Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 15 martie 2018

Merkaba - Vehicul de Lumina


Potrivit teoriei, gravitația în univers provine din șiruri subțiri, vibrante.

Aceste corzi sunt holograme ale evenimentelor care au loc într-un cosmos mai simplu și mai plat.

Principiul holografic sugerează că, ca și cipul de securitate de pe un card de credit de exemplu, există o suprafață bidimensională care conține toate informațiile necesare pentru a descrie un obiect tridimensional - care este în acest caz universul nostru.

În esență, principiul susține că datele care conțin o descriere a unui volum de spațiu - cum ar fi un om sau o cometă - ar putea fi ascuns într-o regiune a acestei versiuni plane, "reale" ale universului.

Într-o gaură neagră, de exemplu, toate obiectele care intră vreodată în ea ar fi în întregime cuprinse în fluctuațiile de suprafață. Acest lucru înseamnă că obiectele ar fi stocate aproape ca "memorie" sau fragment de date mai degrabă decât un obiect fizic în existență.

M. Sarfarazi:

Găurile negre ,în mod normal,vin în existență ca rezultat al planetelor care se transforma in supernove colosale masive uriașe și altele asemenea.
Ceea ce oamenii noștri de știință nu au descoperit încă este că la "fundul" găurilor negre există o serie de "găuri albe" infinitezimale care sunt responsabile pentru revitalizarea și rafinarea energiilor care sunt apoi turnate înapoi într-un univers.
Imaginați-vă că Sinele nostru suprem ocupă butucul unei roți de bicicletă.
Acest butuc primește secvența intermitentă a energiei luminoase din adâncimea cosmosului care vine la noi prin soarele nostru.
Ea emite apoi această lumină echipată cu unitățile sale adamantine de lumină conștientă și o emite, pulsând stroboscopic la fiecare suflet rezident la periferia sau marginea roții, prin spițele care în esență reprezintă "spițele cu fibră optică" ale energiei luminoase.
La rândul său, sufletul creează 12 "aspecte" diferite de sine prin experimentarea secvențială a trăirii vieții ca o încarnare în cadrul unui continuum distinct spațiu-temporal indigen al unei anumite dimensiuni a conștiinței.
Durata vieții nu este liniară. Ele coexistă în câmpul cuantic a ceea ce este cunoscut ca momentul veșnic ACUM.
În plus, momentele "timpului" pe care le experimentăm într-o anumită viață sunt, strict vorbind, neliniară, dar spirală.
Cosmologia Timpului Universal a Douăsprezece Dimensiuni ale Ciclurilor Simultane de Timp-Spațiu într-un Spectru de Undă cu Cincisprezece Dimensiuni. Fiecare Univers Armonic este egal cu Triada identității Spirituale pe care conștiența noastră evoluează prin:personalitatea noastră (1D-2D-3D), Suflet (4D-5D-6D), Sinele Suprem (Monad) (7D-8D-9D), Avatar Christos (10D-11D-12D) și Conștiința Fondatoare (13D-14D-15D).
Fiecare aspect al Creației Universale și al spiralei sale de viață sunt proiectate și instruite prin intermediul acestor structuri de plan, care conțin aranjamente multiple și straturi de Spectrul Vibrațional de Frecvență.
Acesta este Arborele Universal al Vieții. Învățând să călătorești conștient prin calitatea vibrațională a Arborelui Vieții, este să călătorești prin dimensiunile multiple ale timpului și este calea personală pentru a obține suveranitatea spirituală și libertatea energetică.
Structura macrocosmică al Copacului Universal al Vieții este reprodusă în arborele personal microcosmic al Vieții. Anatomia Umană Individuală se manifestă asupra și în cadrul straturilor multidimensionale instruite de modelul de manifestare de bază - Arborele vieții.
Fiecare aspect al Creației Universale și al spiralei vieții este proiectat și instruit prin intermediul acestor Planuri structurale construite pe Geometria Sacră.
Mer-Ka-Ba, tehnic este un câmp electro-magnetic care este de natură geometrică
Câmpul Mer-Ka-Ba este extrem de complex, implicând cele cinci solide Platonice și alte polyhedroni sacre. Se crede că se extinde prin toate universurile dimensionale și paralele posibile și își poate schimba natura de la electromagnetică la orice este potrivit.
Una dintre funcțiile lui Mer-Ka-Ba este de a acționa ca vehicul pentru a duce spiritul și corpul în lumea următoare. Cu toate acestea, această funcție - și majoritatea celorlalte posibilități - este imposibil de obținut până când se schimbă ceva înăuntrul persoanei.
Mer-Ka-Ba este situat în jurul corpului uman ca o rețea geometrică tridimensională care este inactivă și nefuncțională, așteptând momentul potrivit.
La un anumit moment (nu neapărat în această viață), câmpul Mer-Ka-Ba al unei persoane poate deveni viu. Când se întâmplă acest lucru, apare o schimbare electro-magnetică, care are ca rezultat un disc de energie care iese dintr-un loc mic în apropierea bazei coloanei vertebrale și se extinde rapid la un diametru de 15m până la 18m de în jurul corpului.
Reamintirea Mer-Ka-Ba se desfășoară în întreaga lume. Această desfășurare este parte a evoluției ADN-ului cosmic. Mer-Ka-Ba este amintit acum pentru că este timpul să vă reamintiți.
Este posibil ca Mer-Ka-Ba să fie o ușă sau o fereastră dimensională într-un nivel superior al conștiinței care ar putea fi catalizatorul acestei mari schimbări numite "ascensiune".
Merkaba este vie; este un câmp viu, nu un câmp de energie pur mecanic. Pentru că este un câmp viu, acesta răspunde gândirii și sentimentelor umane, care este modul de conectare la câmp. Deci, "computerul" care ghidează Merkaba este mintea și inima umană.
Cuvântul Merkaba înseamnă spiritul / corpul înconjurat de câmpuri de lumină contra-rotative și este considerat a fi un vehicul de lumină.
Este vehiculul Înălțării conceput să vă ajute la tranzitarea, la trecerea în corpul lumină; să vă asiste la atingerea unor niveluri mai ridicate de conștientizare conștientă; și să călătoriți sau să treceți între dimensiuni și realități. Când Sfântul Ioan a recepționat aura lui Hristos - el a devenit un grup de suflete al ucenicilor și a transmis telepatic scrierea celei de-a cincea Evanghelii.
Odată activat, această formă creează un câmp de energie care se răspândește într-o formă rotundă de aproximativ 16m. Acest câmp energetic este capabil să transporte conștiința unui om direct către dimensiunile superioare.

 din surse variate

<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: