Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


miercuri, 28 septembrie 2011

Un nou model de iubire - partea a treia -

Abordarea comprimarii timpului
Atat de multe de facut, atat de putin timp!
Pleiadienii mi-au impartasit ca multora le vine greu sa se centreze in spatiul necesar, pentru a fi eliberati de continuumul timp/spatiu, sau din linia temporala liniara, iar ei ar vrea sa clarifice ca nu exista nicio cale de a „rationa" cu aceste energii extensibile. Pe masura ce ne facem tranzitia completa, in linia temporala a unimii, inca ne aflam intre lumi, putand fi prinsi cu foarte mare usurinta, in energiile turbionare ale prabusirii timpului liniar - si chiar putem fi tulburati, daca suntem atasati de proces.
Sentimentele si gandurile intense, asociate cu comprimarea timpului, sau cu aparenta accelerare a timpului, se datoreaza expirarii vechii structuri, in vreme ce nu suntem inca cu totul cufundati in nou. Acest spatiu in/intre poate constitui o perioada derutanta, deoarece energia necesara ca sa tii ritmul cu timpul liniar nu e compatibila cu viteza la care totul se petrece … ceea ce, in final, pur si simplu ne lasa cu creierul ametit si cu inimile care bat prea rapid. De aceea devine atat de dificil sa „programati" ceva - pentru ca totul pare sa se intample imediat.

 Chiar si schimbarile de anotimp par intr-un fel diferite … de exemplu, aici in emisfera nordica a venit in sfarsit primavara, florile incep sa rasara din pamant, iar Soarele da mai multa caldura, insa ai senzatia, intr-un fel, ca primavara era pur si simplu aici …  ca si cand nici macar nu a existat iarna, desi stiu ca ea a fost lunga si aspra. Atunci cand ma gandesc la iarna din care tocmai am iesit, nu-mi pot aminti sentimentele asociate cu ea si cat de lunga a parut - insa, atunci cand ma gandesc la primavara, sunt atat de total cufundata in prezenta ei, incat iarna se estompeaza complet. Realmente, ai senzatia ca totul se intampla instantaneu - insa nu e asa. E atat de suprarealist.
In legatura cu toate acestea, pleiadienii spun: „renuntati la toate atasamentele voastre privind timpul …. Incetati sa va impotriviti trecerii lui si va veti simti mai usor aliniati cu vesnicia momentului prezent".  Evident, asta cere mult, deoarece cea mai mare parte din modelele realitatii noastre din 3D sunt create in conformitate cu timpul liniar - si nu cu cel ciclic. Renuntarea la conceptul timpului liniar ameninta sa ne faca si mai izolati (daca e posibil acest lucru) - oricum, ca sa ne mentinem echilibrul in acest an de evolutie incredibil de rapida, va fi necesar sa procedam astfel.
Nu mai putem considera viata ca pe ceva ce trebuie sa fie indeplinit, ci ca pe ceva care ne implora sa fie trait. Aceasta este diferenta dintre paradigma veche si cea noua. In ceea ce este nou, tot ce exista, exista pentru ca noi il co-cream cu forte de inteligenta mai puternice si in sincronizare divina.
Creatia nu impune aici un format liniar, astfel ca invatam sa facem salturi in jur si sa ne acordam cu energiile care ne atrag atentia prin inimile noastre - si nu prin mintile noastre.
In loc sa stabilim termene, suntem mai mult sprijiniti sa stabilim linii temporale ... un concept in care timpul se misca de la eveniment la eveniment si nu neaparat in linie dreapta. Diferenta se afla in curgere, in eliberararea parametrilor fabricati de minte, care ne deschide catre Curgerea Divina de Perfectiune.
Cei din taramurile nevazute ne reamintesc ca, o cale durabila de a ne elibera de comprimarea timpului liniar, este sa ne mentinem ancorati in prezent, prin activitati constiente. Activitatile care ne mentin concentrati in corpul nostru ne vor fi de mare folos in acest an si se vor dovedi a fi mai eficiente decat in trecut. Asta, deoarece corpul nostru fizic gazduieste noile frecvente, mai mult decat vreodata pana acum si, prin urmare, noua linie temporala exista in interiorul nostru, nu in jurul nostru. Pentru a accesa aceasta stare de vesnicie, putem sa facem, in mod constient ,trecerea de la exterior la interior, prin intermediul sarcinilor sau activitatilor concentrate pe corpul fizic.
Am postat aici aceste randuri, deoarece cred in continuare ca Dragostea, Iubirea, a fost si este cea mai puternica si benefica forma de energie pe care Dumnezeu ne-a incredintat-o. Noul val,  care ne patrunde deja, este valul cunoasterii, al tolerantei, al luptei impotriva Raului, orice forma ar avea el : razboi, ura, minciuna, intoleranta, etc.  Iata, lumea islamica vrea sa iasa din conul de umbra al nestiintei si intolerantei, vrea libera circulatie a informatiei, vrea sa deschida fereastra cunoasterii... 

Noul val este valul IUBIRII, asa cum a demonstrat-o Isus.

Niciun comentariu: