Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 10 octombrie 2011

Suntem alegerile pe care le facem


Fiecare pas pe calea noastra vine cu o multitudine de optiuni chiar daca numai una dintre acestea ni se pare disponibila. Viziunea noastra omeneasca, cea care ne reflecta temerile, emotiile, istoria karmica si experientele de viata, ne limiteaza alegerile in asemenea masura incat, si  daca am avea in fata cea mai buna solutie, o putem ignora si putem alege in schimb varianta care ne va rezolva temerile in cel mai scurt timp, chiar daca alegerea respectiva ne tine, de fapt, pe loc. Cand vrem sa stim unde ne aflam pe calea cresterii noastre spirituale, nu avem decat sa ne uitam la alegerile pe care le facem.  
 
Ne putem uita in urma la alegerile noastre anterioare si ne putem intreba ce a fost oare in capul nostru atunci cand le-am facut. De ce am ales acel partener, atunci cand ghidul nostru interior ne-a spus ca nu este persoana potrivita? De ce am ales o slujba anume, o anumita locuinta, un anumit prieten? De ce am evitat sa alegem altceva? Locul in care ne aflam in acest moment reprezinta suma alegerilor pe care le-am facut in trecut. Si niciuna dintre alegerile noastre nu a fost gresita. Fiecare dintre ele a continut informatii importante pentru cresterea noastra spirituala. 





Fiecare alegere ne reflecta karma, vindecarea, grupul de suflet si misiunea. Nu avem nevoie de confirmarea scopului vindecarii noastre. Tot ce avem nevoie este sa trecem in revista variantele pe care le avem pentru a face o alegere. Si, dupa ce alegem, putem urmari cum am incorporat lectiile vietii noastre in constientizarea urmatorului set de alegeri pe care le avem de facut. Sunt diferite sau au ramas neschimbate?



 Daca sunt diferite, atunci am progresat si energiile noastre sunt mai ridicate. Daca sunt aceleasi, avem inca lectii de invatat in acest domeniu si energiile noastre nu s-au schimbat. 
Parteneriatul intre spirit si omenesc reprezinta calea inaltarii. Atunci cand incorporam aceasta cale in experienta umana suntem deschisi sa acceptam o gama mai larga de optiuni. Atunci cand alegem prin prisma omenescului, fiecare alegere ne reflecta temerile. Cand alegem din spirit, ne declaram intentia de a ne sustine puterea. Daca vrem sa devenim o persoana puternica, plina de succes si de bucurie, intentia noastra trebuie sa fie orientata catre acest scop si atunci toate alegerile care ne conduc catre traducerea lui in viata vor fi cele pe care le vom recunoaste si la care ne vom conecta. Saptamana aceasta, stabiliti-va intentia legata de ceea ce va doriti in viata, fiti dornici sa cereti indrumare si permiteti-va sa recunoasteti alegerile divine, pline de putere, care va fac visele posibile.
Faptul ca suntem gata sa le trecem in revista arata ca suntem pregatiti sa luam in considerare si alte variante. 



Un comentariu:

Tibi Nobel spunea...

Ne asteapta vremuri tulburi,totul este in schimbare si avem nevoie sa fim uniti si sa aducem tot ce este mai bun pentru noi si planeta asta minunata.Trebuie sa aratam Compasiune si Iubire aproapelui, sa vedem in interiorul nostru si sa ne redescoperim ceea ce suntem cu adevarat...fiinte divine si parte din Marele Intreg.
Inca sunt multi oameni care cred ca religiile,culoarea sau starea sociala ne diferentiaza, ca altul e mai bun si altul deloc bun...oare e aici cineva care sa stie cu adevarat ce este bun sau rau? sau care sa stie Adevarul Absolut?....nu este!!!
In momentul cand Il descoperim pe Dumnezeu in Tot si in Noi, putem spune ca stim cu adevarat ceva despre viata si creatie.
Ar fi mult mai multe de spus,dar sunt sigur ca avem multe de invatat unii de la altii....