate lucrurile. Experimentele lui Rubik bazate pe dispozitivul GDV a lui Konstantin Korotkov de a produce imagini pentru a vizualiza aceste biocampuri qi la pacientii cu boli cronice. Energii vitaliste, cum ar fi qi si prana, exista dincolo de lumea naturala.

Programul The Princeton Engineering Anomalies Research (PEAR), care a inflorit timp de aproape trei decenii sub egida Princeton University’s School of Engineering and Applied Science, si-a finalizat studiul interactiunii constiintei umane cu dispozitive sensibile fizice, sisteme, si procese, si dezvoltarea de modele teoretice complementare, pentru a permite o mai buna intelegere a rolului de constiinta in stabilirea realitatii fizice.Totul este Energie

Oamenii de stiinta si cercetatorii din intreaga lume au confirmat ca materia care pare a fi solida, in realitate, NU ESTE ADEVARATA realitate. Acesta materie care arata solida, este de fapt format din energie pura care vibreaza la o anumita frecventa care confera proprietati cum ar fi forma, dimensiune,textura, etc.
Aceste obiecte solide arata ca un stilou, carte, si chiar moleculele, atomii si celulele din corpul nostru sunt de fapt formate din particule vibratoare de energie numite electroni, protoni, neutroni si particule si mai mici...Deci, atunci cand aceste particule vibreaza in nucleul lor, un mic impuls electric este generat in corpul nostru si in conformitate cu celebra lege a fizicii, “ Atunci cand exista un camp electric in jurul unui corp, un camp magnetic se dezvolta in mod automat”. Deci, micile impulsuri electrice in corpurile noastre duc la formarea unui camp magnetic in jurul corpului nostru, care actual este cunoscut ca si Aura – campul electromagnetic a corpului.

Din moment ce totul in acest univers este alcatuit din aceleasi constituente particule electroni, protoni, neutroni, etc , inseamna ca TOTUL ARE O AURA. Si daca vom continua extinderea acestor asa numite particule elementare, vom ajunge la un punct in care nu gasim nimic altceva doar energie pura vibratoare in insasi esenta acestor asa numite obiecte solide. Totul in acest univers fizic nu este altceva decat energie care conecteaza la orice in univers.

Daca studiem textele stravechi indiene, mai ales sutrele yoga, vom ajunge sa cunoastem anatomia subtila a sistemului chakrei umane care este un important aspect al aurei noastre. Spiritual , putem spune ca aura este natura propriului nostru suflet, aceasta reflectand cele mai intime dorinte si sentimente, emotii, etc...

Aura este stratul de energie care interconecteaza toate celelalte corpuri subtile si , de asemenea, actioneaza ca un scut, acoperand si protejand corpurile noastre mai rafinate subtile, cum ar fi cele mentale ,emotionale, si corpurile spirituale si astrale. Cum pentru corpul nostru fizic pentru a supravietui si a-si mentine sanatatea, oxigenul joaca un rol vital, pentru existenta noastra in mod similar fortele Pranic, cum este de obicei numit Prana, este energia subtila care este cerut de corpurile noastre subtile pentru a functiona si a mentine o stare buna de sanatate.

Corpurile subtile controleaza sanatatea noastra in planul fizic

Deci, daca vrem ca corpurile noastre sa absoarba oxigenul corect din mediu, sa tinem plamanii sanatosi , pastrand astfel corpul nostru fizic sanatos, in mod similar, daca vrem ca corpurile noastre subtile sa functioneze corect si sa absoarba energiile pranice corect, avem trebuie sa ne mentinem aura sanatoasa.

Cum facem exercitii fizice regulate pentru mentinerea corpului fizic, ar trebui sa practicam o forma de exercitiu care reglementeaza fluxul corespunzator a energiilor pranice in corpurile noastre subtile.

Corpurile noastre subtile”, si anume corp fizic, corp emotional, corp mental, corp spiritual si ultimul corpul astral. Deci, in total aura noastra este alcatuita din 5 straturi de baza din care putem vedea corpul fizic pentru ca are o vibratie mai joasa si densa,iar restul celor patru corpuri vibreaza la frecvente mai ridicate.

Chiar daca organul fizic este eliminat din corpul fizic, amprenta energetica este intotdeuna acolo, in corpul astral. Cele mai multe vindecari care se intentioneaza pe corpul fizic sunt receptionate, primite de acest strat, vindecarea se face pe partile intentionate, parti ale acestui corp astral, si apoi noua amprenta energetica sau informatie este transferata in jos, la fiecare dintre corpurile inferioare pana cand ajunge in corpul fizic.

Odata ce radacina bolii este eliminat din matricea corpului nostru fizic, simptomele aparute in corpul fizic incep sa dispara. Radacina tuturor bolilor atunci nu este in corpul fizic, ci in corpul energetic si nici o boala nu poate avea loc in corpul fizic inainte de a fi tradus din corpul energetic.

Deci in acest fel vindecarea energetica trimisa de rugaciuni, reiki, intentie, etc. este intotdeuna primit de stratul exterior al aurei, corpul astral si apoi transferat la celelalte corpuri. Cel mai important scop al aurei noastre este de a actiona ca un recipient care sa tina toate corpurile noastre impreuna si, de asemenea, sa actioneze ca un scut protejandu-ne de vibratii nesanatoase. Deci, cu cat mai puternica este aura noastra, cu atat suntem mai protejati si mai energici.

In timp, un procent mai mare de persoane vor creste sa adopte aceste concepte deoarece constiinta este acum la un nivel pe Pamant unde putem intelege de ce exista aceste energii fara respingere.

Care la randul ei va ajuta la progresul sanatatii intr-o asemenea masura incat va stapani controlul corpurilor subtile care nu vor mai permite boala in corpul fizic.
<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: