Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


miercuri, 11 iulie 2018

Sfaturi și semnele trezirii spirituale și simptomele ascensiunii

Experiența trezirii spirituale este unică pentru toată lumea. Se simte foarte personal, dar se întâmplă pe tot globul, deoarece mulți încep să-și deschidă ochii.

Este într-adevăr o experiență de vindecare a energiei pe o scară mult mai mare. Vindecarea energiei în care ne asumăm responsabilitatea pentru vindecarea noastră. Suntem vindecătorul vieții noastre. Un eveniment de împuternicire care ne schimbă viața spre bine.

Îmi place vechea zicală: Suntem ființe umane, nu fapte umane.

Când acceptăm calea spre trezirea spirituală, începem călătoria de a învăța o nouă modalitate de a fi o persoană mai bună zi de zi. De ce? Pentru că în centrul căruia suntem cu adevărat este o ființă spirituală care trăiește într-o realitate umană fizică.

Când trezirea spirituală începe să ne ducă la un alt nivel (o frecvență mai mare a energiei), putem simți ceea ce se numește simptomele ascensiunii de-a lungul drumului. Această vărsare a energiei vechi este necesară pentru a avansa. Ele diferă de la un individ la altul. Dar toate ne conduc pe drumul către creșterea sufletească și către sinele nostru adevărat.

Am trecut peste unele dintre cele mai comune simptome de ascensiune, iar prietenii din întreaga lume au împărtășit ceea ce au experimentat. Vedeți, toți trecem printr-un fel de schimbare.

Trăim în mijlocul unui eveniment extraordinar care ne va schimba în bine dacă acceptăm. Semnele și simptomele ascensiunii sunt resimțite de mulți oameni. Bineînțeles, ați putea respinge această idee de a trece la o viață pozitivă. Dar de ce ai face-o?


La începutul trezirii, este comun să nu realizăm ce se întâmplă. Apoi lucrurile devin interesante. Pentru că mai mult decât atât, răspundem în mod automat la ceea ce se întâmplă așa cum facem mereu. Dar  observăm că nu funcționează ca înainte. Acesta este un indiciu că trebuie să căutăm opțiuni mai bune. Așa începe călătoria pentru a crește gradul de conștientizare.

Conștientizarea și ascensiunea merg mână în mână. Pe măsură ce ne extindem conștiința, creștem prin provocările la momentele ah ha, noi ne ridicăm vibrația.

Fiți conștienți de faptul că vă ascultați sinele și de responsabilitatea proprie pentru corpul, mintea și psihicul vostru. Cele menționate mai jos este o orientare și nu trebuie privit ca o revistă medicală finală. S-ar putea să aveți nevoie să mergeți și să vedeți un medic. Este responsabilitatea și alegerea voastră!

Toate simptomele menționate mai jos pot fi vindecate mai repede cu tonuri de suflet, auto-realizare, tehnici de meditație, vindecare .... uitați-vă în arhivele blogului, care este plin de oportunități pentru voi pe toate nivelele.

Dureri de cap
Acestea pot varia de la migrene la dureri de cap cluster. Femeile, din anumite motive, par să le aibă mai mult decât bărbații. Acestea sunt cauzate de prea multă energie care curge prin chakra coroanei și de modificările hormonale care apar datorită stimulării chakrelor. Poate fi ușurată prin solicitarea Sinelui Superior de a vă ajuta să o eliminați sau să cereți Îngerului Păzitor să ajute la înlăturarea lui. Dacă este destinat să vă ajute cu deschiderea glandei pineale sau pituitare, atunci veți observa că cererea voastră ca aceasta să fie îndepărtată, nu este, dar că este mai puțină durere decât a fost înainte.
Pe măsură ce vibrați mai înalt, glandele pineale și pituitare sunt glandele care se schimbă pentru a se adapta la energia mai înaltă. Se schimbă și alte glande, dar acestea sunt cele mai importante. Acest lucru poate dura câteva luni sau câțiva ani, în funcție de nivelul de dezvoltare spirituală la care vă aflați. Purtând un cristal de ametist poate ajuta, la fel remedii homeopatice naturale.

Simptome asemănătoare gripei
Acest lucru este destul de comun și se pare că pur și simplu nu puteți schimba simptomele. Acest lucru este cauzat de tot gunoiul pe care l-ați acumulat în chakrele voastre, venind la suprafață. În principiu, trebuie să iasă înafară, băuturile fierbinți de lamaie vă vor ajuta să vă curățați mai repede și să nu lucrați prea mult în această perioadă, veți trece printr-o schimbare majoră a vibrațiilor. Ia-o ușor, va trece.

Greață și circulația intestinală lentă, chiar diaree
Aici, chakra plexului solar se deschide și se eliberează. Oamenii care au stocate o mulțime de frici, mânie și resentimente se confruntă cu această schimbare. Un cristal galben ca Citrina vă poate ajuta, puteți chiar să-l puneți în apă și să beți sau purtați cristalul aproape de chakra plexului solar. Bach Flower Remedy's Rescue Remedy este, de asemenea, un minunat ajutor. Nu vă fie frică să o luați la fiecare 30 de minute dacă este necesar.

Oboseală extremă
Aceasta poate la trezire, ați dormit bine toată noaptea, dar nu puteți ieși din pat dimineața sau în mijlocul zilei simțiți că trebuie să vă culcați și să dormiți. Este cauzat de schimbarea energiei în tot corpul spiritual. Acest lucru va trece în timp, fiecare persoană are un interval de timp diferit , pentru unii poate fi săptămâni, pentru alții luni, pentru alți ani. Este recomandat să acceptați și să mergeți cu fluxul - absolut nu împotriva. Ridicați-vă și funcționați, dar permiteți-vă să faceți pauze scurte și relaxare totală / meditație în timpul zilei - doar 5-15 minute. Un cristal de cuarț simplu poate ajuta aici, fie purtat în jurul gâtului pentru energie, fie plasat în apă și apoi beți o singură dată la un moment dat. Dacă puteți crea o structură piramidală care să stea sub aceasta, vă va oferi o creștere minunată a energiei atunci când aveți lipsă.

Energie excesivă
Ați plecat la culcare, epuizat, la ora 22:00. treziți și e doar ora 1 noaptea, dar simțiți ca și cum ați fi complet treaz și ar fi dimineața. Acest lucru este cauzat de blocul energetic a Centurii fotonice din jurul vostru și de incapacitatea corpului vostru de a o stoca din cauza blocajelor. Nu mergeți și faceți curățenie în bucătărie! Energia este acolo dintr-un motiv, este de a vă ajuta să vă vindecați pe toate nivelurile subtile ale corpului, spiritual, mental, emoțional și fizic, stați și citiți liniștit, vizionați televizorul sau ascultați un cd cu meditație cu discuții sau muzică. Acest lucru poate dura destul de mult timp.

Plângând fără motiv, și senzație de vulnerabilitate emoțională
Dacă vă simțiți emoțional sau plângeți fără motiv, acest lucru se datorează faptului că eliberați blocajele care au fost acolo nu doar pentru această viață, ci și pentru alte vieți. Acum trebuie să iasă și energia din Centura fotonică o ajută să facă asta. Nu puteți face prea multe pentru a opri acest lucru deoarece este menit să vă elibereze și încercarea de a opri va face ca lucrurile să se înrăutățească. Doar să capitulați și să dați drumul. Plângeți dacă trebuie și căutați un Bach Flower Remedy pentru a vă ajuta cu nivelul emoțional. Rescue Remedy este întotdeauna un mare sprijin în acest sens. Cu cât eliberați mai mult blocajele cu atât mai repede va înceta acest simptom.

Bufeuri și transpirații noaptea și ziua
Acestea sunt foarte frecvente atât la bărbați, cât și la femei. Are de-a face cu energia care curge prea repede prin corp, modificări hormonale, pe care le au și bărbații, iar corpul se ajustează la ritmul vibrațional mai înalt. La unii bărbați chiar le-au crescut sânii sau au o zonă al pieptului mărită pentru o vreme. Dacă sunteți un bărbat și sunteți îngrijorat de acest lucru, vă rog să nu fiți, nu va trebui să purtați un sutien! Veți avea o mică umflătură în zona toracică.

Dureri musculare și dureri articulare
Pe măsură ce viteza vibratorie creste în corpul vostru, forta ei va fi atât de puternică încât mulți oameni simt efectul ei in corpul fizic, sub forma de dureri în mușchi si articulații. Solicitarea Sursei Superioare pentru ajutor la înlăturarea acestor dureri va ajuta foarte mult. Odată ce organismul se obișnuiește cu vibrațiile mai înalte, se va liniști și apoi energia care intră nu va mai fi o problemă.

Agitații în zona inimii și durere, probleme de respirație
Această senzație poate fi înspăimântătoare, deoarece ați putea crede că aveți un atac de cord. Dacă vreți să lucrați pentru spirit în orice fel, atunci probabil veți avea această senzație la un moment dat. Se poate simți de parcă nu vă puteți prinde respirația. Pe măsură ce chakra inimii se deschide pentru a primi energia mai înaltă, pentru o scurtă perioadă de timp, nu poate face față acestei situații și trebuie să se adapteze. Simptomele de mai sus și un sentiment că energia trece prin plexul vostru solar și chakra inimii (zona inimii și a stomacului) este destul de comună. Acest lucru poate dura destul de mult timp. Nu există nicio soluție, dar relaxarea totală atunci când se întâmplă vă va ajuta să vă ajustați. Nu aveți teamă, este o parte normală a ridicării energiei vibrationale din corp.

Îngrășare
Multe persoane cu simptomele de mai sus menționează adesea punerea în greutate. Este o formă de protecție deoarece corpul simte că este invadat și Sinele vine pentru a se proteja. De asemenea, utilizați mai multă apă în corp. Bând 8 pahare de apă pe zi va fi de mare ajutor în menținerea greutății. Dacă trebuie să lucrați pentru spirit ca Lucrător al Luminii, veți avea nevoie de lichid în corp pentru a ajuta spiritul să lucreze cu voi, deoarece utilizează apa din corp pentru a crea energie, la fel cum folosim apa pentru energie electrică. Organismul va stoca apa dacă nu are suficient. Dacă nu doriți o problemă cu greutatea, beți multă apă și va ajuta. Știți de asemenea că acele vibrații mai înalte sunt ușoare. Apa este purtătorul de lumină care este purtătorul iubirii.

Pierderea memoriei, senzația de a fi aerian și probleme de vorbire
Aceasta poate fi o experiență înspăimântătoare, pentru că nu vă puteți aminti ce ați avut la cină și cina a fost la numai o oră distanță. Poate că nu vă puteți aminti nici cum faceți cele mai practice lucruri cum ar fi să luați hainele sau să porniți mașina de spălat sau să mergeți acasă - lucruri pe care le-ați făcut de mii de ori înainte. Nu vă pierdeți sănătatea, nici nu vă temeți de atac de cord sau de accident vascular cerebral. Voi treceți de la funcția creierului din partea stânga la funcția creierului din partea dreaptă. Zonele creierului sunt activate pentru a face față energiei mai mari care vine. Prin adaptarea la aceste energii găsim de obicei amețeli temporare, senzația de a fi distanțat sau probleme simple de vorbire. Cuvintele ies adesea amestecate sau încurcate. De asemenea, puteți găsi brusc dificultăți în ortografia sau amintirea cuvintelor. Aceste situații vor trece, deși nu există limită de timp în acest sens.
Dureri în urechi, "Tinitus", tulburări de mâncărime și auz
Găsind că sunetul este prea tare, dintr-o dată și enervant este o altă problemă cu intrarea de vibrații de energie mai înalte. Un zgomot brusc este atât de tare, dacă un câine care latră la trei străzi distanță se aude ca și cum ar fi alături. Unii oameni au urechi atât de sensibile încât le este greu să doarmă pe lateral sau nu pot îmbrățișa pe alții dacă ei apasă urechea. Urechi care se închid / se deschid, cu mâncărime, se încălzește / rece este destul de normal. Sunetele sunt prea auzite de la un clic până la tonuri la concerte întregi, cu boluri de cântat și furci de tuning venind și plecând. Unii simt ca și cum cineva este în ureche și simt nevoia de a le zgâria tot timpul. Durerea , de asemenea poate fi adesea experimentată . Frecvențele mai mari constau în combinarea sunetului, culorii și vibrațiilor, astfel încât urechile noastre sunt într-adevăr afectate în acest moment al ascensiunii. Nu există limite de timp în acest sens, dar veți auzi și în alte dimensiuni.

Mâncărime, neclaritate și iritația ochilor
Poate veți spune că e timpul să mergeți la un oftalmolog, după care puteți vedea brusc deodată. Totul pare neclar sau în ceață într-un fel. Ochii pot fi roșii, senzație de mâncărime și iritație în moduri diferite. Ochii voștri se regăsesc cel mai probabil în noile realități ale vibrațiilor mai înalte, așa că începeți să aveți o viziune în ceață în lumea 3D și o viziune mai clară în 5D și dincolo. S-ar putea să aveți zile de vedere clare și zile dificile de a "vedea" prin. În zilele de ceață mergeți în natură, meditați - faceți altceva care nu necesită multă muncă pentru ochii voștri.

Probleme de piele
Pielea voastră s-ar putea să fi devenit plină de pete mici, riduri și cu variații de culoare. Dragilor ... vă schimbați într-o lumină fluidă lichidă , așa că pielea voastră încearcă să se regăsească pentru a vă înfășura corpul în mod corespunzător, chiar și ca corp ușor. Fiti buni cu pielea voastră și evitați folosirea produselor hormonale parabenice din lotiunile de corp etc.

Sensibilitate extremă
Pe măsură ce vă deschideți la vibrațiile mai înalte, veți deveni extrem de sensibili la oameni, zgomote, tot felul de lucruri. Acest lucru poate afecta sistemul nervos central și poate fi un lucru destul de dificil pentru a face față. Trebuie să luați vitaminele din grupa B și o vitamină multiplă dacă vi se întâmplă acest lucru. Dacă sunteți alergic la aceste vitamine, căutați un remediu homeopat sau o remediere Bach Flower pentru o sensibilitate extremă.

Depresie
Experiența depresiei este un simptom foarte frecvent al creșterii ratei de vibrație. Energia mai înaltă, care vine în forță, afectează toate bolile, virușii, orice se ascunde în corp, ca să vină la suprafață pentru a fi vindecat. Acest lucru se va întâmpla adesea sub forma depresiei. Vizitați un consilier spiritual și încercați să ajungeți la rădăcina problemei, ar putea fi legată de o viață anterioară, așa că verificați și aceasta. Nu vă fie frică, va trece și vă veți simți atât de ușor când totul este afară din voi.

Arderea becurilor electrice și a afectarea aparatelor electronice
Poate că ești unul dintre cei care au ajuns la o vibrație la care toată electronica se străduiește să facă față. Aparatele funcționează și se opresc, telecomanda nu funcționează brusc și apoi brusc funcționează din nou, becurile licăresc intermitent, fișierele își schimbă dosarele pe PC de la sine, casa de marcat nu funcționează atunci când este rândul tău în supermarket, ceasurile de alarmă sună pentru că ei "simt" , etc. Doar fantezia este limita pentru variațiile de experiențe inexplicabile din acest domeniu.
Dacă vi se întâmplă acest lucru, atunci ați atins într-adevăr o vibrație foarte înaltă și probabil veți fi un vindecător profund sau un canal pentru spirit. Se datorează energiilor extrem de mari care curg în forma fizică. Se poate descrie ca 50.000 de volți de electricitate care intră simultan. La asta organismul nu poate face față, dar trece prin corp din nou, și atunci când se întâmplă acest lucru, toate echipamentele electronice sunt afectate. Chiar și Centura fotonică va face acest lucru atunci când se va apropia de planul Pământului, astfel încât vom avea de-a face cu multe tulburări electromagnetice mai ales până în 2020. Un lucru bun este că veți putea să vă ocupați de energia centurii fotonice mult mai bine decât persoana "normală" de pe stradă, astfel încât să îi puteți ajuta. ( Ca o paranteză, noi am făcut experiențe la Universitatea Cambridge și din ce am constatat precis se afectează aparatele sofisticate de pe aeroporturile moderne.)

Reacțiile animalelor
Veți vedea că câinii, pisicile și alte animale vor deveni conștienți de energia voastră și vor fi înspăimântați de ea sau vor să se afle mereu în jurul ei. Multe animăluțe nu pot obține suficientă energie, altele sunt oarecum înspăimântate pentru că nu o înțeleg. Pe măsură ce corpul vostru devine din ce în ce mai obișnuit cu energia mai înaltă, asta va trece.

Modificări de dietă
Pe măsură ce vibrați mai înalt, veți descoperi că nu mai doriți lucrurile pe care le obișnuiați. Cafeaua, ceaiul și carnea sunt doar trei dintre schimbările dietetice pe care oamenii cu vibrație înaltă de multe ori încep să schimbe aportul. Carnea este deosebit de densă și poate afecta cu adevărat energia corpului, mai ales dacă are hormoni în ea. Puteți chiar deveni agresiv din cauza consumul de carne roșie neecologică. De asemenea, puteți dezvolta pofte pentru anumite alimente. Acest lucru este normal și este o parte a schimbării la vibrațiile mai înalte. Dacă descoperiți acest lucru, lăsați să se întâmple și explorați noile posibilități.

Pe măsură ce vă ridicați vibrația, veți trece prin diferite nivele de conștiință. Această etapă a conștiinței durează aproximativ 10 ani.

<*toate drepturile rezervate*>

Un comentariu:

Ioana spunea...

Deci va sunt profund recunoscătoare , chiar incepeam să-mi fac multe griji ce se întâmplă cu mine , ce fac greșit , de ce sunt agresiva , de ce nu mai suport anumiți oameni, m-am îngrășat deși am născut de 2 ani jumate, nu mai suport sa aud zgomote care înainte nu mă afectau , este cea mai buna veste și articol citit în ultimi ani și totuși mă simt foarte singura chiar daca am descoperit că am doi ghizi care ( nu este fantezie ) testat mi-au răspuns și colaboram împreună pentru a-mi îmbunătăți situația și starea interioara , sunt abia la inceput de un an aproximativ . Va mulțumim