Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


marți, 12 iunie 2012

Lumina -tehnici de mediatie si canalizare a Luminii



Lumina
de maestrul meu special, Guruji Krisnananda

Aceasta Lumina nu este lumina fizica. Ea exista la un nivel subtil. Este peste tot.
Aceasta Lumina are inteligenta. Dispune de toate energiile pozitive. Ea poarta Iubirea, Pacea, Intelepciunea, Energiile de Vindecare si toate Fortele de Viata.
Aceasta Lumina este sursa tuturor Creatiei. Aceasta  este Lumina lui Dumnezeu.

Vom intra in Era Luminii. Trebuie sa stim despre Lumina. Toata Cunoasterea este de la Fiintele de Lumina. Nu vorbim doar despre aplicatiile in viata noastra ci si despre canalizarea Luminii la sfarsitul timpurilor.
Atunci, de ce nu o vedem ?
Deoarece, este la un nivel de frecventa diferita.
Cum sa-l vezi ?
Prin schimbarea nivelului nostru de frecventa. Prin meditare.
Care este beneficiul de a vedea ?
Constientizare. Constientizarea faptului ca duce la Experienta. Experienta transforma constiinta noastra intr-o Constiinta de Lumina. Daca vom continua experimentand incontinuu, vom deveni Lumina. Aceasta este adevarata ILUMINARE ; intr-adevar sa devii Lumina.
Dupa Iluminare ?
Multe lucruri.
Cel mai important lucru este ca vom fi de D6, avand intelepciunea si puterea Luminii. Ne putem conduce Materialul si Spiritualul sa traiasca intr-un echilibru perfect.
Poate oricine realiza acest lucru ?
Da. Iluminarea este dreptul de intai nascut a tuturor oamenilor.
Daca Iluminarea este atat de usor, cum spui, atunci de ce noi nu suntem iluminati ?
Pentru ca nu am incercat. Pentru ca nu am petrecut suficient timp cu acest lucru. Nu am cautat.
Lumina ii ajuta pe toti.
Nu exista nici o indoiala, Lumina ii ajuta pe toti. Noi trebuie sa invatam modalitatile de a cauta ajutorul Sau. Am listat cateva moduri de a cauta ajutorul. Le puteti spune tehnici sau sfaturi. Se pot folosi acestea sau sa elaborati propriile cai. Nu exista nici un prejudiciu si totul functioneaza.Doar cand practicam Hatha Yoga, atunci trebuie sa fim atenti la aceste detalii tehnice. Nu aici. Lumina are o mare compasiune si intelege intentiile noastre. Este foarte acomodativa , se acomodeaza cu abaterile noastre inocente .

Pentru Memorare si Concentrare
Stati linistiti si confortabili cu fata catre Nord. Inchideti ochii si respirati lent timp de un minut. Relaxati-va. Apoi, ganditi-va la Lumina deasupra capului vostru. Fiti constienti de aceasta umplere a capului timp de aproximativ 3 minute (minim) pana la 7 minute (maxim).
Exersati dimineata si daca este posibil, inainte de inceperea studiilor sau inainte de a scrie in examene. Aceasta practica ajuta la asimilarea cunoasterii, stocand-o in mintea noastra si recuperand-o cand dorim acest lucru. Mii de oameni practica si au  beneficii imense.

Pentru Furie (Manie)
Furia este unul din sentimentele de care am dori sa scapam. Atunci cand te superi, incetineste-ti respiratia, atat la inhalare cat si la expirare. Aceasta (respiratia) contine in sine furia. Cerand ajutorul Luminii, efectul va fi extraordinar. Atunci cand inhalati, imaginati-va ca inhalati Lumina (de fapt exact asta faceti, doar ca nu sunteti constienti de acest lucru, mai ales la furie) si lasati-o sa se extinda in tot corpul. Apoi expirati aerul. Exersati de vreo 3 -7 ori. Puteti practica acest lucru oriunde. Dar, in cazul in care practicati intr-un colt linistit si cu fata spre est , efectul va fi mult mai mare.
Daca veti exersa regulat acesta tehnica, nu va veti mai supara deloc. Credeti-ma !

Pentru depresie
Stati linistiti cu fata spre est si inchide-ti ochii. Exersati tehnica de mai sus , de 3 ori. Apoi, imaginati-va ca tot corpul dvs este plin de Lumina. Experimentati Lumina. Exersati minim 7 minute pana intr-o ora.

Pentru probleme
Toti avem probleme, mici, mari, putine, multe. Uneori nu stim cum sa ne descurcam cu ele. Noi cerem si cautam ajutor de la altii. Apoi, alergam la astrologi si psihologi si aruncam o multime de bani. Dar problemele raman cu noi ca niste umbre. Eu nu spun ca Lumina rezolva toate problemele noastre in mod miraculos. Lumina ne ofera o intelepciune infailibila si puterea de a face fata problemelor. Noi primim ajutor intotdeuna. Putem aseza problemele noastre in Lumina. Putem vorbii cu Lumina. Poate suna incredibil. Dar trebuie sa incerci. Nu doar odata, ci de mai multe ori, ( eu personal am ajuns la tot timpul). Stati linistit si confortabil cu fata spre Est. Inchideti-va ochii. Respirati incet. Apoi, imaginati-va o minge uriasa de Lumina in fata dvs. Imaginati 12 persoane in interiorul acelui glob. Trimiteti gandurile voastre si vorbiti. Apoi ascultati in liniste. Veti receptiona ganduri. Vorbiti despre problemele voastre si cereti ajutorul. Posibil sa nu auziti nimic prima oara sau chiar si mai tarziu. Dar daca persistati, veti auzi mereu (pana  se ajusteaza vibratiile, frecventele, dureaza un timp).
Lumina are Inteligenta, Compasiune si Putere. Vibratiile sale construiesc un camp energetic care lucreaza pe cai neintelese de noi (tineti minte zicala « Caile Domnului sunt incurcate si nebanuite) si ne aduc rezultate.
 Lumina vindeca
Timpul vindeca., spunem noi. Lumina vindeca mai rapid si direct. Toate grupurile de vindecatori atrag energiile din Lumina. O persoana se poate autovindeca. Si poate vindeca si pe altii. Noi putem vindeca oameni si toate fiintele, incluzand animalele, plantele, pasarile si creaturile din oceane.
Totul are Constiinta. Constiinta are inteligenta. Are un miez, un nucleu. Putem vindeca cu Lumina , invocand personalitatea prin oferirea de energii si Iubire. Putem comunica cu aceste personalitati. Astfel putem comunica cu orice obiect neinsufletit. Incercati sa vorbiti cu masina dvs (multi o fac !!) , pereti sau orice cu care intrati in contact. Le veti auzi. Veti fi surprinsi sa stiti ca si ei au sentimente si emotii. Le putem vindeca. O casa, o localitate, un oras, o natiune si in final Pamantul au propriile campuri de energie, miezuri si personalitati.  Gandurile si actiunile noastre afecteaza « trupurile » lor. Daca meditatiile noastre transporta pace si iubire, violenta si crimele fac rani pe « trupurile » lor. Toate ranile se pot vindeca. Toate lacrimile pot fi sterse. Vindecarea locurile noastre de viata si vindecarea Mamei Pamant este datoria noastra si un act de ispasire, deoarece ranile sunt provocate de catre noi, fiintele umane.
Exista mai multe modalitati de vindecare. Cel mai bun mod este canalizarea, directionarea Luminii.

Canalizarea Luminii
 Ce este canalizarea sau directionarea Luminii ?
Se permite Luminii sa coboare in noi prin intentie , apoi raspandirea ei in jurul Pamantului. Trupul nostru transforma frecventa inalta a Luminii la un nivel mai avansat.
Cum ajuta acesta canalizare a Luminii ?
Vibratiile de la Lumina ajung la toate fiintele si natura. Ele poarta emergiile de Vindecare, Iubire, Pace si Pozitivitate. Ele ajuta Transformarea. Vom fi fiinte umane mai bune. Lumea noastra va fi o lume mai buna.
Cum ne ajuta mai mult individual ?
Calitatea gandurilor, emotiilor si actiunilor noastre se imbunatatesc. Conflictele se reduc. Imbunatateste eficienta. Viata noastra va fi una mai buna.

Cine poate canaliza Lumina ?
Oriunde si oricine poate canaliza Lumina.

Este nevoie de vreo pregatire ?
Nu este nevoie de nici o pregatire cu exceptia dorintei de a ne schimba pe noi insine si lumea.

Exista ceva restrictii ?
Nu.

Exista o anumita tehnica ?
Imaginati-va un ocean de Lumina deasupra voastra. Imaginati Lumina cum coboara si umple corpul vostru. Experimenteaza Iubirea si Pacea Luminii pentru 1 minut, apoi raspandeste treptat in casa, localitate, tara si lume.
 Light channels world movement a fost lansat de catre Guruji Krishnananda in 18-05-2008. Miscarea isi canalizeaza Lumina zilnic, timp de 7 minute cand se trezesc sau cand se duc la culcare. Scopul miscarii este in principal Pace ape acest pamant. Daca toti sau multi canalizeaza Lumina, impactul va fi mai mare. Daca se canalizeaza in acelasi timp mai multi oameni, efectul va veni mai repede.


Unicitatea acestei miscari (a fost la vremea respectiva, in 2008)
! Unimea in Lumina.
!Non-religios, Universal.
!Nu exista restrictii, fara conditii.
!Nu exista membri.
!Oricine poate contribui la Pace.
!Ajuta persoana, ajuta lumea.
!Pregatirea noastra si a lumii pentru intrarea in Centura Fotonica, introducerea Erei de Aur a umanitatii.

(Vom continua)

Un comentariu:

Nithin Channakeshva spunea...

Dear Molnar Gy,My heart filled with Bliss and Peace. am speechless. Thank you very much for your work and love. you unlock the treasure house of Wisdom,power and beauty. Thanks a lot my friend Molnar Gy Light.