Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 6 octombrie 2011

Energia vietiiLumea este o iluzie, pentru ca, in ciuda formelor solide pe care le imbraca materia in cea de-a treia dimensiune, totul este vazut (inclusiv schimbarile) prin prisma propriei noastre perceptii. Nu exista nicio viziune standard asupra lumii, pentru ca o putem vedea ca fiind frumoasa sau urata, plina de frica sau de iubire, trista sau vesela – totul, in functie de credintele, gusturile, sentimentele si gandurile privitorului. De fapt, fiecare dintre noi vede fiecare aspect al lumii intr-un fel unic, pentru ca lumea este vazuta prin ochii nostri si simtita prin intermediul propriilor emotii. Nu exista alt fel de a “vedea” sau simti lumea, decat din punct de vedere individual si foarte subiectiv.
Ceea ce noi numim lume “materiala” este de fapt un continuum energetic, a carui forma pare sa fie fizica, solida si reala. Si chiar daca din punctul nostru de vedere este fizica, lumea e cu mult mai mult decat atat. Relatia noastra cu lumea este fizica, pentru ca noi percepem si relationam prin natura noastra umana, numai cu partea fizica a realitatii. Dar acesta constituie doar un punct de vedere. Relatia noastra adevarata cu lumea este o relatie energetica, pentru ca lumea este pur si simplu un flux de energie.


Energia nu este o unica frecventa sau o valoare cuprinsa intr-un interval definit. Ea reprezinta spectrul nelimitat al frecventelor la care ne conectam, in functie de propria vibratie energetica. Nu exista niciun nivel pre-stabilit al energiei in lume; exista insa nivele care corespund vibratiei colective din spatiul respectiv. Nu putem lua contact decat cu frecventele care se potrivesc cu ale noastre si, din aceasta cauza, nu ne simtim bine si in largul nostru, intr-o anumita zona geografica sau in prezenta unor anumite persoane – sau bine si complet bineveniti, in altele.   Perceptia noastra asupra lumii nu este altceva decat intersectia dintre energia Pamantului si emotiile noastre. Ganditi-va la un loc in legatura cu care aveti amintiri placute si, de indata, puteti simti bucurie si puteti veda frumusetea sa. Acum incercati sa impartasiti aceasta perceptie cu cineva care are o amintire neplacuta legata de acel loc si a carui experienta si sentimente sunt complet diferite. Acolo unde voi vedeti frumusete, ei vor vedea uraciune; acolo unde voi va reamintiti bucuria, ei isi vor aminti durerea. Este acelasi loc, dar cu o amintire energetica diferita.
Este un adevar simplu al lumii, suntem fiinte energetice si traim intr-o lume a energiilor. Credem ca lumea este aici pentru a fi cucerita si infranta, dar ea nu este altceva decat un flux de energie care nu emite nicio judecata si nu are niciun plan cu privire la noi. Acestei energii nu ii pasa ce este sau ce va deveni, ea raspunde pur si simplu la ceea ce emitem noi sub forma emotiilor, credintelor si gandurilor noastre, transformandu-se pentru a le asimila. Prin urmare, incercarile vietii nu sunt nimic altceva decat transformarea energiei in ceva ce noi putem recunoaste ca fiind o incercare ca raspuns la propria noastra energie. Bucuriile vietii reprezinta transformarea energiei in ceva ce percepem ca fiind plin de bucurie. Tot ceea ce stim despre lume este de fapt o reflectare a energiei noastre si toata lumea se schimba, atunci cand noi ne schimbam energia. Asta inseamna ca avem capacitatea de a crea lumea dupa cum vrem sa ne fie viata. Este vorba despre crearea miracolelor, miscarea energiei dintr-un loc in altul, schimbarea vibratiei noastre, pentru a permite nivelelor superioare de frecventa energetica sa se exprime prin intermediul nostru, in lume. Avand aceasta perspectiva, putem crede ca totul este posibil pentru noi – si chiar asa si este. Chiar daca ne putem schimba perceptia asupra lumii si energia, nu putem face acelasi lucru pentru altcineva. Fiecare persoana are propria relatie cu aceasta energie – o relatie unica, bazata pe vise, dorinte, karma, vibratii, contractul sufletului, credinte, ganduri, experiente traite si lectii de viata. Cu atat de multi factori diferiti care influenteaza energia, am putea fi oare vreodata in exact aceeasi situatie cu altcineva?

Putem impartasi o anumita gama de vibratii energetice cu cineva, dar nu putem impartasi viziunea asupra lumii, chiar daca punctele de vedere ne sunt asemanantoare. De fapt, nu putem impartasi niciun aspect al existentei noastre fizice in lume, cu nimeni. Putem respira, manca, trai sau rade pentru altcineva? Poate sa ne placa ceva si apoi sa transmitem altcuiva aceasta experienta, neschimbata? Daca va este sete si eu beau ceva, va mai este sete? Sigur ca va este, pentru ca eu nu va pot transmite experienta mea fizica – voi trebuie sa o traiti singuri. Si aici intervin blocajele in relatii, pentru ca vrem sa ne impartasim calatoria cu ceilalti, pentru a ne valida propriile experiente. Cautam un nivel de conexiune externa, care simtim ca ne lipseste in lumea noastra interioara. Ne dorim de fapt sa existe cineva care sa creeze pentru noi, o vibratie superioara celei pe care credem ca am putea sa o cream singuri. Este frustrant si nu functioneaza niciodata, pentru ca incercam sa impartasim o experienta emotionala intr-o lume fizica – o lume care reprezinta singura noastra interpretare a energiei. Corpul nostru emotional este filtrul pe care il folosim pentru a trai energia Pamantului si noi judecam fiecare experienta de viata, dupa modul in care o simtim.

Imaginati-va cum este sa fii in preajma unui copil de doi ani, ale carui stari sunt in permanenta schimbare. Acum este fericit si rade in gura mare si in clipa urmatoare plange, tipa si arunca cu lucrurile. Copiii sunt asa, pentru ca se afla intotdeauna in modul „raspuns” si starile lor se schimba in functie de energia pe care o simt. Si noi suntem la fel, din multe puncte de vedere, pentru ca le permitem emotiilor sa ne dicteze cum sa percepem energia Pamantului. Din moment ce, de cele mai multe ori, nu ne putem controla emotiile, asemenea unui copil de doi ani, credem ca nu putem controla energia – si chiar nu putem, atata timp cat suntem prea implicati din punct de vedere emotional. Din acest punct de vedere nu detinem niciodata controlul asupra lumii noastre, pentru ca ne bizuim pe a simti energia ca participanti, in loc sa o percepem din pozitia unui observator. Aceasta este diferenta intre a detine controlul curgerii fluxului de enrgie si a te ineca in el. Adesea ne scufundam, fara sa fim capabili sa ne gasim calea, pentru ca ne pierdem in experienta emotionala a energiei si uitam ca mai exista si un alt nivel, acela al intentiei.

Prin intentie devenim maestri energiei, pentru ca noi suntem cei care ii  putem stabili frecventa, in loc sa reactionam inconstient la orice fel de energie s-ar afla in jurul nostru – inclusiv cea a altor oameni. Majoritatea dintre noi empatizam in mod natural, adica suntem constienti de energia celorlalti, dar lucrurile merg mult mai departe decat atat, deoarece ne stabilim frecventa energetica pentru a se alinia cu a lor. Facem asta din mai multe motive: pentru a transmuta sau a schimba energiile joase, pentru a-i ajuta pe altii in calatoria lor de vindecare, mergand alaturi de ei, pentru a raspunde nevoilor de vindecare prin serviciile noastre, facandu-ne utili sau pentru ca raspundem, in mod automat, nevoilor de vindecare ale celorlalti, oglindindu-le vindecarea. Astfel, daruim franturi din lumina noastra, pentru a o impartasi – in loc sa stralucim mai puternic si sa ne sporim frecventa energetica, spre a le reaminti celorlalti de propria lor putere interioara.


Avem multe de invatat despre energie, lumina si putere si despre cum ii putem ajuta pe ceilalti, in calatoria lor. Toate acestea fac parte din calatoria in stare de maestru, prin care intelegem ca, indiferent ce am trai aici, pe Pamant, totul este energie – o iluzie creata de intersectarea credintelor, gandurilor, emotiilor si perceptiilor noastre, cu energia Pamantului. Si, asemenea nisipului de pe o plaja, iluzia se schimba cu fiecare schimbare a propriei noastre energii. De fiecare data cand ne schimbam energia, ne transformam toate conexiunile cu energia Pamantului, ceea ce conduce la schimbarea iluziei si a modului in care o percepem. Si atunci cand fiecare dintre noi se dedica activ, ridicarii propriei vibratii, avem impact asupra intregului spectru al energiilor Pamantului si le putem schimba si pe ele. Atunci cand intelegem adevarul despre energie si relatia pe care o avem cu ea, cand intelegem rolul atat de important pe care il joaca emotiile si ce putem face pentru a le schimba, nu vom mai simti ca ne inecam in energie, pentru ca vom pasi in fluxul energiei propriei noastre intentii si astfel vom crea raiul pe Pamant.


Energia vietii - Jennifer Hoffmann
Trimiteți un comentariu