Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


marți, 4 martie 2014

Ce creezi TU azi?



Iata un fapt: 

Poti crea lumea in care traiesti.

Deci ... ce creezi azi? 

Traiesti in acest moment, si trimiti o vibratie pozitiva pentru a atrage viata dorita? 

Sau iti petreci timpul cu gandul asupra trecutului, sau cu o stare de anxietate cu privire la viitor? 

Vezi tu, tu ai puterea de a manifesta tot ceea ce iti doresti, dar cei mai multi dintre noi petrec majoritatea timpului și energie pe negativitate. 

Astazi, am sa va incurajez sa va opriti concentrandu-va pe ceea ce "ar trebui" sau "ar fi putut fi", sau a fost ... ... Sau gandurile pline de frica, anxietate si frustrat cu privire la viitor. 

E simplu ... 

Devenind constient de gandurile tale si realizand puterea pe care o ai asupra vietii tale, poti incepe sa manifesti binele in loc de rau.

Aici sunt de 3 sfaturi simple de a-ti creste vibratiile  chiar acum :

1 . Concentreaza-te pe ceea ce doresti să creezi in loc de ceea ce iti lipseste - > Este usor sa devenim frustrati atunci cand nu avem tot ceea ce ne dorim ...

Dar realizeaza ca manifestand din teama si frustrare,iti  va aduce acelasi lucru. Simte-te cu adevarat recunoscator pentru ceea ce ai deja si, de asemenea, pentru ceea ce esti pe cale de a primi. 
Cand apreciezi frumusetea care deja te inconjoara, te vei gasi in curand intre mai multe oportunitati pentru belsug, sanatate, fericire si iubire.

2. Iarta-i pe ceilalti si pe tine insuti - In scopul de a merge mai departe la o viata mai buna, va trebui sa renunti la furia fata de ceilalti si fata de tine insuti.

Nimeni nu este perfect, si toata lumea face greseli, dar nu lasa aceste greseli sa te tina inapoi de la a-ti trai visele.
In cele din urma, tinand in tine resentimentele, te vei rani pe tine insuti. Gaseste compasiune, intelegere si iertare in inima ta, pentru tine si pentru ceilalti, si vei fi in masura sa avansezi liber spre telurile tale.

3. Da drumul la ceea ce nu poti schimba - De ce sa te concentrezi pe ceva pe care nu ai posibilitatea de a schimba?

Nu are nici un rost sa te opresti asupra trecutului sau pe ceva in viitor care nici macar nu a avut loc.

Ce poti face este de a schimba prezentul tau. Schimba-ti perspectivele concentrandu-te pe iubire, recunostinta, abundenta si fericire care te inconjoara chiar acuma, chiar aici!

Aminteste-ti, incontro iti directionezi energia, aia vei atrage mai mult!

Deci, incearca acesti trei simpli pasi si vei ramane surprins de cat de repede energia ta incepe sa se schimbe :)

In fiecare zi ai oportunitatea de a crea ceva uimitor...

Deci, ce vei crea azi?

P.S. Ai luptat pentru a face orice schimbare de durata in viata ta cu Legea Atractiei?  http://spirituminfinitum.blogspot.ro/2011/12/cum-sa-ne-cream-realitatea-pe-care-o.html

*Toate drepturile rezervate*

Niciun comentariu: