Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 22 septembrie 2017

Sistemul nostru nervos si rezonanta SchumannÎn 1952, fizicianul și profesorul german W.O. Schumann a emis ipoteza că există unde electromagnetice măsurabile în atmosferă care existau în cavitatea (sau spațiul) între suprafața pământului și ionosferă. Potrivit NASA, ionosfera este un strat abundent de electroni, atomi ionizati si molecule care se intind de la aproximativ 55km deasupra suprafetei pamantului pana la marginea spatiului, la aproximativ 1100km. Această regiune dinamică crește și se micșorează (și se împarte în subregiuni) pe baza condițiilor solare și este o legătură critică în lanțul interacțiunilor Soare-Pământ. Acesta este "stație de putere ceresc" care face posibilă comunicarea radio.

În 1954, Schumann și H.L. König au confirmat ipoteza lui Schumann prin detectarea rezonanțelor la o frecvență principală de 7,83 Hz; astfel, "rezonanța Schumann" a fost stabilită prin măsurarea rezonanțelor electromagnetice globale generate și excitate de descărcările electrice în ionosferă. În timp ce acest fenomen este cauzat de trăsnet în atmosferă, mulți nu sunt conștienți de importanța acestei frecvențe ca un diapazon pentru viață. Cu alte cuvinte, acționează ca o frecvență de fundal care influențează circuitele biologice ale creierului mamiferelor.

 Din câte știm noi, câmpul electromagnetic al Pământului a protejat toate lucrurile vii cu această pulsație de frecvență naturală de 7,83 Hz. Te poți gândi la asta ca la bătăile inimii pământului. Anticii indieni Rishi au făcut referire la acest lucru ca OHM sau la întruparea sunetului pur. Fie prin coincidență sau nu, frecvența de 7,83 Hz se întâmplă, de asemenea, să fie o frecvență foarte puternică utilizată cu antrenarea undelor cerebrale, deoarece este asociată cu nivele scăzute de alfa și cu gama superioară de stări ale undelor creierului theta. Această frecvență a fost, de asemenea, asociată cu niveluri ridicate de hipnotizabilitate, sugestibilitate, meditație și niveluri crescute de HGH (hormon de creștere umană), în plus față de creșterea nivelului de flux al sângelui cerebral în timp ce această frecvență este stimulată.

S-ar părea că sistemul nostru nervos poate fi influențat de câmpul electromagnetic al Pământului. Poate de aceea a fi în natură a fost întotdeauna atât de reconfortant și vindecător. Deconectarea de la un oraș tipic prin reducerea expunerii noastre la mulțime, trafic, muncă și viața de rutină - și, în schimb, ieșirea în mediul natural - ne poate  încetini undele cerebrale de la stările agresive, vigilente, anxioase și nerăbdătoare care sunt văzute în intervale mai mari a undelor creierului beta la mai multe unde alfa reconfortant.

 La 31 ianuarie 2017, pentru prima dată în istoria înregistrată, rezonanța Schumann a atins frecvențe de 36+ Hz. A fost considerată o anomalie când, în 2014, această frecvență a crescut de la frecvența obișnuită de 7,83 Hz până la un nivel de 15-25 Hz - deci un salt de la 7,83 Hz la 36+ Hz este o mare problemă. Aceasta este mai mult decât o creștere de cinci ori a nivelurilor de frecvență rezonantă. Ce înseamnă asta pentru noi ca locuitori ai Mamei Pământ? Potrivit neuroștiinței, înregistrările de frecvență de 36+ Hz în creierul uman sunt mai mult asociate cu un sistem nervos stresat decât unul relaxat și sănătos.

De mult timp a fost suspectat că conștiința umană poate afecta câmpul magnetic al pământului și poate crea perturbări în el (și invers), în special în momente de anxietate, tensiune și pasiune. Dacă nu știți că trăim într-o perioadă de mare anxietate, tensiune și pasiune, probabil că nu sunteți conștient. În plus față de mediile politice, sociale, economice și personale foarte încărcate ale timpului nostru actual, mulți oameni au simțit, de asemenea, ca timpul se accelerează. Acest lucru ar putea explica tulburarea intensă pe care majoritatea dintre noi o simt acum în istorie. Creșterea drastică a frecvenței ar putea avea legătură cu asta?

După cum știm din știință, cu cât frecvența este mai mare, cu atât mai diversificată este informația pe care o transportă acele frecvențe. Deoarece suntem ființe organice făcute din materie și susceptibile la câmpuri electromagnetice și pentru că viețile noastre sunt inseparabile de pământ, atunci dacă frecvența pământului crește, ar trebui să ne ridice și frecvența?

Evoluția nu a fost întotdeauna un proces ușor, dar energia din spatele ei - energia câmpului unificat - se îndreaptă întotdeauna spre un grad mai mare de organizare și deplinătate, atât în interior, cât și în afară. Dacă câmpul electromagnetic al pământului crește, atunci nu ar trebui să se permită creierului nostru să capteze frecvențe mai mari care sunt chiar mai mari decât starea stresantă a undelor beta cerebrale ridicate? Dacă este așa, există o gamă largă de frecvențe ale creierului deasupra scalei undei mari ale creierului beta care - în loc să fie asociat cu un creier care este prea excitat și dezechilibrat - este asociat cu un creier  mai conștient și mai creativ?

Creșterile de frecvență creează creșteri ale conștiinței și, atunci când crește conștiința noastră, avem o mai mare conștientizare - și astea sunt undele creierului gamma. Undele creierului gamma , care pot fi de două ori mai mari decât undele cerebrale beta ridicate, reprezintă o stare excitată în creier, cu toate acestea, ele nu sunt conectate la stările de supraviețuire ale modului de urgență, ci corelate cu un fel de superconștientizare , precum și cantități mai mari de iubire și compasiune. Pe măsură ce pământul trece prin metamorfoza ei, poate că și noi trebuie să trecem prin acest timp de intensitate emoțională legată de undele creierului beta înainte de a intra într-o nouă conștiență a stărilor de unda gamma a creierului. Și nu ne-ar îmbunătăți sistemul nervos și ne-ar extinde percepția și conștientizarea realității?

Poate că suntem pe punctul de a ajunge într-un mare salt evolutiv. O altă modalitate de a spune că trecem printr-o inițiere, la urma urmei, nu este o inițiere un ritual de trecere de la o fază la alta? Poate că pământul ne ajută să ridicăm vălul, ne inițiază la o accelerare a energiei și  ne permite să vedem adevărata noastră natură. Poate că atunci când vedem, ne amintim și ne trezim la cine suntem cu adevărat, ființele umane se pot mișca în final ca o conștiință colectivă dintr-o stare de supraviețuire într-o stare de prosperare.

aici puteti accesa si vizualiza informatiile despre "bataile inimii" ale Mamei Pamant : https://www.heartmath.org/research/global-coherence/gcms-live-data/
<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: