Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 6 noiembrie 2017

Dimensiunile și diferențele acestora


Când trecem prin procesele de trezire spirituală, mai devreme sau mai târziu ne confruntăm cu faptul că se pare că există mai multe dimensiuni decât realitatea în care trăim și pe care o cunoaștem atât de bine. Începem să ne punem întrebări despre viața noastră și ceea ce a fost adevărat pentru noi începe brusc să se sfărâme. Nu mai suntem siguri dacă trăim într-adevăr într-o realitate sau dacă pînă la urmă nici nu este așa de reală. Energiile dimensionale superioare ne cheamă. Începem să rezonăm cu ele și să mergem în căutarea noastră pentru a afla mai multe despre cine suntem cu adevărat. Învățăm despre energiile universale și frecvențele diferite și ceea ce înseamnă cu adevărat ascensiunea: o schimbare energetică de la 3D la 5D prin creșterea frecvențelor noastre la un nivel mult mai înalt și transmutarea frecvențelor joase ale fricii în iubire necondiționată până la un moment în care nu mai există teamă. Suntem bombardați cu o mulțime de informații și învățăm multe despre noi înșine, despre Univers și despre umanitate. O întrebare care ne ocupă adesea este modul de diferențiere a dimensiunilor.
Pentru a înțelege diferitele dimensiuni și cum se simt ele mai bine, să le aruncăm o privire individuală.

Cea de-a treia dimensiune - lumea materială a fricii
"Pentru că trăim într-o lume materială și sunt o fată materialistă ..." Madonna descrie a treia dimensiune destul de perfect în cântecul ei. Ea descrie cum se va întălni doar cu băieți care au bani să-i cumpere lucruri și cum ea se teme că își va pierde banii odată ce a intrat în acea stare de posesie. Cea de-a treia dimensiune se referă la materie, la acumulare și la a trăi în teama de a le pierde din nou. Ne temem să pierdem controlul. Ne temem de a nu fi în siguranță și să nu fim suficienți de buni. Nu avem încredere în oameni, pentru că ne-ar putea lua averile. Așadar, încercăm să ajungem la putere față de ceilalți pentru a fi într-o poziție mai puternică. Ne definim pe acest plan prin ceea ce avem și ce facem pentru a trăi. Noi credem că suntem despărțiți de Dumnezeu și de toți și de toate. Atâta timp cât nu suntem una cu Sursa, nu putem experimenta unitatea cu tot ceea ce este. Credem că moartea este ceva dureros, întunecat și finit. Credem că trăim o singură viață și asta este tot. Credem că această lume este un loc al sărăciei. Prin urmare, credem că trebuie să luptăm din greu pentru bunăstarea noastră, deoarece nu este suficient pentru toată lumea. Credem că viața ar trebui să fie o competiție cu câștigători și învinși. Credem că este bine să minți, pentru că toată lumea o face în acest joc. Suntem convinși că trebuie să avem dreptate. Credem în anumite roluri pentru bărbați și femei. Bărbații, care sunt cei mai puternici și luptători, femeile fiind îngrijitoarele plăpânde. Acest lucru se schimbă odată cu înălțarea femininului în ultimele decenii, dar adevărata natură a masculinului și femininului nu a fost încă pe deplin înțeleasă. În ceea ce privește relațiile și sexul, credem că nu putem fi întregi fără altă persoană. Credem că avem nevoie de altcineva pentru a ne face fericiți și întregi. Ne bucurăm în momente foarte rare. În situații de frumusețe care taie respirația fie în natură, fie în timpul unui orgasm sexual. Acestea sunt momentele rare care ne conduc în ACUM. Singurul loc unde eul nu există. Suntem atât de obișnuiți cu ego-ul că nu ne întrebăm dacă este normal să ne petrecem tot timpul în trecut sau în viitor. Ego-ul joacă "ar fi trebuit, ar trebui, voi avea" în trecut sau să sară în viitor jucând "să creăm scenarii" - să ne pregătim pentru orice posibilitate. Nu vedem că singurul loc real care trebuie să fie în acest moment este ACUM.
 "Oamenii din cea de-a treia dimensiune doresc sexul fizic atât de mult pentru că aceasta este singura ocazie pentru ei de a experimenta fuziunea energiilor masculine și feminine într-un echilibru perfect".
Oamenii din cea de-a treia dimensiune doresc atât de mult sexul fizic, pentru că aceasta este singura ocazie pentru ei de a experimenta îmbinarea energiilor masculine și feminine într-un echilibru perfect. Aceasta este cauza principală a acestei dorințe. În cea de-a treia dimensiune, nu înțelegem că de aici vine nevoia unui partener. Nu înțelegem că putem crea această integritate pentru noi înșine. Dar: noi nu numai că putem, ci trebuie să-l stăpânim pentru a avea acces la dimensiunile superioare. Nu ne putem imagina că dorințele sexuale se pot schimba de la nevoie la o partajare. În a treia dimensiune, nu am învățat niciodată să ne iubim pe noi înșine. Dimpotrivă, am fost învățați să credem că acest lucru este egoist. Opusul este cazul. Ne iubindu-vă pe voi înșivă, este gândirea egoistă și este ceea ce vă împiedică să fiți întregi și să păstrați spațiul dinlăuntrul vostru în viață.
 Din punct de vedere energetic, a treia dimensiune este un loc cu vibrații foarte scăzute și sporește iluzia separării, dualității și liberei voințe. În 3D, există o singură cronologie (realitate) și trăim cu construcția și iluzia minții egotice a timpului linear. Sinele nostru superior nu este integrat în corpul fizic deoarece nu se poate descurca în densitatea și frecvența redusă. Este conectat cu noi prin corpul nostru spiritual, dar când chakrele noastre sunt blocate, cu greu poate ajunge la noi. Asta cauzează credința că suntem despărțiți de Dumnezeu. În 3D, credem că viața noastră se bazează pe coincidențe și că nu există destin, deoarece nu suntem conștienți de adevărata noastră identitate - o ființă spirituală într-un corp fizic, care suferă de amnezie. Pe măsură ce ne întrupăm în cea de-a treia dimensiune, uităm cine suntem cu adevărat și primim echipamentul unei minți  egotice care serveste doar pentru această încarnare. Nu-și poate aminti niciuna dintre viețile noastre anterioare, pentru că nu a fost acolo cu noi.
Doar structura noastră celulară și ADN-ul poartă amintiri din linia familiei noastre, iar sufletul / sinele nostru superior cunoaște experiențele noastre din viețile trecute. Atâta timp cât mintea egotică ne conduce și inima noastră este închisă, legătura cu sufletul nostru este blocată de cele mai multe ori. Comunicarea cu sinele nostru superior și cu tărâmurile superioare poate fi doar simțită, neînțeleasă cu mintea rațională. Mintea eului nu este capabilă să proceseze această cantitate de energie. Atâta timp cât suntem obstrucționați, nu putem simți adevărul, credem că mintea noastră egotică ar trebui să fie la conducere, deoarece este atât de inteligentă. Și da, este - în a ne ține departe de sinele nostru adevărat și de a păstra iluziile. De fiecare dată când intuiția noastră vine și ne exprimă adevărul, mintea ego-ului strigă: "Dovedeste-o!" Așa că am oprit din nou, pentru că nu putem dovedi ceea ce simțim. Continuăm să fugim legați la ochi, încercând să ne dăm seama cum funcționează viața și ce facem de fapt. Credem că găsim răspunsurile la căutarea fericirii în afara noastră. Ne adaptăm la joc și acceptăm iluziile 3D ca fiind realitatea noastră, pentru că toată lumea face asta. Suprimăm întrebările despre scopul nostru, adevărata noastră origine și talentele și darurile noastre. Trebuie să ne confruntăm cu aceste întrebări, pentru că toți ceilalți trăiesc în conformitate cu aceleași reguli. 
Dacă am vorbi cu voce tare de îndoielile și dorințele noastre adevărate, noi am fi  considerați nebuni și visători nerealisti. Deci, pur și simplu ne lipim de sistem, neștiind că am fost înrobiți deoarece mintea noastră egotică a fost programată cu tot felul de credințe false. Nu vedem că întregul sistem este o matrice falsă bazată pe frică. Atâta timp cât oamenii sunt în frică, îi puteți menține sub control și puteți câștiga bani cu ei. O grămadă de bani. Asigurările, produsele farmaceutice și cele de modă sunt doar câteva exemple despre cum se face o mulțime de bani cu temerile noastre. Și trebuie să facem din ce în ce mai mulți bani pentru a putea compensa aceste temeri. Credem că trebuie să ne îmbunătățim statutul. Din nou și din nou - să fii suficient de bun și să câștigi respect. Nici măcar nu ne dăm seama cât de mult lumea materială, posesiunile noastre ne controlează și ne țin în dependență. Trebuie să protejăm ceea ce am ajuns și să facem din ce în ce mai mult să fim pregătiți pentru timpuri și mai grele. În cea de-a treia dimensiune, ne gândim la gânduri negative și ne confruntăm cu toată lumea și cu totul.
 "Iluzia dualității în a treia dimensiune ne permite să experimentăm lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și disperarea, mai binele și mai răul. Avem opțiunea de a acționa ca sfinți sau demoni. Aceasta este de fapt singura alegere pe care o avem: Iubirea sau frica."
Iluzia dualității în a treia dimensiune ne permite să experimentăm lumina și întunericul, binele și răul, bucuria și disperarea, mai binele și mai răul. Avem opțiunea de a acționa ca sfinți sau demoni. Aceasta este de fapt singura alegere pe care o avem pe acest plan: dragoste sau frică. Lumina sau întunericul. Asta ne permite voința liberă. Atâta timp cât alegem frica, repetăm ​​experiențele și modelele noastre până când învățăm să alegem iubirea. Aceasta este frumusețea celei de-a treia dimensiuni. Odată ce învățăm să alegem iubirea în permanență, ajungem la iluminare pe măsură ce frecvența noastră crește semnificativ. În acest fel, depășim limitele minții egotice. Învățăm să ne lăsăm inima și sufletul să preia conducerea în transformarea eului nostru într-un spirit liber. Învățăm cum funcționează energiile universale și cum putem crea realitatea noastră. Înțelegem că aveam volanul în fața noastră tot timpul. Doar că nu am văzut-o. Aflăm că nu există victime sau făptuitori. Există doar profesori care ne ajută să creștem. Nu trebuie să așteptăm până murim ca să intrăm în lumină. Putem face asta în timp ce suntem într-un corp uman.

 A patra dimensiune - Lumea visurilor magice
A patra dimensiune este lumea viselor. Se mai numește Planul Astral. Este o dimensiune care este mai puțin densă și mult mai fluidă decât cea de-a treia dimensiune, dar are încă o singură cronologie (realitate), găzduiește iluzia dualității și a eului și, astfel, frica poate să existe și aici. Dar timpul linear devine mult mai fluid aici. Imaginați-vă că este un flux de energie care găzduiește toate evenimentele dintr-o anumită cronologie - aceeași linie de timp care este disponibilă în cea de-a treia dimensiune. De obicei vizităm planul în mod natural în timpul nopții. Aici, în stările noastre de vis, orice este posibil. Un șoarece poate fi transformat într-un leu, putem zbura sau respira sub apă, putem fi în multe locuri în același timp și avem conversații cu cele mai ciudate creaturi. Putem călători în trecut și în viitor. Călătorii astrali experimentați pot accesa acest plan și în timpul zilei.
  Acesta este planul sau cîmpul unde au călătorit șamanii și civilizațiile antice, pentru a afla mai multe și pentru a se conecta la domeniile spirituale. Aceste călătorii le-au dat acces la lumea pamînteană și la lumea superioară. Mulți dintre ei au folosit droguri și ceremonii speciale de transă pentru a ajunge acolo. În funcție de vibrațiile energetice ale oamenilor, călătoriile în planul astral pot fi o experiență foarte iubitoare și interesantă sau foarte înfricoșătoare și înspăimântătoare. Medicamentele spirituale nu ne vor duce niciodată peste a patra dimensiune. Cu toate acestea, călătoria planului astral poate fi foarte profundă în înțelegerea scopului nostru ,  pentru a afla mai multe despre noi înșine, și despre temerile noastre, deoarece putem intra în legătură strânsă cu sinele nostru superior aici. Indiferent cât de departe călătorim în această dimensiune, rămânem întotdeauna în acest moment. Pe acest plan este de asemenea posibil să intrăm în conștiința colectivă și să învățăm mai multe de acolo. Tărâmul astral este un loc unde lumina și întunericul intră în conflict ușor. Magia întunecată are locul ei aici, de exemplu, dreamwalkerii ne pot influența ușor în acest plan când suntem încă plini de frică și nu am învățat încă să stabilim granițe energetice sănătoase, adică atunci când suntem capabili să ne creăm propria lumină și să o susținem astfel încât pur și simplu absoarbe întunericul. Majoritatea oamenilor nu-și amintesc în mod conștient experiențele lor astrale, ceea ce face mai dificilă detectarea manipulărilor energetice.
 "A patra dimensiune conectează întunericul și lumina. În acest plan, ne putem proteja numai prin aplicarea legilor universale energetice, deoarece nu există legi sau reguli omenești de control."
A patra dimensiune conectează întunericul și lumina. În acest plan, ne putem proteja numai prin aplicarea legilor energetice universale, deoarece nu există legi sau regulamente umane pentru control.
O adnotare: Oamenii cu o frecvență mai mare nu experimentează în mod conștient planul astral. De aceea, ei se simt deseori singuri sau cred că își imaginează trezirea și înălțarea lor, pentru că nu au toate aceste experiențe nebunești de care ceilalți oameni sunt atât de entuziasmați. Frecvența corporală a acestor persoane este deja superioară celei de-a patra frecvență de la naștere. Persoanele cu frecvență înaltă au de multe ori o oboseală inexplicabilă în toată existența lor 3D, deoarece diferența dintre frecvențele 3D dense și frecvențele mult mai ușoare de 5D cauzează o frecare permanentă și corpul nu are timp suficient să se ocupe de ea. Ei trec prin programare 3D la fel ca toată lumea, deși au adesea un sentiment mult mai puternic de "nu este bine ce se întâmplă aici" și interoghează și sabotează sistemul deseori. O mulțime de oameni cu frecvență mai ridicată se uită înapoi la etapele de alcool și droguri, deoarece nu reușesc să facă față bine densității și își refuză darurile și talentele spirituale. Ei vor doar să fie normali și să se încadreze într-o etapă anterioară a vieții lor. Problema: Drogurile și alcoolul au o frecvență mult mai scăzută decât corpul lor, ceea ce poate provoca anxietate și depresie permanente.
 Persoanele cu o frecvență mai mare nu experimentează coșmaruri. Aceștia pot avea atacuri de panică și gânduri spirale înainte de a merge la culcare sau când sunt pe jumătate treji, dar visele lor, dacă își amintesc , au loc în 5D și mai sus. Aceste vise nu pot conține frică sau întuneric, deoarece acestea sunt planurile iubirii necondiționate.
 Ei experimentează ascensiunea lor în mod diferit, într-un mod mult mai subtil, mai sincer. Odată ce trezirea lor este inițiată și ei se deschid spre spiritualitatea lor, procesul se întâmplă de obicei mai rapid decât media, și ei curăță programarea 3D destul de repede, deoarece sistemul lor dorește să se întoarcă la frecvența sa naturală cât mai repede posibil, odată inițiat. Ele sunt de obicei claircognizance - însemnând că dintr-o dată ei știu lucruri fără să știe de ce. Acest lucru se datorează faptului că ei au acces la altă  cronologie (realitate), și dimensiuni. De obicei, acest lucru se întâmplă inconștient. Pur și simplu pierd câteva minute (ore chiar) și se simt reci (sau calzi) și confuzi (sau în extaz) după o astfel de experiență. Nu este mai bine sau mai rău de a fi de înaltă frecvență. Experiențele sunt pur și simplu diferite.

Cea de-a cincea dimensiune - Planul Luminii
Dintre toate dimensiunile superioare, cea de-a cincea dimensiune este ultima din lumina pură și iubirea necondiționată, adică energia Sursei se fluidifică în jos, înainte de a intra în domeniile limitărilor și dualității. Aceasta este dimensiunea dincolo de timpul liniar, ceea ce înseamnă că sunt disponibile multe date / realități diferite care se pot accesa. Existența fizică este încă posibilă în acest plan, deși corpul este mai ușor și are o structură celulară diferită. Când corpul fizic este complet transformat în această structură, nu există nici o durere. Mai mult, nu există teamă. Este planul iubirii și al abundenței necondiționate, manifestat în fizic. Sinele nostru superior a fost complet integrat în corpul nostru fizic și a preluat conducerea. Acest lucru se simte foarte diferit de la doar canalizarea sinelui superior.
Prima dată când sinele tău superior se mișcă complet în corpul fizic este destul de copleșitor. Este un flux energetic intens de iubire necondiționată și totul se simte grațios și ușor. Înainte ca sinele superior să poată fi complet ancorat în corpul fizic, vindecarea tuturor corpurilor (mental, emoțional și fizic) trebuie să fie finalizată. Prin urmare, sinele vostru superior va aluneca în și afară pentru o vreme până se poate muta în permanență. Veți ști când sinele vostru superior este integrat, atunci când nu puneți la îndoială fluxul universal și pur și simplu aveți încredere în călătoria voastră. Nu simți nevoia de a interfera sau de a controla acel flux. În a cincea dimensiune, toate acțiunile noastre se bazează pe iubire. Este planul unicității, în care simțim legătura cu toată lumea și cu tot ceea ce ne înconjoară, inclusiv cu energia sfântă a Sursei. În cea de-a cincea dimensiune, trăim în Conștiința Unității, dar ne recunoaștem în continuare ca indivizi ca parte a întregului. Nu mai simțim că primim informații de la ghizi, îngeri sau familia stelară, prin canalizarea. Acum vine mult mai intuitiv și mai subtil din interior, așa cum am devenit UNU cu tot ceea ce este. La început se simte ca și cum am fi fost deconectați până ne-am obișnuit cu acest nou mod de a fi conectați. În acest plan, ne amintim cine suntem cu adevărat și suntem conștienți de sufletul nostru veșnic. Manifestarea este ușoară, iar viața viselor noastre este realitatea noastră.
 În 5D, totul vine fără efort, după cum am redescoperit că fluxul energetic universal ne îndrumă întotdeauna perfect. Nu există limite. Trăim în libertate și autenticitate. Deoarece nu există teamă, nu există nici o îmbătrânire și nici o boală. Trăim atâta timp cât dorim, până când vom decide să părăsim corpul. Acest lucru se întâmplă fără probleme și fără nici o durere.
"A trăi în 5D înseamnă a trăi din inimă. Ne conectăm prin inimile noastre și putem simți legătura și iubirea instantaneu ".
 A trăi în 5D înseamnă a trăi din inimă. Ne conectăm prin inimile noastre și putem simți legătura și iubirea instantaneu. Odată ce cineva și-a ridicat propria frecvență la un nivel de 5D, întoarcerea la dimensiunile inferioare nu mai este posibilă, dacă sufletul nu o alege în mod conștient. Aceasta a fost alegerea pe care o au multe semințe stelare și ființe angelice pentru a ajuta omenirea să urce. Oamenii din 5D sunt imuni la frecvențe joase, deoarece nu există rezonanță. Ei nu atrag nici un întuneric și trăiesc exclusiv în lumină. Ele nu pot fi văzute de oameni în 3D dacă nu și-au început deja propriul proces de ascensiune și sunt deschise la frecvențele mai înalte. Atunci este când dualitatea și timpul liniar se dizolvă și tot ce rămâne este o viață în ACUM. Toate experiențele sunt îmbrățișate cu recunoștință, căci sufletul știe că totul are scopul pentru propria creștere și expansiune a conștiinței. Contactul cu extratereștrii și ființele angelice devine ușor și este integrat în experiența zilnică. Primiți informații direct din spirit și telepatie, teleportarea și telekinezia devin posibile. Cea de-a cincea dimensiune este dimensiunea încrederii profunde și cunoașterea interioară a faptului că totul se întâmplă perfect. În acest plan, am învățat să mergem cu fluxul și să lăsăm Sursa să lucreze prin noi pentru a crea minuni. Nu este nevoie să ai dreptate în 5D, deoarece nu există ego. Eul nostru a transcedat într-un spirit liber și lucrează împreună cu trupul și sufletul. În cea de-a cincea dimensiune, nu mai luăm nimic personal de la oameni care încă nu au ajuns în acel plan. Știm despre propriile lor bagaje și călătorii și nu îi judecăm sau  învinovățim, ci îi iubim necondiționat, după cum știm că fac parte din întreg. Știm că nu există pericol, deci știm că nu este nevoie de protecție. Știm că lumina noastră strălucește atât de strălucitor încât absoarbe automat întunericul.
 În 5D trăim conform legilor energetice universale, știind că noi creăm ceea ce gândim. Nu există reguli sau legi create de oameni, deoarece oamenii au încredere în fluxul energetic care îi îndrumă. Nu este nevoie de posesiuni sau statut, deoarece nu există concurență și nimic de comparat. Totul devine o partajare. Noi suntem. Ne iubim și ne apreciem individualitatea ca parte a întregului. Știm că nevoile noastre sunt întotdeauna îndeplinite și că suntem mereu îngrijiți. Recunoștința este întotdeauna prezentă. Când trăim permanent în 5D, am ajuns la o stare de iluminare. Nu e de mirare că se face referire ca la un cer pe pământ.
Textele pe care le împărtășesc se bazează întotdeauna pe descărcările pe care le primesc și / sau pe experiențele clienților și pe ale mele. Eu nu pretind ce împărtășesc pentru a fi adevărul final. Îi încurajez pe toți să ia doar ceea ce rezonează pentru a-și găsi adevărul și înțelepciunea. Deoarece aceasta este înțelepciunea universală, eu nu pretind nici un drept de autor. Vă rugăm să nu ezitați să distribuiți acest conținut atâta timp cât păstrați mesajul său complet, astfel încât sensul să nu fie distorsionat. Mulțumesc. Cu multă lumină și iubire, Vera Ingeborg


<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: