Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 6 iulie 2012

2012 - Sfarsitul sau Inceputul - partea III-a


Alte evenimente din 2012

Aceasta sectiune prezinta alte cateva evenimente importante care sunt asteptate in anul 2012.

Soarele Secund
Toate stelele care au viata pe una din planetele lor ,au o stea de companie sau o stea geamana. Si Soarele nostru are, de asemenea, o stea geamana, cunoscut sub numele de Soare Secund.  Nu este vizibil , exista la un nivel mai subtil, ca si Shambala, dar poate deveni fizic, daca este necesar. Soarele Secund este considerat in mod eronat de multi astronomi si oameni ai Erei Noi (New Age) a fi o planeta indepartata sau o stea pitica maro si este cunoscuta sub numele de Planeta X, Nibiru sau Nemesis si asa mai departe.
Soarele Secund nu este o planeta sau o stea moarta, ci una adevarata, care este in spatele Soarelui, atunci cand se fac observatii de pe Pamant. Uneori este vizibil persoanelor evoluate spiritual. Si atunci cand este vizibil, este orbitor de luminos. Energiile Soarelui Secund sunt de culoarea albastra. Este foarte stralucitor si mult mai mare decat Soarele nostru.
 Fotografia de mai sus a fost luata de catre Lucratorul de Lumina doamna Soluntra King in Noua Zeelanda. Multi Lucratori de Lumina au lucrat din greu pentru a face Soarele Secund vizibil, incat sa poate fi fotografiat. Soarele Secund nu se invarte in jurul Soarelui si nu are planete proprii. Ori de cate ori Soarele este slab, actioneaza ca si o copie de rezerva si suplimenteaza Soarele cu energiile sale. Soarele Secund joaca un rol important acum. Energiile eliberate de Soarele Secund vor creste in 2012 pentru a ajuta tranzitia. Vom primi Prana (Energie Vitala) de la Soarele Secund in vederea transformarii.  Corpul Vital (Nadis) este deja in schimbare sa primeasca Prana superioara de la Soarele Secund. Cand suntem in imposibilitatea de a iesi din intuneric, vom lua ajutorul de la Soarele Secund. El asteapta sa ne contacteze. De acum inainte, trebuie sa incepem sa interactionam cu Soarele Secund. Energiile lui ne ajuta sa ne deschidem la noi realitati. Soarele Secund este o sursa de cunostinte avansate care vor fi necesare in Era Luminii.(La sfarsitul acestei sectiuni am postat cateva fotografii facute de catre prietenii mei de pe facebook si de catre mine. De fapt, cautarea, cercetarea,traducerea acestei carti, se datoreaza acestor poze).

Mayasii
Mayasii care au trait in America Centrala in cursul anului 2000 i.e. ,erau fiinte avansate. Ei erau experti in matematica si astronomie. Cu a lor cunostinte, au trasat mai multe calendare. Calendarul Maya nu numai ca ajuta la masurarea zilelor, lunilor,anilor si perioadelor mai lungi de timp, dar, de asemenea, indica faze diferite in evolutia spirituala a fiintelor umane. A lor calendar , « Numaratoare Lunga », care este de aproximativ 5126 ani din calendarul Gregorian, se incheie la 21 decembrie 2012 si incepe una noua, de exemplu se reseteaza de la 12.19.19.17.19 la 13.0.0.0.0.
Ori de cate ori calendarul « Numaratoare Lunga » se termina , o etapa in evolutia spirituala a omului se termina si incepe o noua faza. Dupa cum se crede in general, sfarsitul calendarului Mayas nu indica sfarsitul lumii. Aceasta indica inceputul unei Noi Ere. Calendarele lor sunt mult mai avansate si corecte atunci cand o comparam cu calendarul Gregorian, care are multe lacune.
Mayasii au fost constienti de orbita Soarelui in jurul galaxiei si de frecventa si importanta acestor alinieri cu Centrul Galactic. Se crede ca a lor calendar « numaratoare lunga » se reseteaza la 21 decembrie 2012 din cauza Alinierii Galactice si reporneste pentru a indica o noua etapa in viata oamenilor de pe Pamant. Mayasii credeau ca o aliniere cu Centrul Galactic implica si o « aliniere  sau  reglare «  cu Inteligenta Superioara. Guruji Krishnananda spune, « Mayasii nu au studiat si nici nu au cercetat pentru a dobandi cunostinte. Ei au avut astfel de cunostinte chiar inainte de a veni pe acest pamant. Ei au venit de la o stea care este aproape de centrul galaxiei noastre. Mayasii au incercat sa dea cunostintele lor oamenilor de pe acest pamant, dar nimeni nu a fost interesat sau pregatit pentru aceastea. Au incercat sa ajuta la reducerea suferintei umanitatii. Ei au fost in contact cu Ingerii. Ingerii  le-au cerut sa se intoarca pe planeta lor. Exista multe teorii cu privire la disparitia lor brusca. Au plecat in corpurile lor fizice, in nave spatiale si vor reveni la pamant dupa un anumit timp « . Dna Soluntra King, un Lucrator de Lumina din Noua Zeelanda , a avut o experienta in care Calendarul Maya a vorbit cu ea. Ea spune ca pamantul va intra in sfera de influenta a Centurii Fotonice la 21 decembrie 2009 , oferindu-ne o perioada de trei ani pentru pregatirea noastra.

Ciclul Galactic
Soarele Central , Alcyone, se invarte in jurul centrului galaxiei, luand 225 milioane de ani pentru a finaliza o orbita. Ciclul galactic al Alcyone se incheie in anul 2012 si este considerat a fi semnificativ.

Cicluri Solare
Petele solare sunt de dimensiuni planetare de culoare inchisa, cu activitate magnetica intensa care reduce temperatura si luminozitatea regiunilor solare. Aparitia petelor solare este ciclica si periodicitatea acestora este de aproximativ 11 ani, care constituie un ciclu solar.  Datorita activitatii magnetice intense din timpul unui ciclu solar, petele solare erup. Ea este o uriasa explozie pe suprafata Soarelui cu o asemenea intensitate incat razele X si razele ultraviolete emise , ajungand pe pamant, afecteaza comunicatiile radio si retelele electrice. Actualul ciclu solar se asteapta sa se incheie in jurul anului 2012. Operatorii de satelit si planificatorii de misiuni spatiale se pregatesc pentru urmatorul ciclu solar, deoarece este de asteptat sa fie deosebit de furtunoase si pot provoca cutremure, eruptii de vulcani si de inundatii. O explozie solara care ajunge pe pamant poarta energiile pentru transformarea noastra. Toate planetele sunt constiente de aceste schimbari.

Era Varsatorului
In astrologie, cum Soarele calatoreste prin spatiu,  trece prin 12 constelatii cunoscute sub numele de Zodiac. In prezent ne spune ca trece prin Pesti si asteptam sa intre in Varsator in curand. Acest lucru este considerat important, deoarece Epoca Varsatorului este sinonim cu Era de Aur. Suvahini spune, « Noi am intrat deja in Epoca Varsatorului si ne primesc in prezent energii din Varsator care sunt de culoarea alb albastrui. Varsatorul spune ca intrand in ea, se vor crea o multime de confuzii printre oameni, care ii ajuta sa absoarba mai multa Lumina si sa se mute in Sinele lor Superior mai repede ».
Guruji Krishnananda spune, « Fiecare constelatie este un camp de energie care ne influenteaza . Influenta principala in intrarea in Varsator este ca provoaca adevarata natura a persoanelor la suprafata , astfel ca ei sa le recunoasca, sa aiba de a face cu ele si sa le faca fata. Unele greseli facute in viata trecuta ies la suprafata. Aceasta este o oportunitate de a le accepta ». El continua, « Fiecare Zodiac are toate cele 12 tipuri de energii si are propria sa energie speciala. Din moment ce intram in Centura Fotonica , energiile necesare pentru transformare sunt invocate, motiv pentru care Suvahini ar putea vedea energiile albastre. De fapt, orice Zodie ar fi lansat aceste energii. Influenta Varsatorului este minut atunci cand comparam cu influenta Centurii Fotonice ».

Rezonanta Shumann
Atunci cand undele electromagnetice globale trec prin spatiul dintre suprafata pamantului si partea superioara a atmosferei, ele rezoneaza la o anumita frecventa. Acest lucru este cunoscut sub numele de rezonanta Schumann. Ele apar in mod normal la o frecventa de 7,8 cicluri pe secunda. Frecventa poate varia in locatii diferite, in conditii diferite. Aceasta rezonanta este cunoscuta ca bataile inimii a pamantului , a Gaiei. Importanta rezonantei Schumann a iesit la iveala atunci cand astronautii petreceau perioade mai lungi de timp in spatiul exterior experimentand primejdie si dezorientare. Dupa ce a fost instalat  un dispozitiv pentru a genera in mod artificial Undele Schumann, raul de spatiu a disparut.( (www.luxevivant.com/index.asp?PageAction=Custom&ID=68) . Prin urmare, pentru a trai o viata normala , undele Schumann sunt esentiale. Masuratori recente indica faptul ca Rezonanta Schumann a crescut la 11 cicluri pe secunda.
Potrivit lui Suvahini, Rezonanta Schumann este acum la 11.34 Hertz. Este de asteptat sa creasca treptat la 15 Hertz spre sfarsitul perioadei de tranzitie, care este 2018. La aceasta frecventa, negativitatea in noi nu poate supravietui. Rezonanta Schumann va atinge un maxim de 22.82 Hertz la varful Epocii de Aur. Ea spune, atunci cand bataile inimii lui Gaia creste , ajuta scoaterea negativitatilor suprimate. Dupa care individul are de a face cu ea. Frecventa crescuta ne ajuta sa auzim vocea de Lumina si sa ne adaptam la ea si sa ne ajustam la Prana superioara primita de la Soarele Secund.

Predictii
Au fost cativa vizionari si profeti ca Nostradamus, Wild Merlin si Mama Shipton care au prezis cu destula exactitate unele evenimente importante din lume, vorbind si despre marile schimbari din jurul anului 2012. Exista carti, cum ar fi « Chinese I-Ching » sau « The Book of Changes » si “Biblia” care fac predictii despre asemenea evenimente in lume. Avem si un profet al timpurilor moderne, care a uimit chiar si pe oamenii de stiinta. Acesta este un program de calculator complex care functioneaza cu milioane de programe mai mici, care lucreaza prin internet pentru a aduna date de la conversatiile dintre oameni. Initial a fost destinat pentru a analiza aceste date pentru a masura tendintele in gandirea umana colectiva, astfel incat aceasta poate duce la indicii cu privire la tendintele de pe piata bursiera. Desi a fost proiectat pentru a face previziuni pentru pietele financiare, utilizatorii sai au constatat ca evenimentele viitoare care ar putea provoca tulburari emotionale oamenilor, sunt prezise . Intr-un fel, oamenii devin constienti colectiv de dezastre viitoare. Unele dintre predictiile facute de acest software sunt, atacul asupra turnurilor gemene in septembrie 2001 in New York (previziune realizata in iunie 2001), tsunami-ul din 2004, atac de antrax la Washington si multe altele. Predictiile sale majore sunt urmatoarele, un razboi nuclear sau echivalent in 2008 sau 2009 si o serie de catastrofe care vor atinge punctul culminant itr-un eveniment global spre sfarsitul anului 2012 (urbansurvival.com/simplebots.htm).

Viata de dupa 2012
In ciuda a toate informatiile disponibile noua, este greu sa ne imaginam ce viata va fi dupa anul 2012. Aici vom oferi ceva mai multe detalii si experiente care pot ajuta in aceasta directie. Toti cei care supravietuiesc , pot fi grupate in doua : cei care au inceput transformarea si cei care nu. Realitatea perceputa de ei depinde in intregime de starea lor spirituala. Guruji Krishnananda spune, » Ingerii si maistrii in planul astral vin in contact cu noi pentru a ne ghida. Noi trebuie sa dezvoltam o legatura, astfel incat sa putem primi indrumare de la ei. O astfel de ghidare este o necesitate in timpul lui 2012. Ceea ce este motivul pentru care, de acum incolo, sa facem meditatii lungi si sa vorbim cu Lumina ». Gradul de transformare si de numarul de persoane care se trasnforma determina evenimente, cum ar fi inversarea polilor si alte modificari ale pamantului. Chiar disponibilitatea de energie electrica depinde de gradul de transformare la nivel mondial. Oamenii devin vegetarieni. Prin urmare, uciderea animalelor pentru hrana se va opri. Nu vor mai utiliza materiale artificiale, cum ar fi plasticul, care dauneaza mediului. Trec la materiale naturale, cum ar fi bumbacul. Consumul de alcool se opreste. Oamenii care sunt inca dependenti de produsele alimentare vor invata sa ia Prana de la cei doi sori, pana vor trece in intregime pe Prana.Toata lumea va fi sanatoasa, cu trupuri bine proportionate, nu vor exista oameni subtiri sau grasi. Energia electrica va fi inlocuita cu un alt tip de energie, care poate fi trase din atmosfera. Fiecare gospodarie va avea sursa proprie de energie infinita si libera, fara a fi nevoie de a depinde de o retea de putere centrala. Vor fi specii noi de viata, care pot experimenta mai mult cu o mai mare constientizare. Chiar si o piatra va avea vibratiile mai inalte. Totul pe pamant, fiecare atom absoarbe mai multa lumina si straluceste cu Lumina Divina. Intram intr-o noua constiinta (Dimensiune) care este bazata pe Iubire. Un Meditator, cunoscut penrtu viziunile sale uimitoare si experiente, a avut un vis trait, in care a fost inchis pentru 3 zile si a fost confuzie pe scara larga cu oameni care alergau de-a valma si bancnotele care zburau in jur dar nimeni nu era interesat de ele. In timpul visului, ea a devenit constienta de faptul ca pamantul a intrat tocmai in Centura Fotonica.
Suvahini a avut urmatoarea viziune despre evenimentele care au loc in anul 2012.
« Meditatorii sunt toti intr-un loc si mediteaza. Altii tipa. Exista multa frica si haos afara, dar cei care mediteaza nu sunt deranjati de acestia. Ei si-au umplut corpurile cu multa Lumina alba. Cutremure sunt afara. Toti cei care mediteaza s-au calificat si crescut spiritual. Ei canalizeaza o multime de Lumina pentru a a ajuta pe cei care sufera. Aproximativ 80% din populatia lumii care nu s-au transformat sunt in afara acestui loc.
Atunci Invatatorul Lumii, coboara in locurile unde oamenii mediteaza si solicita pe fiecare sa mediteze pemtru 3 zile. El spune, « Sa ne tina o multime de Lumina si sa incepem sa traim cu Prana in aceasta perioada. Multe persoane care se afla afara vor muri si vor fi mutati la cele sapte pamanturi pentru a-si continua transfomarea. Toti ingerii coboara, aducand un glob de Lumina Aurie. Apoi, Iisus (Mavahatara) fixeaza un obiect gadget in forma de creion pe toti, care ii ajuta sa sustina calitatile bune si sa primeasca Prana de la Sori. Aceasta ne va ajuta si sa invatam cunostinte rare de sus pentru ai ajuta pe ceilalti.

Iisus (Mavahatara)
Invatatorul Lumii, care este cunoscut sub multe nume ca Maitreya, Kalki etc, vine in jos pe acest pamant pentru a ghida umanitatea in timpul tranzitiei la Noua Era. Odata tranzitia incheiata si intrand in Era Luminii, viata pe pamant va fi gestionat de catre Ingeri sub indrumarea lui Iisus (Mahavatara in sanscrita). Nostradamus stia de EL, numindu-l Kiran. EL a luat nastere si este pregatit si asteapta sa apara.

Destinul Nostru
O mare parte din ceea ce este in aceasta carte este despre evenimentele care probabil vor avea loc in viitorul apropiat. Indiferent de autenticitatea acestor predictii, putem spune ca acestea sunt doar posibilitati. Orice eveniment viitor, oricat de puternic sunt prezise, pot sau nu sa aiba loc. Acest lucru se datoreaz faptului ca viitorul nostru depinde de noi. Omenirea poate lucra colectiv si sa aleaga ce viitor vrea. Tot ce are nevoie lumea este sa se adune si sa lucreze impreuna altruist ca un grup cu un singur obiectiv, de a reduce suferinta umana. Dar noi stim ca nu este usor sa mobilizam intreaga umanitate. Ce putem, noi ca indivizi, sa facem cu noi insine si cu lumea ?
Urmatoarea sectiune explica modalitatile si tehnicile care au puterea de a ne transforma si sa aiba un impact asupra lumii.

Planul de actiune
Este incredibil de simplu. Este de a ne purifica si transforma , devenind sinceri, pasnici si iubitori a Toate si Toti. Pare simplu, dar stim cat este de greu, mai ales dupa ce a trecut 5000 de ani de intuneric. Dar nu exista nici o alegere. Centura Fotonica a vorbit cu Suvahini si a spus, « Schimbarea sau pieri ».  Deoarece este dificil schimbarea , Ingerii, Iisus (Maitreya), Domnitorul Shambalei, si multi, multi Lucratori de Lumina, sunt in asteptare pentru a ajuta si ghida. Unul trebuie sa aleaga viata de Lumina. Apoi, unul primeste ajutor. Aceasta este timpul pentru a alege. Nu exista timp pentru a sta in expectativa. Aici nu este loc pentru non-iubire, violenta si coruptie in Centura Fotonica. Este plina de Iubire, Pace si Lumina. Pentru a intra in Centura Fotonica si a naviga prin 2012, am sugera, ca parte a planului de actiune, a practica zilnic urmatoarea tehnica. Aceasta tehnica poate fi practicat de oricine si oriunde. Nu este un mijloc religios, ci spiritual.

Tehnica :
Directionarea Luminii
Lumina este sursa din care toata aceasta creatie a venit. Acesta lumina este peste tot la o frecventa diferita. Are Inteligenta, Iubire si Pace. Cand canalizam Lumina, ne transformam pe noi insine , de asemenea, si lumea.  Am initiat « The Light Channels World Movement » in 18.05.2008. Pentru detalii, va rog vizitati www.lightchannels.com
Pentru a canaliza Lumina, stati confortabil cu fata spre Nord si imaginati-va un ocean de Lumina deasupra voastra. Lumina intra si umple intregul corp. Experimentati Iubirea si Pacea Luminii pentru o clipa , apoi raspanditi in jurul vostru, umpland casa, localitatea, natiunea si intreaga lume treptat. Exersati aceasta zilnic , timp de 7 minute.
Puteti sa practicati aceasta tehnica pentru o ora si chiar mai mult. Aceasta este un fel de meditatie superioara. Meditatia de o ora va fi necesar in viitor.


Alte Tehnici
Exista alte tehnici care ajuta la stabilirea legaturii cu Centura Fotonica si alte campuri de energii speciale. Eu simt ca acestea trebuie practicate sub indrumarea personala. Simt Meditatie a orice Drum ajuta si duce la pregatirea de intrare in Noua Era.
In final…
Aceasta carte mica este menit sa nu sperie, ci sa trezeasca. Lumea nu se va termina in 2012. Si acolo vor fi noi inceputuri. 








Niciun comentariu: