Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 7 octombrie 2011

Salbaticii barbati cristal


Dintre toti membrii generatiilor care au adus energia de Cristal si Indigo pe lume, barbatii Cristal adulti au de infruntat, probabil, cele mai dificile provocari.  Asemenea majoritatii altor adulti, cei Indigo, ei au acum in jur de 40 de ani sau mai mult si s-au luptat cu propria energie aproape toata viata. Cea mai mare provocare pentru barbatii maturi Cristal a fost sa aduca un aspect mai bland al energiei masculine intr-o lume care se astepta ca ei sa continue energiile dominatiei si controlului, care au facut parte din energiile masculine de la inceputul timpurilor. Aceste suflete sensibile, blande si bune aveau de adus compasiunea, empatia si sentimentul inapoi in campul energiei masculine, care s-a disorsionat in secole de concentrare asupra puterii, dominatiei si controlului. Multi au incercat sa isi schimbe energiile sufletului grup alaturandu-se unor familii profund disfunctionale, agresive si orientate catre control. Altii au ales muzica, arta si scrisul ca vehicule ale schimbarii. Altii au intrupat diverse boli fizice pentru a da nastere la compasiune.
 

Din cauza faptului ca acesti barbati au intrupat energia compasiunii si a sentimentelor, care era considerata ca apartinand femeilor, s-au gasit intr-un spatiu greu de identificat si foarte gresit inteles. Nimeni nu era pregatit sa devina sau sa accepte o energie masculina mai „feminina” si asta a dus la multe neintelegeri. Asa ca, barbatii Cristal au dat inapoi, pentru ca au tendinta aceasta, pentru a se proteja, fiind gata sa astepte timpul potrivit. Unii au devenit foarte retrasi, altii au evadat intr-o existentza foarte spirituala, care ignora cu totul lumea materiala.
Acum a venit vremea lor, vremea sa iasa din cocon si sa paseasca in lumea care are nevoie de o noua definitie a energiei masculine. Zilele dominatiei si controlului masculin au apus si barbatii Cristal se pot reconecta acum la partea lor „salbateca”, care inseamna exprimarea compasiunii si a creativitatii, pe care le-au retinut atata vreme. Ce forme poate lua aceasta? Poate fi orice ii inspira si ii motiveaza, ce le aduce bucurie, pace si implinire in viata. Deoarece ce nu ii deranjeaza sa lucreze in randul doi, au nevoie de o iesire pentru energiile lor care sa le permita sa isi exprime darurile ramanad centrati in propria putere. Lumea este gata pentru aceasta noua energie masculina si depinde de voi sa o faceti cunoscuta lumii, explicandu-i si cum sa o foloseasca. 

Niciun comentariu: