Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 6 octombrie 2011

A raspandi Lumina

Luati acele zambete pe care le primiti din cand in cand si raspanditi-le. Luati darurile pe care fiecare dintre voi le aveti si gasiti-le o utilizare – chiar daca este vorba doar de o ancorare temporara a energiei – gasiti o cale de a folosi aceste daruri, acolo unde vedeti ca puteti sa le oferiti altor oameni. Da, cateodata poate fi descurajator, pentru ca voi va pastrati inca sistemele de credinte de genul: ”Of, persoana aceasta face asta, pentru ca este pregatita si antrenata sa o faca. Daca vreau si eu sa fac acelasi lucru, trebuie sa trec si eu prin acelasi sistem de pregatire. Trebuie sa trec prin acelasi proces si imi va lua ani buni, pana sa ajung si eu in aceeasi pozitie.” Va spunem ca acum nu mai e nevoie sa faceti asta. Energia voastra este chemata de catre fiecare fiinta de pe aceasta planeta si va spunem ca, daca incepeti sa va asumati energia si pasiunea – aceia dintre voi care au nevoie de antrenament, care mai au nevoie de anumite piese pentru a se reintregi – vor capata foarte repede indrumare. Nu e nevoie sa o planificati, aveti nevoie doar sa mergeti in directia in care va poarta inima, lasand-o sa va arate calea. Lasati-L pe Dumnezeu sa vina prin voi. Lasati-va sa reflectati acea energie si orice ar insemna ea – o religie, o modalitate de vindecare, o carte, o statuie sau o piatra – nu are nicio importanta, atata timp cat credeti in ea, ea va functiona. Va aflati cu adevarat in centrul universului vostru si va rugam sa incepeti sa luati asta in considerare, in fiecare actiune pe care o creati.   
Este foarte greu pentru multi dintre voi, pentru ca ati venit dotati cu un nivel incredibil al sensibilitatii necesar lucrarii voastre. Sensibilitatea va face sa simtiti totul – si totusi, primul vostru impuls este sa ezitati in a va arata energia, pentru ca spuneti: „Toata lumea simte asta. Nu am niciun drept sa imi exprim energia, pentru ca toata lumea o va simti si ea va fi invaziva pentru ceilalti.” Speram ca veti gandi exact opusul. Voi va purtati energia specifica, tocmai pentru ca sunteti singurii care pot aduce aceasta piesa de Acasa, pe planeta Pamant. Sunteti singura persoana care poate aduce aceasta piesa de puzzle de Acasa si va mai intrebati: „Sunt destul de bun pentru asta?” Toata lumea de Acasa va spune sa continuati, sa va scoateti pe tabla de joc, piesa pe care ati adus-o si sa o jucati la valoarea ei intreaga, pentru ca voi ati castigat-o.
Trimiteți un comentariu