Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


sâmbătă, 13 octombrie 2018

Ce poate face o bilă de energie pentru voi?

Multe lucruri de fapt! Acest subiect a ieșit la lumină într-unul din seminariile noastre și, ce moment perfect pentru toți cei care au participat la exerciții. Pentru cititori voi oferi câteva sugestii să vedeți ce poate face o bilă de energie pentru voi!
  Primul lucru pe care trebuie să-l faceți desigur este să concentrați, vizualizați și creați propria minge de energie. Unii vor face acest lucru în mintea lor, în timp ce alții vor lucra cu asta cu palmele mâinilor lor. Oricare dintre ele este okay, deoarece este vorba despre a găsi ceea ce rezonează cel mai bine energiei voastre cu care să lucrați.
 Acum, că ați creat acest lucru, haideți să explorăm ceea ce ați creat. Ce culoare are bila voastră de energie? Cum rămâne cu forma? Arată ca o formă de minge, în formă de ouă, sau poate că are o curbă specială pentru energia voastră. Cum rămâne cu dimensiunea? Cum vi se pare? Pozitivă sau neutră pentru ieșirea vibrațională? Dacă nu o simțiți ca pe o minge de energie pozitivă gata să izbucnească cu această putere de vindecare , atunci trebuie să lucrați, modificând puțin culoarea, forma sau dimensiunea. Poate că are nevoie și de o textură în acest sens. Trebuie să lucrați pentru a obține propriul vostru balon de energie cu o vibrație cât mai înaltă.

Acum să vedem cum ne folosim de energia pe care am creat-o. Este atât de înaltă și vibrantă cum aveți nevoie, așa că haideți să lucrăm la reglarea limitei vibraționale acum și adăugând culorile răsucite de roz și verde. Veți dori să obțineți mingea de energie până la punctul în care se simte că pulsează încet, cam ca și bătăile inimii. Odată ce ați ajuns la acest punct, veți dori să-l plasați la nivelul inimii pentru energia vindecătoare. Unii vor pune acest lucru în chakra inimii lor sau în chakra inimii mai înalte, dar puteți vedea pur și simplu acest lucru în inima voastră sau în zona generală pentru vindecarea din această zonă.

 Să spunem că aveți durerla genunchi. Acum vom lua această minge de energie și vom schimba culoarea din nou și o vom muta în zona genunchiului. Veți dori să vedeți cum urmează modelul corpului vostru și o mișcați încet spre zona genunchiului. Nu este vorba de ridicarea și aruncarea ei sau de o mișcare bruscă, ci mai degrabă de un model lent,curgător pentru energia vindecătoare. Permiteți-i să se stabilizeze unde este durerea și schimba-ți culoarea,forma,dimensiunea și modelul corespunzător pentru fiecare nouă zonă.
 Pentru fiecare nouă zonă pur și simplu mutați-l în jurul corpului. Pentru punctele de chakra puteți să o asociați cu culorile potrivite ale chakrelor. Pentru punctele corpului fizic puteți folosi culori generale de vindecare sau un vârtej pur alb și auriu pentru vindecare dacă doriți să aveți acest tip de energie generală pentru corpul vostru. Asigurați-vă că ați disipat bila de energie înapoi în câmpurile dvs. de energie atunci când ați terminat lucrați cu ea văzând că aceasta se topește încet în toate fluxurile de energie. Asigurați-vă că luați o clipă pentru a respira adânc și mulțumiți pentru lucrarea finalizată.

<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: