Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 29 iulie 2011

Zero comentarii

Încep să cred că nu e nimeni interesat de ceea ce postez, sau că nimeni nu citeşte pe-aici, pentru că nu prea văd comentarii...
Mă gândesc că ar fi mai interesant totuşi să ne dăm cu părerea în legătură cu subiectele postărilor, asta leagă sufletele, deschide calea comunicării, întăreşte încrederea în OM... Vom avea nevoie ! Vom avea mare nevoie !
Am observat pe diverse grupuri de socializare de pe internet, reţinerea unora în exprimarea propriilor păreri, aşa cum sunt ele, corecte sau eronate, simple sau sofisticate, dar sincere şi nealterate. Aceştia preferă să stea pe "invisible" şi să cântăreasca intervenţiile celor care au ceva de spus şi îşi asumă riscul să posteze gandurile lor. Aceşti "onlookers" sunt grevaţi de apăsarea ridicolului, sau a fricii de a-şi exprima propriile păreri, sau mai rău, se plasează pe un plan / nivel superior celor care-şi iau inima-n dinţi şi scriu...
Am întâlnit şi fiinţe comunicative, naive în a-şi dezvălui mici cioburi componente ale imensului mozaic al vieţii personale, cu o inocenţă dezarmantă. Oameni mici... SUFLETE MARI ! Cum să le rezişti ? Cum să nu-i îndrăgeşti ?! Cum să nu-ţi doreşti să-ţi fie apropiaţi ?! E ca atingerea aripii unui înger... Vindecă... Vindecă ego-ul nostru derutat, sau bolnav, sau inert. Ei sunt cei care ar trebui să ne descătuşeze de inhibiţii, de indiferenţă, de răutate, să ne apropie. Ei, oamenii simpli, care nu se sfiesc să-şi pună viaţa pe tavă în faţa altora, dar care o fac în aşa fel încât să nu supere pe nimeni... În faţa lor te simţi mic, sau vrei să faci ceva extraordinar, sau te simţi descătuşat, sau realizezi grandoarea simplităţii unei lucrari divine.
...
Dumnezeu a creat omul.
Trimiteți un comentariu