Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 8 iunie 2018

Cristalele din Atlantida

Lecturile lui Edgar Cayce afirmă că, în formele sale anterioare, cristalele din Atlantida au fost folosite pentru contactul dintre „infinit și finit“ și pentru comunicații „cu acele forțe din exterior (Universului)“, și că tehnologia de cristal a fost dezvoltat mai târziu ca sursa de putere.

"A fost sub forma unei figuri cu șase laturi (cristal) în care lumina a apărut ca mijloc de comunicare între infinit și finit sau mijloace prin care s-au făcut comunicări cu acele forțe din exterior (universul)". Edgar Cayce


"Entitatea era printre cei care lucrau cu Marele Cristal în fazele anterioare ale Atlantidei, pentru a comunica cu Forțele Cosmice în ceea ce ar fi numit în afara corpului ... și erau multe versiuni ale cristalelor Tuaoi". E Cayce


O altă descriere, ceva mai exotică, a fost dată de Phylos tibetanul într-un manuscris canalizat, denumit "Un locuitor pe două planete". El a descris o versiune de "foc" al cristalului din Atlantida ca având o energie uimitoare folosită pentru călătoria galactică.
Referințe la aceste antice tipuri de tehnologii sunt bogate în textele străvechi și în hieroglife. Întrucât se bazează pe valorificarea principiilor universale cele mai de bază ale Naturii; Gravitația și Electromagnetismul (implozie / radiație), ei fac apel atât la aspectele masculine, cât și la cele feminine ale ființei noastre. Desigur, ele au fost venerate ca obiecte sacre și au fost înțelese și documentate în termeni foarte simbolici. Dispozitivele pot chiar, într-un anumit sens, să fie entități vii sau să facă posibil un fel de comunicare cu aspecte superioare ale Naturii / Sine.Vechiul Testament pare să se rotească în jurul furtului lui Moise al unui astfel de obiect / sursă de energie / dispozitiv care a stat în Marea Piramida din Giza, vegheați de ochii vigilenți ai preoției care locuia acolo.
Mai târziu (greșit) interpretat ca "Dumnezeu" sau "Cele Zece Porunci", dispozitivul (numit și "Tetragrammaton") a fost purtat într-o cutie de aur, Arca Convenției, iar poporul isrealit a folosit-o pentru a produce tot felul de efecte "magice" cum ar fi împărțirea apei, ridicarea pietrelor grele, deplasarea pietrelor heiacice (Jerihon), topirea metalelor, prelungirea vieții, însuflețirea plantelor moarte, iradierea dușmanilor etc. Cuvântul original ebraic din Biblie, descriind ceea ce au asistat poporul israelit când a coborât Moise din Mt. Sinai, de fapt, se traduce direct în "cristal hexagonal", așa cum a fost descris de Cayce.
Au fost necesare ritualuri elaborate pentru a aborda în siguranță acest dispozitiv ...
... așa cum a devenit evident când filistenii l-au capturat, fără să știe cum să se ocupe de ea și au fost loviți de tumori canceroase etc.

"Discul Solar de Aur de la Mu" este o altă referință veche la acest tip de tehnologie. Cred că existau mai multe dintre aceste "dispozitive" situate în diferite temple de pe Pământ, corespunzătoare vârtejelor / chakrelor Pământului, în vremuri foarte vechi, în timpul unui ciclu anterior. Se spune că acestea au fost păzite / întreținute de ființe foarte evoluate, de preoți și / sau chiar de maeștri ascensionați și au fost folosiți pentru beneficiul și evoluția tuturor ființelor de pe Pământ sau a ceva de-a lungul acelor linii ...Unele descrieri / legende decurg astfel: "... la vremea când Lemuria se scufunda, unul dintre cei șapte Mari Maeștri ai Lemuriei, Lordul Aramu Muru, a primit misiunea de a aduce sacrul Disc Solar de Aur de la Templul Iluminării la Lacul Titicaca pentru păstrarea în siguranță. În timpul Incașilor, Discul Solar a fost transferat la Cusco și plasat în Qorikancha, principalul Templu al Soarelui, unde a rămas până la venirea spaniolilor. La acea vreme, a fost returnat la Lacul Titicaca și plasat în Orașul Eteric Etern (Shambala oare?)în interiorul lacului. În legenda originii lor, acesta este locul de unde primii incași, M'anko Qapak și Mama Oqllo, au venit pe Pământ.


Discul Solar de Aur a fost folosit în calitate de calculator cosmic care a primit informații de lumină direct din Sursa Universală a Minții, Wiracocha, în centrul galaxiei. Intrând în Templul Iluminării și deschizându-se sinelui, Lemurienii și mai târziu incașii puteau accesa înțelepciunea sfântă. În această perioadă, epoca lui Pachakuti, Discul Solar Sacru trebuie să fie reactivat, accesând înțelepciunea cosmică. Mulți dintre conducătorii spirituali ai lumii, precum și profesorii indigeni, recunosc că energia planetei sa schimbat în 1987 de la energiile masculine ale Tibetului față de energiile feminine din Peru și mai ales Lacul Titicaca, Machu Picchu și Valea Sacră din Inca. Această zonă este portalul recunoscut prin care noile energii feminine intră în mama Pământ "Pacha Mama".


Ochiul lui Horus s-ar putea referi de asemenea la un astfel de cristal / tehnologie (simultan simbolizând conștiința / sănătatea / viața / puterea.) Hierogliful însuși codifică fracțiunile matematice ale numărului 64 ....<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: