Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


marți, 13 decembrie 2011

Lamâia si cancerul

Bună, iată un scurt, dar interesant material, pe care l-am primit de la prietena mea, Doiniţa B. :

Lămâia este un produs miraculos pentru uciderea celulelor canceroase.
Ea este de 10.000 de ori mai puternică decât chimioterapia !!!
De ce nu suntem noi la curent cu asta?
Pentru că există laboratoare interesate în fabricarea unei versiuni sintetice, care le-ar aduce imense beneficii.
Puteti să vă ajutaţi un prieten care are nevoie, anunţându-l că sucul de lămâie îi este benefic în prevenirea şi stagnarea bolii.



Gustul ei este agreabil ÅŸi el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.
Dacă aveţi posibilitatea, plantaţi un lămâi în spaţiul sau în grădina voastră.
Câte persoane mor în timp ce acest secret este păstrat cu invidie, pentru a nu fi afectate beneficiile multimilionare ale marilor corporaţii?
După cum stiţi, lămâiul nu ocupă mult loc şi este cunoscut pentru varietăţile sale de lămâi şi lime.
Puteţi să consumaţi fructul în diverse moduri : puteţi să mâncaţi pulpa, să faceţi suc, să faceţi băuturi, şerbet etc...
I se atribuie multe virtuţi, dar cea mai interesantă este efectul produs asupra chisturilor şi tumorilor. Această plantă este un remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirmă că este de mare utilitate în toate tipurile de cancer. Se consideră, de asemeni, că este un agent antimicrobian cu spectru larg, care controlează infecţiile bacteriene şi cu ciuperci, eficace contra paraziţilor interni şi a viermilor, regularizează tensiunea arterială crescută şi este antidepresiv, combate stress-ul şi bolile nervoase.

Sursa acestei informaţii este fascinantă : ea provine de la unul dintre cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 de experimente efectuate în laborator dupa 1970, rezultatele au relevat că sucul de lămâie distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, înţelegând aici cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas...
Componentele acestui arbore au demonstrat că acţionează de 10.000 de ori mai bine decât produsul Adriamycin, un produs chimioterapeutic utilizat uzual în lume pentru încetinirea creşterii celulelor canceroase. Şi ce este încă f. uimitor este că acest tip de terapie cu extract de lămâie distruge numai celulele maligne canceroase şi nu afectează celulele sănătoase !

Institutul de Ştiinte in Sănătate, L.L.C. 819 N. Str Charles Baltimore, MD 1201

Niciun comentariu: