Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 6 octombrie 2011

Asumarea puterii

Salutari de Acasa - de Steve Rother
Exista niste cuvinte care au fost folosite astazi, in aceasta camera si care au un ecou puternic in fiecare persoana, ori de cate ori sunt auzite. Cuvintele sunt asumarea puterii. Ele reprezinta, de fapt, energia in care toti oamenii pasesc acum. Am mai spus ca Epoca Asumarii Puterii incepe acum. Aceasta este, in realitate, noua intrare energetica ce le permite oamenilor sa cuprinda mai mult din spiritul lor. A fost nevoie de iluzia separarii, pentru a putea juca acest joc de-a oamenii. Iata-va acum construind un nou corp, un nou sistem energetic, care va putea contine mai mult din lumina voastra. Aceasta va va permite sa va conectati unul cu celalalt mai direct si, cu timpul, veti trece la ceea ce se numeste comunicare prin contact profund. Asta inseamna sa eliminati toate lucrurile neimportante, ajungand astfel la un nivel profund de comunicare. Curand veti putea trai la acest nivel de comunicare in fiecare zi , folosind mai putine cuvinte, dar cu un inteles mai profund si mai puternic.
Aceasta se intampla, ca urmare a evolutiei omenirii. Vibratia colectiva a intregii omeniri se schimba acum foarte repede, ceea ce ajuta la schimbarea zilnica a planetei. Conexiunile care se formeaza acum reflecta, din punct de vedere energetic, ceea ce v-am spus ca se va intampla cu contactul profund – numai ca acum aveti ocazia de a atinge acest nivel profund de contact energetic, chiar si fara ajutorul vorbelor. Acest lucru se intampla pentru ca oamenii de pretutindeni incep sa comunice la nivel energetic. Voi cei care va aflati in aceasta camera sau urmariti aceste transmisiunii, sunteti cei care au predat aceasta lectie de multi ani. Prin urmare, ceea ce se intampla acum nu constituie o surpriza pentru voi – si nici acest mesaj nu constituie o noutate. Va spunem ca, acum, fiecare persoana de pe planeta simte aceasta energie. Ei nu stiu intotdeauna cum sa se adapteze la ea si nu inteleg intotdeauna ce se intampla cu lumea lor. Ceea ce se intampla, de regula, este ca atunci cand noua energie intra in lumea lor, aceasta lume devine foarte mica. Orice fel de criza face ca lumea voastra sa devina foarte mica. Nu va mai ganditi la ce se poate intampla peste cinci ani, pentru ca va ocupati intens de problema cu care va confruntati direct, intreaga voastra constiinta fiind implicata in momentul prezent. Problema in acest caz este ca, venind cu totul in momentul prezent, pierdeti intelesul global al lucrurilor care se petrec – imaginea lor de ansamblu.
Exista anumite chei care va pot ajuta foarte mult sa va pastrati imaginea de ansamblu a directiei in care va indreptati – si cea mai importanta dintre ele este asumarea puterii. Treceti cu totii intr-o etapa a vietii in care fiecare om de pe planeta poate purta cel putin 80% din adevarata putere creativa naturala, pe care a avut-o dintotdeauna. Pentru ca va plac atat de mult numerele, va vom spune ca, pana acum, ati purtat mai putin de 3%. Acum incepeti sa vedeti enorma schimbare care se poate produce foarte rapid pe aceasta planeta – si care va avea loc pe numeroase cai.
Repozitionarea in vederea Schimbarii :
Schimbarea se va petrece astfel incat sa va permita sa va vedeti propria transformare, pe masura ce va miscati si va inaltati prin intermediul unor experiente de multe ori dificile, ce vor aparea in viata voastra. Multi dintre voi sunt repozitionati pe aceasta planeta, pentru a permite realizarea miracolului din 2012 – un moment pe care, de altfel, voi l-ati ales. Acesta este miracolul vostru – si el este in plina desfasurare. Voi creati magia. Pentru ca acest lucru sa se poata intampla, voi trebuie sa va aflati la locul vostru, atat din punct de vedere energetic, cat si fizic pentru a putea antrena energia necesara.     
Multi dintre voi traiesc evenimente pe care le percepeti drept esecuri. Unii dintre voi intampina dificultati in relatii, in timp ce altii se trezesc ca se misca, fara sa stie de ce. Daca sunteti repozitionati, va rugam sa nu vedeti aceste aspecte ca fiind negative. Chiar daca s-ar putea sa existe un pas negativ, care va poarta spre noua pozitie, este destul de probabil ca aceasta sa fie pozitia de maxim potential, pentru ceea ce ati venit sa faceti.
Pe masura ce oamenii continua sa indeparteze valul, devine din ce in ce mai vizibil ca sunteti cu totii parte din ceilalti, ca sunteti cu totii conectati. Sunteti atat de obisnuiti sa spuneti, „Of, nu-mi place energia asta. Nu-mi place persoana asta, asa ca o voi ignora. Nu voi sta in preajma ei si astfel nu voi avea nevoie sa am de-a face cu ea”. Ei bine, va spunem ca, in curand, veti gasi modalitati de armonizare chiar si cu cea mai discordanta energie din campul vostru, pentru ca ati venit de Acasa cu o piesa sacra de puzzle. Persoana care va creaza probleme a venit si ea cu o alta piesa sacra, a aceluiasi puzzle, si singura problema pe care o aveti este ca incercati sa alaturati aceste piese, intr-un mod nepotrivit. Doar, in momentul in care veti incepe sa le miscati, se la invartiti si sa le suciti , privindu-le din alta perspectiva, veti putea sa le asezati in pozitia corecta. Astfel veti gasi armonia in fiecare situatie.


Tehnici de asumare a puterii :
Sa ne intoarcem putin la aceste cuvinte, asumarea puterii. Cum isi asuma cineva puterea? Am vorbit de nenumarate ori despre ce inseamna si cum te simti, atunci cand porti mai mult din lumina proprie, dar haideti sa vorbim mai exact despre modul in care se ajunge aici. Exista o smecherie. Atunci cand incepeti sa indepartati voalul si atingeti o vibratie superioara, deveniti imediat constienti de conexiunea cu ceilalti oameni... si cel mai usor mod de a va asuma puterea este sa le dati putere celor din jur. E foarte simplu, nu este deloc complicat. Provocarea consta in faptul ca de multe ori nu vedeti unde veti ajunge. Omenirea nu a mai facut asta, pana acum. Tendinta voastra naturala este sa incercati sa ii ajutati pe ceilalti. Daca o persoana vine la voi, cu o anumita problema sau intr-o situatie in care au nevoie de un mic imbold, cu siguranta ca va aflati acolo pentru a-i ajuta sa o ia in cea mai buna directie pentru ei. Dar cum ramane cu adevarata asumare a puterii? Cum ar fi daca le-ati da puterea sa va paraseasca? Cum ar fi daca le-ati da puterea sa se opuna lucrarii voastre? Cat de multa incredere aveti in omenire? Cat de mult aveti incredere in spiritul vostru? Pana la urma, la asta se reduce totul. Daca aveti incredere in proces, veti incepe sa le dati putere tuturor, cu orice ocazie apare, chiar daca s-ar putea sa va paraseasca, chiar daca nu sunt in campul vostru, chiar daca nu exista absolut nicio legatura care sa va fi schimbat energia, mai mult decat a schmbat-o pe a lor. Aceasta este cheia pe care majoritatea dintre voi o vor gasi spre a-i conduce catre acea parte din voi cu care ati venit de Acasa – acea bucata din puzzle, pe care o cautati si pe care o numiti pasiune, scop, intentie si cale.
Cat de multa lumina puteti aseza in inimile si in privirea celor care va inconjoara in fiecare zi?
Va rugam ca, in fiecare seara, inainte de culcare, sa va intrebati, chiar si numai pentru cateva momente, „Cui i-am dat putere astazi? Ce am facut astazi, pentru a darui altruist, putere celor care isi cauta propria lumina?”Chiar daca credeti ca piesa lor nu se potriveste sau nu are absolut nicio legatura cu a voastra , daca ii imputerniciti sa isi aseze piesa la locul potrivit din puzzle, atunci si lumea voastra isi va gasi ordinea. Asadar, chiar daca nu exista o conexiune directa, secretul vietii va fi acela de a le da puterea celor care va inconjoara.
Nu este usor de facut, pentru ca uneori nu faceti altceva decat sa le permiteti sa fie cei care sunt. Le dati incredere si ii incurajati, le dati un imbold sa faca primul pas, stiind ca apoi totul depinde de ei. Ei sunt cei care trebuie sa treaca prin acest proces – si rezultatul final nu are absolut nicio importanta. Actiunea voastra a constat in faptul ca le-ati dat putere, intr-un anumit fel. Primul vostru gand este ca e minunat ce ati facut, pentru ca lumina lor va creste putin – dar va spunem ca acest rezultat paleste in fata intensificarii propriei voastre lumini, ca urmare a asumarii puterii. Daca vreti sa va pastrati puterea , gasiti un mod in care sa o impartiti cat mai mult.
Aceasta va fi cheia pentru a putea ajuta fiecare persoana de pe Pamant, sa faca pasul urmator. Nu avem toate raspunsurile, privind modul in care acest lucru se poate integra in lumea voastra. Va putem indica energia globala si unele dintre incercarile pe care le vedem acum, dar ne bizuim pe voi sa gasiti modalitatile in care sa cresteti puterea transmisa celorlalti. Ne bizuim pe voi pentru a gasi modul in care sa va exprimati lumina, in fiecare zi a vietii voastre, in fiecare ora si in fiecare fractiune de secunda. Aceasta piesa va constitui cheia de bolta a intregii omeniri; da, veti avea cu siguranta de purtat propriile batalii pentru putere – pentru ca puterea a fost intotdeauna masurata pe o scara ce acum nu mai esta potrivita. Persoana care are cea mai mare putere asumata nu este intotdeauna cea mai fericita. Doar pentru ca v-ati asumat puterea, nu inseamna neaparat ca o stapaniti sau ca o folositi.

Acordarea darului ocaziei de a straluci :
Acest lucru inseamna ca oamenii va dau ocazia sa straluciti foarte puternic in lumea lor. Acordati-le aceasta sansa celor de langa voi, ori de cate ori va sta in putinta. Incercati sa ii ajutati sa fie oamenii care vor ei sa fie. Astfel, isi vor schimba abordarea de la „ce e in neregula cu mine?” sau „cu ce gresesc?” la „Care este urmatorul meu pas?”. Gasiti o cale sa dati chiar si un strop de putere, unei singure persoane, in fiecare zi – si viata voastra se va schimba peste noapte. Veti vedea reactia si magnetismul care va aduce, in mod natural, tot ceea ce ati luptat atata vreme sa obtineti. Cateodata, obiectul dorintei voastre pare sa fie polarizat, incepe sa se indrepte spre voi, pentru ca in ultima clipa sa se abata din drum. Asta are legatura cu asumarea propriei puteri. Ce puteti face in acest caz?
Exista doua solutii: gasiti o metoda de a spori puterea cuiva din preajma – si apoi, cand altcineva va da la randul sau putere, preluati-o, asumati-o si stapaniti-o. Aveti ego si veti avea de a face cu el, pe tot parcursul vietii voastre. Este vorba, in intregime, despre echilibru si despre cunoasterea faptului ca, atunci cand detineti cat mai mult din ceea ce sunteti cu adevarat, ceilalti pot cu atat mai mult sa va vada adevarata lumina. Nu are legatura cu a fi mai buni decat altii, sau suficient de buni, sau orice alt fel de comparatie. Are legatura cu a va gasi propria lumina. Astfel, aveti ocazia de a schimba inimi si vieti, doar trecand prin ele si zambind. Voi sunteti ingerii Noului Pamant. Voi sunteti Oamenii Ingeri, care au indraznit sa se intrupeze si sa faca aceasta transformare incredibila, intr-o raza de lumina, aflandu-se inca in forma fizica. Stim ca este dificil. V-am vazut reactiile. V-am vazut marturia si dificultatile dar va spunem ca aceasta transformare nu numai ca este posibila, dar are loc in fiecare zi.  Intrebarea este cat de departe vreti sa mergeti? Cat de mult vreti sa inaintati? Cat de usor va este sa va revendicati si sa va asumati propria lumina?

