Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


duminică, 23 martie 2014

Vindecatoarea Lumina Spirituala

"Frica noastra cea mai profunda nu este ca noi sunt necorespunzatori. Frica noastra cea mai profunda este ca suntem puternici peste masura. Aceasta lumina a noastra, nu intunericul nostru, ne sperie cel mai mult. Ne întrebam pe noi insine, cine sunt eu sa fiu genial, superb, talentat, si fabulos? De fapt, cine esti tu sa nu fii? Tu esti un copil al lui Dumnezeu. Sa joci "in mic" nu servește lumii. Nu este nimic la lumina diminuata, astfel incat alte persoane nu se vor simti nesiguri in jurul tau. Suntem cu totii meniti sa stralucim, asa cum fac copiii. Ne-am nascut sa  manifestam slava lui Dumnezeu care este in noi. Nu este doar in unii dintre noi, este in toata creatia. Si, asa cum lasam propria noastra lumina sa stralucesca, noi oferim inconstient altor persoane permisiunea de a face acelasi lucru. Asa cum noi suntem eliberati de propria noastra frica, prezenta noastra elibereaza in mod automat pe altii. " citat scris de Marianne Williamson

Sa ne uitam  la unele din lucrurile despre care ea vorbeste. De exemplu, ea spune clar, temerile noastre cele mai profunde este ca suntem prea puternici si ca nu suntem la fel de necorespunzatori cum ne credem. Pentru multi dintre noi, aceasta este o contradictie, pur si simplu pentru ca la cei mai multi dintre noi, cea mai mare teama este ca noi suntem necorespunzatori, neajutorati si de nici o consecinta in marele plan al vietii. Asta este negativitatea noastra care este auto-distructiva. Ea continua sa vorbeasca despre lumina. Lumina , pe care noi toti o avem , vine din suflet. Ea se refera in mod special la iubirea si speranta care ne conduce spre o crestere continua si intelegerea propriei noastre fiinte si, in consecinta, la intelegerea celorlalti din jurul nostru. Fara spernata, viata este intunecata. Intunericul este frica si bigotism, drumul spre auto-distrugere si negare a tuturor virtutilor noastre umane. Daca este suficient de sever, aceasta duce sufletul nostru la culcare pentru protectie de sine.

Fiecare dintre noi de pe acest pamant este unic, pentru ca suntem o combinatie de scanteie divina care aprinde sufletul nostru si formarea de caracter din cauza stilului nostru de viata si al timpului de existenta. Cei mai multi dintre noi se nasc intregi si practic sanatosi. Noi nu aratam la fel, nu ne comportam la fel sau nu credem exact la fel, pentru ca suntem unici. In functie de stilul de viata care ne conduce, ne dezvoltam intr-o creatura de mare speranta, pozitivi si energici in caracter. Pe de alta parte, in cazul in care prea mult intuneric este prezent in existenta noastra in prima parte a vietii, ne poticnim cu lipsa de speranta si de integritate si, prin urmare, ne petrecem o viata in frica tot mai mare, ca urmare a negativitatii si lipsei sperantei interioare.

Dumnezeu a creat scanteia divina, care este sufletul omului si facand acest lucru, EL ne-a dat liberul arbitru, astfel ca noi sa ne putem forma si sa ne crestem lumina interioara. Unica cerinta pentru fiecare dintre noi, ca fiinte umane in aceasta viata este, prin urmare, de a forma caracterul nostru, ceea ce ar trebui sa conduca la tot mai mare fericire si sa ne ajute spre pacea interioara si implinire. Calatoria pana la acest punct este uneori greu si chiar foarte dureros si poate fi multa suferinta pentru unii dintre noi. Dar in timpul calatoriei noastre, fiecare dintre noi trebuie sa-si indeplineasca destinul , de multe ori necunoscut de noi in prima parte a vietii, dar din ce in ce mai evidenta cum calatoria noastra progreseaza.

Noi, oamenii, putem ajunge la stele in maretia noastra, si realizarile sunt multe in viata. Dar acestea se pot intampla doar atunci cand suntem in armonie cu sufletul nostru si pasim in propria noastra lumina de speranta, invatand, pentru a intelege valoarea integritatii si onestitatea scopului. Calatoria poate fi unul singuratic, dar putem face aceasta calatorie pentru noi insine. Prin urmare, trebuie sa ne straduim sa credem in puterea care se manifesta in noi, prin acea scanteie care o numim viata. Noi trebuie sa credem ca suntem mai mareti in orice moment si calitatea gandurilor este tradus in progres. Apoi, calatoria noastra va crea o fiinta adevarata iubitoare plina de gratie si maretie. Toate functiile de viata pe baza evolutiei si consecintele inevitabile ale acestui fapt, este ca numai aceia dintre noi, care dezvolta potentialul maxim , va cunoaste adevarata semnificatie de pace si de fericire, si de a fi unu cu sufletul nostru, si prin urmare cu Dumnezeu.

Noi, ca un individ in cadrul speciei omenirii, trebuie sa realizam ca suntem pazitorul fratelui nostru si avem datoria de a ne ajuta, ajutand pe altii sa creasca ai sa infloreasca si facand acest lucru, ne vom mula pe puterea interioara care intr-adevar ne face omul puternic.

<*toate drepturile rezervate*> 
Trimiteți un comentariu