Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


miercuri, 28 septembrie 2011

Un nou model de iubire - partea a doua -

Aceasta este iubirea pe care lucratorii intru Lumina, semintele stelare, persoanele indigo, etc. sunt invitate sa o adopte si sa o intrupeze acum … fara sovaire. Suntem indemnati sa aplicam principiile feminin-divine de iubire, intr-un mod divin-masculin … sa mentinem prezente coloanele de lumina, ramanand puternici si disciplinati in centrul nostru (energia arhetipului Tatalui Divin), in timp ce sustinem omenirea cu sentimentul ca „totul e bine" (energia arhetipului Mamei Divine). In aceasta etapa a calatoriei, responsabilitatea noastra permanenta este sa ramanem neutri, stiind ca gandurile noastre sovaitoare pot crea valuri puternice de distorsiune electrica, ce pot amplifica considerabil gandurile de neputinta si dizarmonie din mintea colectiva.
Genul de iubire vibrationala, mai elevata, pe care suntem invitati sa o exprimam, este datatoare de forta si responsabila - si, prin urmare, nu se identifica cu mintea colectiva si nu o alimenteaza  cu ganduri de neputinta de aceeasi vibratie … ganduri cum ar fi simpatia si mila. Dimpotriva, iubirea-Divina radiaza neutralitate … elixirul auriu al creatiei … care ii mangaie pe cei aflati in nevoie si care umplemintea colectiva de ganduri de iubire datatoare de forta, pace, posibilitate si potential.

Pentru o minte polarizata, acest gen de iubire … iubire detasata … ar putea parea dura si insensibila, insa ea este cu adevarat opusul acesteia. Ea este o vibratie de iubire atat de inalta incat cuprinde intreaga gama de e-motie umana, de la o extrema a polaritatii, la cealalta. Ca sa ajungi aici, trebuie ca la nivel personal sa treci prin umbra colectiva a omenirii si sa o transmuti, traind si integrand (prin SIMTire) toate aspectele ignorantei omenesti, in care putem, in cele din urma, accepta suferinta drept cale catre desavarsire, prin contrast … si fara sa devenim imobilizati/ traumatizati de ea.Conectati la Sursa
Pentru aceia care incep sa traiasca aceasta noua calitate umana, a iubirii datatoare de forta, s-ar putea sa observati ca evenimentele din exterior nu va mai socheaza in totalitate - iar daca va socheaza, ritmul in care reveniti la normal se accelereaza … ca aveti o capacitate mai mare de a ramane centrati, in timp ce asistati la (percepeti) tragedia umana si ca va puteti (in final) distanta de durerea celorlalti. Aceasta aptitudine este un rezultat direct al reconectarii cu Sursa noastra launtrica de putere … din ce in ce mai mult, suntem mai putin dependenti de sursele exterioare ca sa ne sustina, ceea ce inseamna ca suntem totodata mai putin afectati de ele. Starea noastra interioara de fiintare are acum prioritate in fata a orice, astfel incat, lucruri care odata obisnuiau sa ne dea peste cap socotelile, acum nu mai au acea putere asupra noastra.
Aceasta este starea esentiala de „sa fii in lume, dar sa nu apartii ei" 
(Noul Testament).
Dat fiind ca Lucratorii intru Lumina, semintele stelare, persoanele indigo, etc. sunt extraordinar de empatice, a ajunge in acest loc a fost mai degraba o fapta mareata, insa la nivel profund, genetic, am inteles ca transcenderea corpului emotional a fost o necesitate si ca am putea reusi ca adevarati purtatori de Lumina, doar atunci cand am atins aceasta stare de echilibru, din interior. Ei bine ... aceasta stare exista acum, iar noi incepem sa o simtim.
Aceasta iubire datatoare de forta, ce izvoraste din conectarea cu Sursa noastra interioara de putere, este singurul gen de iubire ce ne va purta prin noua era … este substanta pe care trebuie sa o folosim, ca sa faurim punti peste care sa paseasca un numar mai mare de mase de oameni … o iubire care slujeste ca Lumina sustinuta si care lumineaza ca o raza, prin intunericul ce iese la suprafata si care va ameninta constant omenirea, in timpul acestei perioade intense de tranzitie.
Acest gen de iubire este ancorat acum, iar lucrul pentru care am muncit atat de mult timp - si care a fost greu de realizat - este sistemul de sustinere necesar pentru recladirea Pamantului nostru. Inca mai invatam, iar in cursul procesului ne perfectionam arta moderatiei … ramanand asemenea centrului uraganului, punctul impamantat si linistit al vijeliilor, ce aduce echilibru in toate si care ii ajuta pe ceilalti sa se simta in siguranta. Aceasta este iubirea divina in actiune … singura cale a deschizatorului de drum.

Valul Unimii
Pe 20/21 martie, ziua Echinoctiului de Primavara in emisfera nordica (a celui de Toamna in emisfera sudica) ce a fost urmata de o „super-Luna", a existat un alt val de suflete ce se trezesc din matricea dimensiunii a treia, a captivitatii mentale.
Aflu ca aceasta perioada de activare a valului a inceput, de fapt, cu o puternica explozie solara de intensitate X , care a accelerat perturbatiile geomagnetice, ducand la impresionantul cutremur de pamant, care s-a produs saptamana trecuta. Nu cred ca e o coincidenta faptul ca, pe 9 martie, am intrat in perioada celui de-al Noualea Val ... cel din urma val evolutiv de energie, care sa conduca omenirea la Constiinta Unimii (in conformitate cu Carl Johan Calleman) … ca in aceiasi zi am avut o masiva explozie solara de intensitate X, indreptata spre Pamant … iar ca pe 11 martie - zi de portal stelar 11:11 - Uranus (adica Marele Desteptator) a intrat in Berbec, in aceeasi zi un cutremur de pamant de 8.9 si un tsunami au devastat Japonia.

Din cele aflate, aceasta tranzitie masiva spre Constiinta Unimii a fost determinata de o unificare de evenimente celeste, astrale, solare si galactice, ordonate in mod divin, care au servit la 3 scopuri:

1- A zdruncinat total planeta si oamenii ei, fapt ce a dirijat constiinta de masa spre un nivel constient de interconectivitate.

2- A creat un val masiv de deschidere a inimii pentru intreaga omenire.

3- Pe cei pregatiti i-a indemnat sa patrunda mult mai profund in acord cu planurile lor divine originale in linia temporala a unimii, ca inaintasi ai noii paradigme, astfel incat ei sunt/vor fi in continuare indepartati de murdaria din 3D.Toate acestea sunt un eveniment simultan, accelerat de aceleasi forte marinimoase de creatie si depinzand de locul in care ne aflam pe calea noastra spre potentialul uman total.  Inaltarea nu este un act singular, ci unul de o mare diversitate … fiecare dintre noi aflandu-ne la nivelurile noastre proprii si variate, de participare constienta la evolutia noastra personala si globala. Cu alte cuvinte, energiile de co-creare ne sunt acum accesibile - totusi, nu suntem cu totii in aceeasi linie temporala, si astfel fiecare dintre noi va percepe aceste energii, in functie de cat de departe a inaintat pe calea personala de inaltare.

„Pe masura ce aceia care sunt pregatiti sa participe total, la valul de Constiinta a Unimii, incep sa se stabileasca pe noua lor axa, un alt grup de suflete incepe urmatoarea etapa de trezire. Aceasta tranzitie simultana este cea care ii va propulsa pe noii instructori si pionieri sa iasa in fata ... va fi foarte necesar ca ei sa fie invitati sa iasa in fata. Numarul de oameni sporeste acum in favoarea voastra, un timp de eliberare asteapta la o perioada de doua saptamani. Rugam sa vorbiti."
                                               
 - Ierarhia Spirituala                      
Trimiteți un comentariu