Ajutor de dincolo
Dragilor, nu este o decizie usoara, dar voi sunteti la inaltimea ei. Oamenii primesc o cantitate enorma de energie din partea cealalta a voalului. Toate acele fiinte care s-au dat deoparte, astfel incat voi sa va puteti afla aici si acum, sunt gata si asteapta sa ajute. Ei se afla acolo, pentru ca, la un singur cuvant al vostru, sa va trimita energie si sa va ajute sa va magnetizati lumea, sa va resetati energia si sa va reasumati puterea. Nu aveti idee cum stau lucrurile de partea cealalta a voalului. Va putem spune ca, de fiecare data cand un om se gandeste la noi, el ne aprinde pe dinauntru. Este o energie care nu are asemanare in lumea omeneasca – si voi faceti asta in mod curent. Nu este vorba despre noi, nu are de a face cu a va gandi la noi, sau a ne venera sau sa ne aseza pe vreun piedestal. Noi traim in alta dimensiune decat voi. Noi putem vedea lucrurile putin diferit fata de voi, dar nu suntem mai buni decat voi. Suntem aici sa va servim. Suntem aici sa va ajutam sa va amintiti maretia a ceea ce sunteti cu adevarat. Atunci cand indrazniti sa va asumati asta, atunci cand indrazniti sa va puneti ego-ul deoparte, suficient pentru a va putea asuma maretia, noi stralucim, zambim si capatam putere, pentru ca este un principiu universal. Asumarea puterii de catre intreaga omenire va avea loc foarte rapid. Da, vor avea loc lupte in legatura cu asta. Si da, va fi si foarte distractiv, dar felul in care hotarati sa o abordati depinde numai de voi. Va provocam: Dati-i putere cel putin unei persoane in fiecare zi si urmariti cum se desfasoara magia.
Am urmarit calatoria voastra si stim cat de multa lupta presupune conditia umana. Intelegem cat este de dificil sa traiti cu acel val care va impiedica sa va amintiti cine sunteti. De asta suntem noi aici. Suntem aici sa va ajutam sa intelegeti cat sunteti de minunati.
Dragilor, sunteti cei mai mareti ingeri care au trait vreodata. Voi ati indraznit sa va scoateti aripile si sa intrati in acest joc magic. Acum, ca l-ati castigat, treceti la nivelul urmator. Faceti asta, tinandu-va de maini si priviti magia.
Suntem deosebit de onorati sa ne luam ramas bun, cu urmatoarele mici sfaturi :

Tratati-va unul pe celalalt cu cel mai mare respect, pentru ca priviti in ochii lui Dumnezeu. Aveti grija unul de celalalt, ori de cate ori o puteti face, tineti minte ca este doar un joc si jucati-va frumos impreuna.

Un comentariu:

Simona spunea...

Cautam tot ceea ce deja exista in noi, toate acele instrumente de modificare a realitatii cu care am venit echipati, dar de prezenta si utilitatea carora nu mai suntem constienti. Cautam iubire, cautam initiere, cautam sa ne ridicam deasupra celorlalti, sa fim altfel, mai buni, mai perfecti, mai geniali, mai magici si mai divini. Cautam tot timpul ceva si pe cineva, situatia perfecta, partenerul perfect, munca perfecta, prietenii perfecti si in timpul acesta viata trece zambind pe langa noi.Adevarul nu striga, adevarul sopteste, adevarul nu este mare, egourile noastre sunt mari si cu cat ele sunt mai mari cu atat sunt mai incapabile sa deceleze greutatea infinitezimala a adevarului, particula aceea de vointa divina ce sta la temelia creatiei. Vrem iubire si vrem initiere adica vrem putere de a influenta pe cei din jur, realitatea, conjuncturile, actiunile si atitudinile oamenilor, in incercarea de a controla ceea ce ni se intampla. Pana si pe Dumnezeu incercam in marea si infinita noastra prostie sa il controlam si sa il conditionam prin rugaciunile noastre, prin care ii sugeram ce sa faca cu noi, cu cei dragi si cu viata noastra! Facem toate acestea si nici macar nu ne dam seama. Facandu-le ne numim buni prieteni, oameni credinciosi, parteneri de nadejde…fara sa fim decat niste ipocriti obositi de propriile frustrari pe care le ascundem sub cuvinte pompoase si diagnostice complicate.