Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


miercuri, 28 septembrie 2011

Un nou model de iubire -prima parte

Intr-un sens foarte literal, evenimentele devastatoare si care produc recalibrare - ce au avut loc in Japonia si au socat saptamana trecuta planeta - au fost rezultatul acelorasi energii care au grabit deschiderea majora a inimii si plexului solar, ale intregii omeniri. Energiile din spatele acestui eveniment au produs o expansiune masiva in inima (superioara), precum si in plexul solar, iar acest proces de expansiune creaza un nou model de iubire, care este in prezent ancorat pe planeta. Aceasta noua iubire este o combinatie de iubire datatoare de putere (inima superioara) si intelepciune spirituala (plexul solar) … pe care cei din lumea invizibila o numesc activarea „corpului creierului".
La nivel fizic, aceasta deschidere poate fi simtita in centrul pieptului, prin spatele inimii si in cavitatea stomacului. Simptomele pot varia in functie de ansamblul de energii/influente genetice - insa, in general, plexul nostru solar (chakra a treia) e asociat cu stomacul, abdomenul, tractul  intestinului subtire, ficatul, fierea, pancreasul, rinichii, splina si glandele noastre suprarenale …  iar centrul inimii (chakra a patra) e asociat cu inima, plamanii, vasele de sange, umerii, coastele, sanii, diafragma si partea superioara a esofagului, astfel incat, in aceasta perioada, toate aceste parti din corp sunt supuse detoxificarii celulare.

Unele dintre simptomele cele mai de seama s-ar putea manifesta sub forma de incordare in zona pieptului, dificultate de a respira, neliniste, arsura la stomac/indigestie continua, reflux gastric, greata, batai rapide de inima, palpitatii, aritmie, durere/sensibilitate in organele de detoxifiere si de-a lungul coloanei vertebrale.  (**OBS.: pentru cei norocosi, care au simtit acele arsuri de stomac care te fac sa te tavalesti pe jos, bicarbonatul de sodiu diluat in putina apa e singurul remediu pe care l-am descoperit pentru atenuarea lor … temporara). De asemenea, pe masura ce acesti centri energetici se deschid si mai mult, acest lucru poate provoca si mai mult disconfort in zona de la mijlocul spatelui, loc in care multi isi dezvolta „aripile eterice" (deschizand centrul energetic din spatele inimii)….Aflu ca cei care fac parte din primul val al liniei temporale a inaltarii sunt cei mai afectati/marcati de aceste energii, chiar in prezent.
Inca ne aflam in durerile integrarii acestui nou val de iubire, care nu numai ca modifica sau recodifica straturile corpului auric, dar si …in termeni biologici ... stimuleaza glanda timus (localizata in spatele osului pieptului, intre inima si gat) sa se extinda literalmente - fapt ce forteaza si pieptul sa se extinda, pentru a gazdui glanda marita, care primeste acum influxuri si mai mari de lumina.
Cu alte cuvinte, iubirea doare :)

Iubire datatoare de putere
Centrul energetic al inimii superioare, aflat in crestere, guverneaza compasiunea si pacea interioara, precum si legatura noastra cu lumea sufletului. Aceasta deschidere recenta a inimii constituie motivul din care noi (omenirea) nu mai suntem scutiti de conditia umana ca intreg … si, la fel cum noi suntem afectati tot mai intens (si la nivel visceral), de ceea ce se intampla pe scena mondiala, la fel si noi afectam acum intreaga omenire, intr-un mod mai direct si mai profund. Am stiut mereu ca suntem cu totii conectati - insa, pe masura ce inima se dezvolta din nou, ca centru primar al gandirii, ajungem sa cunoastem acest lucru, in moduri mai inefabile.
Rezultatul general al acestei expansiuni/deschideri/activari este acceptarea capacitatii noastre uman-divine elevate, de a iubi (mental si e-motional) mai presus de orice atasament. Acest nivel mai elevat de iubire transcende e-motia si ne este indispensabil pentru a ne orienta cu usurinta si succes, in acesti ani de inaltare globala prin care trecem. Aceia care sunt capabili sa atinga, sa valorifice si sa impamanteze pe deplin aceasta iubire-divina, sunt cei care s-au stabilizat suficient pentru a conduce urmatorul grup de oameni, spre noua era.

Este important sa intelegem ca aceasta iubire nu e acelasi lucru cu compasiunea. Chiar daca ea include compasiunea, ea se afla la un nivel cu mult mai elevat ... cum ar fi empatia versus simpatie, in care putem intelege sentimentele celorlalti, fara sa devenim incurcati, coplesiti si pierduti in acele trairi. Iar aceasta iubire este si mai ampla si mai cuprinzatoare decat atat … ea este genul de iubire care mentine intreaga omenire intr-un spatiu sigur, cunoscand si radiind din interior, sentimentul ca „totul este in ordine perfecta si Divina", indiferent de circumstantele exterioare ce vor continua sa ne provoace si sa ne deruteze.
Aceasta iubire este acelasi gen de iubire neconditionata pe care am primit-o in ultimii 12 ani, de la echipele de suflet si ghizii nostri spirituali, in timpul procesului nostru de inaltare - timp in care am indurat destramarea, restructurarea si recladirea vietilor noastre. Cu toate ca ghizilor nostri spirituali le pasa foarte mult de starea noastra de bine, ei nu staruie asupra sau nu se identifica niciodata cu suferinta sau ignoranta noastra, stiind ca asta ar contribui doar la sporirea suferintei.  In loc de asta, ei ne inalta, cu blandete si in permanenta, privirile spre o perspectiva si mai ampla ... spre acte si mai marete de iubire, care deseori ne condenseaza suferinta ... spre acele fapte care ne obliga sa acceptam si sa cultivam mai mult din potentialul nostru.

Niciun comentariu: