Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 13 iulie 2018

Constientizarea si ridicarea vibratiilor

Nu credeți nimic, dar deschideți-va ochii

Conștientizarea cere oamenilor să nu creadă nimic, ci să se uite cu atenție la toate și să discearnă cu atenție ceea ce pare a fi, însă fără să se gândească la nimic. Continuați să căutați și să rămâneți deschisi la descoperire și să rămâneți în starea "Nu știu!" Pentru că în această stare nu poți fi închisă pentru învățarea ulterioară și vei rămâne deschisă spre descoperire fără a prejudicia nimic. Există multe adevăruri care se găsesc în multe dintre învățăturile și grupurile spirituale și acestea pot fi asemănătoare cu perle de mare preț. Cu toate acestea, este nevoie de mai mult decât cuvinte și flori frumoase pentru a face o nuntă și o căsnicie care să fie durabilă, sănătoasă și împlinită; și este nevoie de mai mult decât de ritualuri, cuvinte frumoase, nume de divinități și sfinți, sfaturi și tonuri fine, delicate pentru a duce la înțelegere și exprimare spirituală.

De asemenea, este nevoie să vedem tragedia, suferința, dezolarea care există pe acest plan și să o privim atât de profund încât sentimentul de compasiune devine atât de insuportabil, atât de copleșitor de dureros încât urgența ei devine motivația care se mișcă în acțiune care poate reconcilia polaritățile care provoacă astfel de suferințe. Privind un ideal stereotip a ceea ce ar trebui să fie o viață spirituală, este doar o formă de evadare din realitate și nu a fost încă instrumental în a ajuta la ameliorarea suferinței pe acest plan și, de fapt, a dus pe oameni la luptă și la uciderea idealurilor lor. Pentru a ne vindeca unul pe altul, trebuie să privim cu atenție boala și apoi să începem să ridicăm vibrațiile de la ceea CE ESTE, la ceea ce este imaginat ca fiind de dorit în următorul moment.

Pas cu pas, moment după moment, imagine după imagine, vibrația situației poate fi ridicată. Acest lucru trebuie să pornească de la ceea CE ESTE , nu din ceea ce ar trebui să fie sau ce ar fi frumos să observăm. În tratarea bolii de putere din interiorul indivizilor sau pe pământ, este nevoie să privim clar la CE ESTE, apoi să începem să ridicăm vibrațiile de acolo. Oamenii au în interiorul lor puterea de a schimba lumea, de a schimba cursul evenimentelor și să aducă un rai pe pământ.

Viitorul nu este niciodată fixat și se schimbă odată cu schimbarea conștiinței. Conștiința se poate schimba numai atunci când oamenii nu mai judecă pe ei înșiși sau pe alții, atunci când oamenii nu mai caută să fie mai superiori, mai importanți sau mai puternici decât alții. Când oamenii se pot accepta așa cum sunt, atunci se pot muta la alte moduri de a fi, dar nu înainte. Această Conștientizare nu este preocupată de faptul că oamenii sunt materialiști, spirituali, buni sau răi, mai înalți sau mai scunzi, înălțați sau coborâți, ci dacă oamenii se iubesc unul pe altul și dacă oamenii se iubesc pe ei înșiși și răspund nevoilor unii altora. Conștientizarea nu cere sacrificare, ci slujire. Această Conștientizare nu cere să fie laudă, ci slujire și iubire față de celelalte creaturi tovarăși. Această Constientizare nu are nevoie de nici un serviciu, de sacrificiu sau de laudă, ci trebuie doar să experimenteze o odihnă și o ușurare de la observarea acestei tragedii groaznice din planul tău.

<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: