Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


marți, 3 iulie 2012

2012 - Sfarsitul sau Inceputul - partea II-a


ANUL 2012

Inainte de a intra in detaliile evenimentelor asteptate sa apara in anul 2012, este important sa intelegem ca acestea nu sunt evenimente nefaste, dar sunt atat de pozitive si de bune incat merita sa le sarbatorim. Cu timpul, cum ajungem la sfarsitul cartii, ne asteptam ca cititorul sa fie incantat si sa astepte cu nerabdare anul 2012.
Multe evenimente sunt asteptate sa apara in anul 2012. Unul dintre evenimentele cele mai importante fiind intrarea sistemului nostru solar in Centura Fotonica, si care a fost explicat in detaliu in sectiunea anterioara.
Aceasta sectiune explica unele dintre evenimentele la fel de importante care sunt asteptate sa apara intre anii 2012 si 2018. Anul 2018 este atunci cand toate schimbarile si efectele culmineaza. Asa cum s-a explicat in sectiunea anterioara, datorita aproprierii noastre de Centura Fotonica, influenta ei va incepe mai devreme de 3 ani – din 21 decembrie 2009.  Urmatorul eveniment major este alinierea Soarelui nostru cu centrul galaxiei noastre, care coincide cu intrarea noastra in Centura Fotonica. Desigur ca nu este o coincidenta.

Galaxia Noastra

In primul rand, o scurta introducere. Pamantul nostru impreuna cu celelalte planete din sistemul nostru solar orbiteaza in jurul Soarelui. Soarele orbiteaza in jurul unei stele mult mai mari, cunoscut sub numele de Alcyone sau Soarele Central. Alcyone la randul sau, se invarte in jurul unei stele masive, pe care o cunoastem ca si Sirius, numit Marele Soare Central.
 Aceasta revolutie a unei stele in jurul altei stele continua pe multe nivele. In cele din urma, toate stelele din galaxie se rotesc in jurul centrului galaxiei. Galaxia noastra, Calea Lactee are aproximativ 300 miliarde de stele.
 Ce face 300 miliarde de stele sa se roteasca in jurul unui punct central la viteza mare ?  Care ar putea fi masura gravitatie din centrul galaxiei ?
Este greu de imaginat imensa masa si gravitatia Centrului Galactic. In centrul fiecarei galaxii este o gaura super-masiva alba sau neagra care are suficienta gravitatie sa faca intreaga galaxie sa se roteasca in jurul ei. Universul are miliarde de galaxii mici si mari.
Semnificatia acestei ierarhii de stele din galaxie este dupa cum urmeaza.
Noi primim energii spirituale mai inalte de la stele. De exemplu, energiile pe care le primim de la Alcyone sunt mai mari decat cele primite de la Soarele nostru. In mod similar, energiile pe care le primim de la Sirius sunt de un ordin mai mare decat cele pe care le primim de la Alcyone si asa mai departe. Cele mai puternice vibratii spirituale , prin urmare, emana din Centrul Galactic, atat direct, cat si prin Soare si Soarele Central.
Vom primi energii de la toate stelele si de la Centrul Galactic tot timpul. Dar in mod normal le primim in cantitati mici. Pentru a primi valoarea maxima de energii, Pamantul nostru trebuie sa vina in alinierea corecta cu sursa de energie. De exemplu, atunci cand Pamantul, Soarele si Luna se alinieaza, primim valoarea maxima de energie de la Soare. O astfel de aliniere cauzeaza eclipsa in care putem primi si absorbi mai multa energie prin meditatie pentru stimularea cresterii noastre spirituale. In timpul eclipselor, Pamantul primeste mai multe energii. Aceste energii au o influenta pozitiva asupra natiunilor si popoarelor. Ele influenteaza ,uneori, evenimente globale. Exista multe mituri si credinte despre efectele eclipselor. In unele tari, oamenii nu se aventureaza afara cat dureaza eclipsa solara si dupa eclipsa , ei fac o baie  ca sa se spele de « efectele negative ». Aceasta este o denaturare a faptelor.
Anticii stiau despre beneficiile energiilor primite in timpul eclipselor. Ei au ramas in case, nu de frica, ci pentru a medita si de a primi valoarea maxima de energii de la Soare. Si dupa eclipsa , ei au facut o baie ca sa spele excesul de energii depuse pe trupurile lor.  Exista multi Ingeri care sunt experti in acest domeniu. In timpul fiecarei eclipse, ei recolteaza aceste energii si le stocheaza pe Pamant sau in alta parte, pentru a fi utilizate atunci cand umanitatea le solicita. Ei trimit, de asemenea, aceste energii tuturor de pe acest pamant in timpul eclipsei pentru  a ajuta la cresterea spirituala si de trezire. Fiecare eclipsa ne duce cu un pas mai aproape de Era Luminii.
In mod similar, atunci cand Soarele nostru intra in aliniere cu Soarele Central si cu Marele Soare Central, vom primi energii mult mai mari, care contribuie la accelerarea cresterii noastre spirituale.  Aceasta aliniere nu se petrece intr-o linie dreapta, ci intr-un triunghi pe un plan.


 Aceste evenimente sunt asteptate sa apara in anul 2012. Energiile din aceste stele aduc multe schimbari pozitive la nivel global.

Inteligenta Celesta
Corpurile ceresti, cum ar fi Pamantul, Soarele si stelele nu sunt obiecte neinsufletite care orbiteaza prin univers. Totul in creatie are inteligenta. Chiar si o piatra « neinsufletita » are inteligenta in ea. 
Toata materia , fizic sau non-fizic, provine de la Substanta Divina fundamentala, cunoscut sub numele de Constiinta, Sursa, Creatorul. Sursa tuturor Creatiei este acelasi. Creatorul se manifesta prin diferite forme ; o piatra, un copac, un animal, o fiinta umana, toate sunt forme din aceasi Substanta Divina. Din acesta cauza, totul in creatie este interconectat, totul in creatie este Unul. Toate Constiintele au sensibilitate si inteligenta.
Esenta acestor domenii de inteligenta au personalitate si noi putem comunica cu ei. Un astfel de nucleu (esenta)  sau personalitate divina , exista pentru campurile energetice ale Pamantului, Lunii, Soarelui , Centrului Galactic, etc .Personalitatea divina a acestui pamant este Mama Pamant sau Gaia , iar  a Soarelui , in unele culturi este cunoscut ca si RA.
O ierarhie exista intre aceste personalitati divine si ajunge pana la Sursa. Scopul lor principal este de a crea si sustine viata pe planete, cum ar fi pamantul. ( nu este vorba doar de fiinte umane, Viata este ceva complex). Ingerii si Lucratorii de Lumina lucreaza cu aceste personalitati pentru bunastarea tuturor formelor de viata pe toate pamanturile.
Energiile pe care le primim in timpul aliniamentelor celeste sunt de la aceste personalitati divine si, prin urmare, sunt foarte sacre si foarte importante pentru evolutia noastra spirituala.

Alinierea Galactica
Asa cum Soarele orbiteaza in jurul Soarelui Central, de asemenea , orbiteaza si in jurul Centrului Galactic. Dureaza milioane de ani pentru a finalize o orbita. Vazuta din planul galactic, Soarele orbiteaza in jurul Centrului Galactic ,nu in linie dreapta ,ci in valuri.
Atunci cand Soarele atinge Planul Galactic , se spune ca ar fi in aliniere cu Centrul Galactic. Aceasta aliniere se intampla odata la mii de ani. Atunci cand Soarele este in aliniere cu Centrul Galactic, energii de un nivel vibrational foarte inalt inunda sistemul nostru solar. Efectele acestor energii sunt explicate mai tarziu.
Interesant, aceasta aliniere este asteptata sa apara pe 21 decembrie 2012, atunci cand Pamantul intra in Centura Fotonica. Efectul combinat al acestor doua evenimente vor fi masive din punct de vedere spiritual. Cele doua evenimente au loc exact in aceasi zi, nu este o coincidenta. Este o parte a Planului Divin in ajutorarea oamenilor de a evolua rapid. (Pur si simplu este un examen spiritual al omenirii, o selectie, o triere).

Efectele Alinierii Galactice
In timp ce Alinierea Galactica aduce schimbari atat fizice cat si spirituale, influenta Centurii Fotonice este pur spiritual.

Modificari ale Pamantului
Asa cum forta campului magnetic al Pamantului este maxim la ecuator, forta campului magnetic al Centrului Galactic este maxim la nivelul planului galactic.  Atunci cand Soarele si Pamantul intra in zona planului galactic, vor fi perturbatii in  campul magnetic al acestora. Pentru o scurta perioada , polii magnetici pot disparea si reaparea mai tarziu in locatii diferite. Acest lucru va afecta cele doua poli geografici ai  pamantului. In prezent , pamantul este inclinat la un anumit unghi pe axa acestuia. Ca urmare a Alinierii Galactice , inclinarea Pamantului se va schimba cu cateva grade. Aceasta schimbare a polilor geografici va duce la modificari majore  a calotelor glaciare. In momentul intrarii in Planul Galactic, care va fi in 21 decembrie 2012, 11:11am Timp Universal, rotatia Pamantului se va opri pentru trei zile sau nopti, in functie de locul in care ne aflam la acel moment. Dupa care Pamantul va incepe sa se roteasca din nou in sens opus acelor de ceasornic.
Potrivit lui Suvahini, la 21 decembrie 2012, atunci cand Pamantul se opreste din rotatie, datorita miscarii rapide a polilor magnetici, perturbeaza magma fierbinte din interiorul pamantului si vor fi cutremure puternice, eruptii de vulcan, cicloane,etc. Aceste modificari sunt cauzate de Alinierea Galactica si nu din cauza Centurii Fotonice.  Aceste modificari nu vor afecta pe cei care au acceptat si s-au transformat. In timp ce unele dintre aceste modificari sunt initiate de catre Mama  Pamant pentru a se vindeca, altele sunt cauzate de negativitatea colectiva a omenirii. In timp ce se discuta aceste puncte Suvahini a spus, » Ieri (19 aprilie 2009), polul geografic s-a mutat cu o jumatate de grad si polul magetic cu un grad. Ingerii au energizat si stabilizat ieri Centura Fotonica. Ei au anexat milioane de lumini pentru a-l consolida , astfel transformarea este rapida. Centura Fotonica primeste energii albastre si roz de la Sursa. Aceste energii corespund cu tarie (rezistenta) si respectiv de vindecare. Ea a adaugat, « polii magnetici s-au mutat cu 1 grad in in 9 aprilie 2009. Schimbarea totala va fi de 20 la 30 de grade pana in 2018, in functie de gradul de transformare a umanitatii. Schimbarea polului magnetic promoveaza binele, raul devine ineficient, celulele noastre sunt supuse unor modificari care le permit sa detina mai multa lumina si Kundalini se poate ridica cu usurinta ».
Ea a continuat, « grila magnetica se schimba chiar acum ND 1,5 grade…este acum de 8,5 grade (22 aprilie 2009). Va mai fi o schimbare in timpul eclipsei solare din 22 iulie 2009. Posibilitatea schimbarii polilor geografici este de aproximativ 60% in prezent ».
Grila magnetica este o retea de linii magnetice de forta care traverseaza planeta. Printre altele, este folosita de pesti si pasari migratoare pentru orientare. Schimbarea polilor geografici si aparitia evenimentelor majore este determinata de starea spirituala colectiva a oamenilor care traiesc pe pamant in acel moment. Daca oamenii se transforma rapid, o schimbare in constiinta colectiva va preveni orice schimbari cataclismice de pe pamant.
 Pamantul si-a schimbat sensul de rotatie de mai multe ori in trecut si a fost constatat de catre geologi. Inclinarea  Pamantului deja se schimba, cauzand deplasarea polilor. Aceasta deplasare este cauza topirii gheturilor si nu incalzirea globala cauzata de gazele cu efect de sera cum se stie in general. Polii magnetici ai Soarelui au disparut deja Acest lucru va avea un impact asupra magnetismului Pamantului, precum si a polilor geografici.
Mama Pamant sau Gaia este constienta de aceste schimbari. Ea stie cand sa le initieze si sa se reinnoiasca. Ea este, de asemenea, ghidata de Ingeri si Lucratori de Lumina.

Prabusirea sistemelor facute de om
Ca urmare a undelor magnetice puternice din Centrul Galactic, toate dispozitivele electrice si electronice vor cadea. Toate centralele electrice nu vor reusi sa produca energie electrica. Acest lucru va avea efecte de amploare. Cei care  se tin de negativitatea lor, prin atasament si lacomie la lucrurile materiale, vor suferi atunci cand isi vor pierde averile lor mult apreciate. Omenirea va fi testat prin prabusirea multor sisteme facute de om, care sunt esentiale pentru modul de viata actual. Vor fi zdruncinati din indiferenta lor prin aceste colapsuri. Cu intreruperea centralelor electrice si toate care functioneaza pe electromagnetism, toate formele de comunicare care necesita energie electrica cum ar fi radio, tv, telefoane, mobil, internet se va opri din lucru. Chiar si mass-media, transporturile vor conduce la intreruperea tuturor retelelor de aprovizionare. Acest lucru duce la izolare. Oamenii nu vor fi capabili sa comunice unul cu celalalt sau sa calatoreasca. Toate guvernele se vor prabusi, deoarece este imposibil  de a guverna o tara fara comunicare. Chiar si produsele esentiale, cum ar fi hrana si medicamentele nu pot fi puse la dispozitia cetateanului. Toate celelalte sisteme, cum ar fi industria, armata,politia, marina, etc se va opri, deoarece toate necesita o tehnologie de energie electrica. Viata normala, cum o stim in prezent, va fi complect afectata. S-ar putea intreba cineva cum se poate supravietui intr-o astfel de situatie.

Supravietuind colapsului
Este evident ca nu va fi posibil supravietuirea in astfel de conditii, cu mijloacele disponibile in prezent. Astfel de conditii pot duce la jafuri si anarhie pentru ceva timp, dar in curand, toate consumabilele vor fi epuizate, iar oamenii nu vor avea ce sa jefuiasca sau pentru ce sa lupte. Inainte de a se intampla toate acestea , multi oameni din intreaga lume vor practica anumite principii si tehnici care nu numai ca ii ajuta sa evolueze spiritual, dar si fizic. Celulele lor sunt supuse unor modificari care ii vor face mai putin dependenti de hrana. Ei vor fi capabili sa absoarba Prana, energie vitala de la Soare, si sa o transforme in glucoza ceruta initial de catre celule. Exista deja oameni care pot supravietui in intregime pe Prana. Astfel cum continua evolutia spirituala, corpul fizic se transforma complet intr-un corp de lumina, care atrage hrana din Soare. Un corp de lumina, desi fizic, este mult mai subtil decat corpul biologic prezent. Din moment ce vibreaza la un nivel mai mare, este mai putin dens si, prin urmare, nu va fi afectat de oricare dintre tulburarile fizice. Nici macar o explozie nucleara nu poate afecta un corp de lumina. Cu trecerea timpului, cei cu trupurile de lumina se vor regasi intr-un nivel diferit, unde vor gasi totul transformat si frumos.  Pentru a cita din Biblie, « Ii voi schimba la nemurire intr-o clipeala de ochi ».

Modificari corporale
Vibratiile puternice care provin de la Centura Fotonica si energiile din Centrul Galactic , desi subtil, influenteaza corpurile noastre fizice. Aceste modificari corporale ne ajuta in cresterea spirituala. Deoarece aceste schimbari apar, devine mai usor pentru noi de a alege cai care sa ne apropie de Era Luminii. Importanta corpului fizic a fost ignorat de multi spirituali. Se impune o influenta foarte puternica asupra personalitatii noastre. Corpul si mintea se complementeaza reciproc. De exemplu, un sentiment, cum ar fi frica poate fi resimtit de corp prin cresterea frecventei cardiace, transpiratii, etc. In mod similar , o rana in corp provoaca durere, care este resimtita in minte. Toate gandurile de la intellect si emotiile de la minte au un impact asupra corpului fizic. Gandurile negative foarte puternice si de lunga durata si emotiile aduc schimbari permanente in corp. Energiile lor se transfera in celule si se consolideaza in cazul in care astfel de ganduri si emotii persista.  Ele devin in cele din urma o parte a personalitatii si se maifesta la nivel fizic, ca si boli, etc. Pentru a elimina efectele acestori ganduri si emotii, nu este suficient doar a face schimbari in minte si intelect, care este relativ usor. Aceste modificari iau mult timp in corpul fizic. De exemplu, recent , o persoana cu o inima deteriorata a suferit un transplant de inima. Curand dupa ce si-a revenit din operatie, el a dezvoltat un indemn de a fuma, o dorinta pe care nu l-a avut niciodata. Mai tarziu, s-a constatat ca donatorul a fost un fumator inrait soc a dorinta lui a fost transferat la destinatar pri tesuturi ale inimii.

Energiile din Centura Fotonica, Centrul Galactic si schimbarile din campurile magnetice ale Pamantului face mult mai usor sa se dizolve asemenea impresii negative in tesuturile noastre. Modificarile trebuie sa aiba loc la nivel celular daca vrem sa crestem spiritual. Aceasta este motivul pentru care , transformand corpul fizic este atat de important. Asa cum continuam sa primim aceste energii si Prana de la Soare, tesuturile noastre sunt supuse unor modificari care le fac mai putin dependent de energia provenita din alimente. Aceste energii, combinate cu meditatiile lungi aduc schimbari la nivel celular. Vom fi capabili de a trai complect doar pe Prana, fara a fi nevoie de a consuma alimente si apa.
 Acesta va reduce sistemul digestiv. Glanda pineala , situat in spatele glandei pituitare dezvolta si creste capacitatea sa de a absorbi mai multa Prana si Lumina.
Guruji Krishnananda spune, »Este intr-adevar posibil de a scapa de toate urmele de negativitate intr-o clipa aruncand toate bagajele noastre. Fara energiile din Centura Fotonica si Centrul Galactic , ar fi mult mai dificil transformarea , necesitand mai multe ore de meditatie si mai mult efort ».  Suvahini spune, « Lumina pe care il primim in prezent aduce schimbari in Chakrele tuturor si energia Kundalini se ridica. Acest lucru ne va ajuta sa absorbim mai multa lumina si o transformare mai rapida.

Prana si Corpul Vital (Nadis in sanscrita)
Corpul nostru fizic si Corpul Astral sunt lipite unele de altele prin Corpul Vital. ( Corpul Astral este invelisurile combinate ale mintii, intelectul si corpul cauzal). Prana, energiile de la Soare (Spiritual) si Luna (material) , curge printr-o retea de canale in Corpul Vital.
Cum Pamantul sufera modificari geografice, gravitatia devine mai slaba. In cele din urma , atunci cand se opreste rotirea, gravitatia devine atat de slaba incat Luna, care este in prezent in stransoarea de gravitatie a Pamantului, scapa din aceasta stransoare si aluneca in sistemul solar. In absenta Lunii, fluctuatiile mintii se vor opri. Nu vor fi agitatii. Abilitati noi devin active. Cum Luna se indeparteaza , noi nu vom mai primi energii de la ea. Aceasta supara sistemul de canale de Prana din Corpul Vital. Aceste canale vor fi in curand inundate cu energii din Soarele Secund pentru a restabili echilibrul (a Doua Soare este descris mai tarziu in aceasta sectiune). In absenta Lunii, nu vor mai fi conditii pentru materialism pur. Prin absenta energiilor materiale de la Luna si prezenta energiei spirituale de un inalt nivel in Soarele Secund , cei care accepta aceste energii se vor transforma in Fiinte de Lumina. Kundalini de tip 34 se va ridica si umple intregul sistem. In prezent, o energie Kundalini de tip intre 7 si 12 va fi activ. Pana in anul 2018, a 72-a Kundalini , cea mai mare , va fi activ in cei care s-au transformat. Aceste energii arde karmele noastre foarte repede. Deoarece frecventa corpului de Lumina este mult mai mare decat cea a corpului fizic, cei cu aceste corpuri de lumina, vor fi invizibili. Milioane de astfel de oameni in corpuri de lumina vor fi mutate pe o dimensiune diferita, mai subtila. Cei care sunt in imposibilitatea de a se transforma, vor continua sa traiasca in corpurile lor fizice. Acesta noua dimensiune va exista in acelasi spatiu si cei in corpurile fizice nu vor fi constienti de noul domeniu. Acest lucru este comparabil cu orasul Shambala, care in prezent exista pe acest pamant, dar intr-un domeniu diferit, ceea ce o face inaccesibila pentru fiintele umane obisnuite.

Shambala
Shambala este un oras de Lumina situat undeva in desertul Gobi, accesibile doar pentru Ingeri si fiintele avansate. In timpul fiecarei Ere de Lumina, acest oras va fi deschis pentru toata lumea. Dupa ce se termina Era de Lumina si incepe epoca urmatoare, starea spirituala a omului incepe sa degenereze. Cand  se intampla acest lucru, orasul de Shambala va fi inchis din nou, permitand intrarea doar celor care isi pastreaza starea lor avansata spiritual. Cum degenerarea continua si nivelul vibrational al omului se reduce semnificativ, Shambala devine invizibil, deoarece vibreaza la o frecventa mai mare. Daca o persoana doreste sa vada sau sa viziteze orasul din Shambala, el/ea trebuie sa-si creasca nivelul de vibratie. Cand schimbarea in constiinta apare in anul 2012, cei care aleg o contiinta mai mare vor intra intr-o stare similara cu cea din Shambala. Cei care sunt in imposibilitatea de a allege o constiinta mai inalta, continua sa existe in domeniul pe care suntem in present. (Pentru mai multe informatii despre Shambala,va rugam sa cititi “Doorways to Light” de Guruji Krishnananda).

Sosirea Invatatorului Lumii
Cele mai multe religii majore ale lumii cred ca fondatorul lor se va intoarce pentru a salva lumea. In timp ce crestinii cred in revenirea lui Hristos, budistii cred ca Buddha se va reincarna ca Maitreya. Evreii asteapta revenirea lui Mesia, musulmanii asteapta Imam Mahdi si hindusii asteapta a zecea incarnare a lui Vishnu, cunoscut sub numele de Kalki.
Indiferent de denumirea utilizata, toti se refera la acelasi Invatator al Lumii, care deja in mod activ administreaza Schimbarea in Constiinta. El a fost nascut in 1924 in Shambala si de atunci EL se pregateste, lucreaza si asteapta sa intensifice procesul de transformare. EL locuieste in Shambala. Suvahini adauga, « Domnul Iisus (Kalki) spune, activitatile sale vor atinge punctul culminant la sfarsitul lui 2012, deoarece conditiile create de Centura Fotonica, Alinierea Galactica , schimbarile polului magnetic si alte evenimente vor crea o conditie ideala pentru transformare prin actiunile LUI. Din anul 2012, EL va folosi Lumina pentru a elimina impuritatile din umanitate. Multi nu vor rezista procesului de purificare ». Ea continua, « Efectele incep in ianuarie 2012 si se va culmina la 21 decembrie 2012. Eu pot vedea mult haos ».

Ziua Judecatii
Unele religii vorbesc despre Ziua Judecatii, atunci cand Dumnezeu sau reprezentantii Sai coboara din ceruri si judeca fiecare individ in parte de cum a trait pe acest pamant. Aceasta nu este o singura zi de judecata, ci o perioada din 2012 pana in 2018, de sapte ani de necaz mentionat in Biblie. Dar nimeni nu va sta in judecata si nu va judeca pe nimeni. In schimb, energiile pure vor inunda Pamantul in aceasta perioada, ca un proces natural de eliminare a impuritatilor din toata lumea. Multi vor trai fara nici o transformare, pentru ca este ceea ce ei aleg. Guruji Krishnananda spune, »Aceasta este, de asemenea, un fel de timp de recuperare. Universul este pregatit sa plateasca inapoi. Daca am trimis doar vibratii pozitive, Universul va trimite inapoi aceleasi vibratii multiplicat. Emotiile noastre, atat pozitive cat si negative, ajung la Univers. « Este de datoria Universului de a plati inapoi. Aceasta nu este o pedeapsa. Este o oportunitate de a realiza greselile noastre si de a ne corecta. Aceasta este un timp de iertare instant. Daca vom accepta cu adevarat greselile noastre si le vom regreta, suntem iertati. Nu vor mai fi Karme, probleme sau suferinte ».

A treia parte, cea mai importanta, explica rolul nostru in toate aceste evenimente si contine instructiuni clare si tehnici care pot fi practicate de oricini pentru a naviga prin aceasta perioada interesanta si plina de evenimente. 


Niciun comentariu: