Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 28 aprilie 2014

Incerc sa raman fericit, dar nu pot...de ce?

Postez raspunsul la aceasta intrebare deoarece marea majoritate a oamenilor se confrunta cu aceste probleme.


Zilele acestea cineva mi-a pus intrebarea, "Hei, am venit sa stiu despre Legea Atractiei si manifestarea ei. Am incercat sa-l adopt, incerc intotdeauna sa raman fericit, dar nu pot, simt ca sunt un copil mic in interior care este foarte trist. Este ca o durere adanca, si tristete din trecut , cum il pot invinge? Te rog, ajuta-ma. "

Legea Atractiei, The Secret, și așa mai departe este un truc simplificat si comercializat. Este adevarat ca ceea ce ai pus in lume- gandurile, sentimentele, actiunile tale -  vin inapoi la tine. Ce este popular lasat inafara este ca ceea ce se intampla in subconstient, si adanc in inconstient are, de asemenea, un efect foarte puternic.

Acest lucru este exact ceea ce se intampla cu tine. IncercI sa ramai fericit, si "pozitiv", dar adanc in interior ai rani, traume, sau orice alte tipare dezavantajoase  / convingeri de orice fel.

Cand ai descris aceasta idee vaga ca ceva te opreste de la aceasta fericire, de implinire, si ca exista o tristete profunda, secreta (cu tine acum, cel putin), aceasta este o descriere a problemelor de care esti inconstient in acest moment, care trebuiesc  rezolvate pentru a merge mai departe.

Va trebui sa identifici diverse evenimente, sentimente, credințe, experiente, puncte de vedere si așa mai departe, care contribuie la acest blocaj. Exista mai multe metode de a face acest lucru. Tine minte ca efortul de a merge in interior si a te vindeca, si lucrand catre transformare,  este bine meritat.

Odata ce te-ai intalnit cu aspectele interioare care in prezent sunt necunoscute, asa numitele Umbre, vei deveni intreg si complect in propriul tau adevar. Aceasta integrare a Sinelui, psihicul in toate facultatile sale este parte integranta pentru a sti care este dorinta ta adevarata si fiind capabil sa se manifeste cu incredere si pozitivitate.

Binecuvantari





<*toate drepturile rezervate*> 

Niciun comentariu: