Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 21 octombrie 2011

Vederea si citirea aurei -partea II

Partea II-a


Perceptia aurei
Scopul acestui exercitiu este de a vedea intai aura si / sau cum sa exersam aceasta capacitate.

Este important sa se creeze conditiile potrivite, deoarece nu numai ca vezi aura mai bine, dar tu o sa primesti un fel de incredere in sine in cele vazute.
1. Aseaza subiectul in fata unui fundal alb foarte fin luminat. Un fundal colorat schimba culorile aurei si ai nevoie de mai multa experienta la combinarea culorilor.
 Unele variatii de fundal pot duce la interpretari gresite.
2. Cauta un singur punct si doar la asta sa fi atent. Mijlocul fruntii este perfect pentru acest scop. Aici se afla Third Eye Chakra , chakra fruntii, cunoscut ca "al treilea ochi". 

In unele culturi (India, de exemplu) se pune un semn pe frunte. In timpurile stravechi, aceste semne erau un fel de invitatie, sa aruncam o privire la aura persoanei respective.
3.Concentreaza-te la acest punct cel putin 30-60 secunde.
4.Dupa 30 de secunde, in timp ce esti concentrat pe acel punct, analizeaze obiectele (lucrurile) din jur cu vederea periferica.
Mentinerea concentratiei este cea mai importanta.
Incearca sa nu te lasi ispitei sa te uiti in alta parte.
Ar trebui sa vezi ca, fundalul din jurul subiectului este mai luminos si are alta culoare decat mediul mai indepartat.
Astfel, percepem aura.
Cu cat ne concentram mai mult, cu atat vedem mai clar. Adu-ti aminte ca, daca te concentrezi doar la un singur punct , acesta iti creste sensibilitatea vederii periferice ,prin amplificarea vibratiilor.
5.Exercitiul de nivel inalt se face in intuneric total, dar necesita mai multe ore de concentrare continua si sunt necesare exercitii regulate.

Clipa aurei 
Concentratia incheiata, uitandu-te inca la aura, inchideti ochii.
O secunda sau doua, vei vedea DOAR aura in sine.
Pregateste-te.
Ai la dispozitie una – doua secunde pana cand, celulele noastre fotosensibile, se opresc din vibratie si transmit vizualizarea ,creierului.
Daca l-ai pierdut, o poti lua de la capat.
Incearca sa experimentezi cat de repede ar trebui sa-ti inchizi ochii, ca sa nu pierzi vizualizarea. 

Cercetarea aurei altor oameni
 Cel mai bine este sa te uiti direct la chakra fruntii (numit al treilea ochi, 1,5 cm deasupra nasului, situat intre ochii), si incearca sa obtii, cel putin 30-60 de secunde mentinand acea stare de constiinta, ca in tehnica de concentratie mai sus amintita. Din experienta mea, obtii acelasi rezultat, daca te concentrezi pe chakra fruntii sau pe gat. Oricum, e destul de bizar sa te holbezi in mod constant la gatul omului, dar uitandu-te intre ochi, pe frunte, convorbirea , discutia poate continua foarte calm.
Ca intotdeauna, si acum un fundal luminat foarte fin , fara umbre, este cel mai bun. Dupa ce deveniti experti , veti putea citi aura pe orice fundal.  

Cum sa-ti vezi propria aura
Stai in fata unei oglinzi de dimenziuni apreciabile la circa 1,5 metri.
La inceput ar fi bine sa ai un fundal monocromatic si alb, fara umbre.
Iluminatul sa fie foarte fin si uniform, nu sclipitor.
Urmareste instructiunile de mai sus pentru ati vedea aura.
 Practica cel putin 10-15 minute pe zi pentru ati creste sensibilitatea si pentru ati dezvolta vederea aurica.
 Nu uita, practica este cel mai important pentru dezvoltarea acestei abilitati.

Vederea aurala si post imagini
Intrebarea cel mai frecvent pus pe parcursul seminarului este : »Tom, nu este posibil sa am tulburari de vedere ? »
Ei bine,raspunsul este nu, doar abia ai invatat de ce esti capabil cu organul tau de vedere.
Celulele fotosensibile (rosu,verde si albastru)  functioneaza ca receptori de vibratii, care dispun de memorie proprie. Si de asta sunt capabili sa vibreze cateva secunde chiar si dupa ce stimulii s-au oprit. Aceasta memorie , noi le percepem ca post imagini (after images). Aceste post imagini au aceleasi forme ca si originalele. 
Post imaginea unui obiect inconjurat de catre aura lui este mai mare decat originalul.
Acesta crestere este cauzata de vibratia aurei,"instantaneu" putem vedea acest moment. 
Prin urmare, este esential sa ne concentram pe un punct atunci cand ne uitam la aura, pentru ca din cauza schimbarii punctului focalizat, imaginea aurei se incurca cu post imaginea obiectului.
  
Culorile aurei si semnificatia lor

Aura oglindeste adevarata noastra natura la orice moment dat.
Ajunsi in acest punct, poate ca ar fi necesar sa detailam ceea ce se intelege prin "adevarata natura" si de ce trebuie sa depunem eforturi pentru o asemenea "descoperire".
Societatea noastra pune accentul pe simboluri, sabloane, traditii, comportamente  superficiale si comune, ipocrizie si apartenenta, inclusiv prin subordonarea liberului arbitru de catre anumiti « lideri ». « Educarea noastra », in mare parte, se bazeaza pe opiniile si asteptarile unor oameni care incearca efectiv sa controleze turma. Adevarata natura a noastra este ceea ce ramane dupa ce recunoastem,constietizam si parasim toate obisnuintele, stereotipurile, ipocrizia, comportamentul superficial si , pe deplin constienti
, devenim naturali si intuitivi (spontani).
Doar observati, cum cativa oameni sunt sclavii comportamentului lor adanc inradacinat si dependenti de obiceiuri, incat este foarte dificil, daca nu chiar imposibil, sa-si aduca aminte cine sunt ei cu adevarat. Singura modalitate de a obtine o perspectiva imediata asupra personalitatii lor, este sa le vedem aura, care in spatele a tot feluri de comportamente superficiale, arata adevarata lor natura. In general, cu cat este mai colorat, mai curat si mai luminos aura, cu atat acel omul, este mai bun si mai dezvoltat spiritual. In plus, cu cat distributia energiei este mai uniforma in aura, cu atat este mai sanatos si mai echilibrat persoana respectiva. Aceasta distributie poate fi un instrument medical de diagnosticare eficienta, dar, in general, necesita un echipament complex.Iar acest text este destinat concentrarii pe lucruri care sunt usor vizibile si cu ochiul liber. Aura ne inconjoara intregul trup, dar interpretarea culorilor de mai jos, se refera doar la cea din jurul capului. Autorul acestui articol poate confirma de asemenea ce s-a scris in literatura de specialitate despre culori, este adevarat. Cand o sa-ti vezi bine aura, poti verifica chiar tu, cand te gandesti la anumite lucruri, sau poti spune gandurile altor oameni in timpul studierii aurei lor. De obicei, oamenii au una sau doua culori dominante (punctele forte) in aura lor. Aceste culori (sau perechile lor aurala) sunt si culorile lor preferate in general. Pe langa culorile dominante, aura reflecta gandurile, emotiile si dorintele, care apar in forma de« flash-uri, strafulgerari », »nori », sau « flacari,vapai » un pic mai departe de cap. De pilda o strafulgerare portocalie in aura semnaleaza gandul sau dorinta, ca respectivul doreste sa exercite putere si control. 
Portocaliul, ca si culoare dominanta, semnaleaza putere si capacitatea de a indruma alti oameni. Schimbarile rapide de « flashuri » indica ganduri rapide.

Semnificatia culorilor clare in aura (culorile monocromatice luminoase, stralucitoare ale curcubeului)

 MOV : indica ganduri spirituale, niciodata nu este un punct forte in aura. Apare temporar sub forma de  "nori" sau "flacara".
Albastru : existenta echilibrata, fermitate, sistem nervos calm, sau trimitere de energie.
 Daca la un om aceasta culoare ii domina aura, persoana este calma si echilibrata, se simte pregatit sa traiasca si intr-o pestera, si sa ramana in viata. Este un supravietuitor innascut. Gandul albastru semnaleaza relaxarea sistemului nervos pentru atingerea echilibrului spiritual, sau poate vorbi de supravietuire. Albastru otel domina intreaga aura atunci cand persoana trimite sau primeste energie, sau este intr-o legatura telepatica.
 Michel Desmarquet de exemplu, autorul cartii  "Thiaoouba Prophecy » http://www.thiaoouba.com/mic.htm, la prelegeri emite adesea albastru otel, 
in special atunci cand raspunde la intrebarile publicului. 
Turcoaz: personalitate foarte energica si plina de viata, care este capabil sa-si proiecteze ego-ul si are influenta asupra altora. Acei oameni a caror punct forte este turcoazul in aura, sunt in stare sa faca mai multe lucruri simultan si sunt buni organizatori. Se plictisesc atunci cand sunt fortati sa se concentreze doar la un singur lucru. Oamenii iubesc pe acei sefi care au aura turcoaz, pentru ca ei explica scopurile lor si sunt capabili sa-si influenteze echipa, in loc doar sa dea ordine. Gandul turcoaz semnaleaza organizare si influentarea altora.
Verde : linistitor, energie moderata, capacitate naturala de vindecare. Acele persoane care au punctul forte verde in aura, sunt terapeuti, vindecatori. Cei care practica aceasta meserie ar trebui sa aiba aceasta culoare in aura. Cu cat este mai dominant verdele, cu atat este mai bun vindecatorul. Acestor oameni le place gradinaritul si se pricep la plante.Stand in preajma unui astfel de om, cu o aura puternic verde, ai un sentiment de pace si relaxare. Gandul verde semnaleaza o stare de calm si vindecare.
Galben : bucurie, libertate, fara atasament, degajarea fortelor vitale sau eliberarea lor. Oamenii care radiaza aura galbena sunt plin de bucurie interioara, foarte generosi si nu sunt legate de nimic (material).Halo-ul galben in jurul capului semnaleaza o spiritualitate inalta. Este semnul particular al invatatorului spiritual. Sa nu accepti invatatura spirituala daca nu are asemenea glorie in jurul capului. La Buddha si Isus Christos, halo-ul se intindea pana la brate. In zilele noastre este dificil sa gasesti un om pe Pamant care sa-l are mai mult de 1 inch (2,54cm). Un halo galben este rezultatul foarte activei chakre a fruntii (pe care multi oameni vad la seminariile mele stralucind amestecat cu violet). Oamenii dezvoltati spiritual isi stimuleaza incontinuu chakra fruntii, deoarece au intotdeuna ganduri spirituale puternice. Cand observam aceasta chakra intr-o stare deosebit de activa, vedem o aura galbena (perechea aurala a violetului) care inconjoara intregul cap. Gandul galbenul semnaleaza bucurie si satisfactie momentana.
Orange : inaltator si palpitant. Inspira.Semnul puterii. Abilitate si/ sau dorinta de a indruma pe altii. In cazul in care orange devine un punct forte, deobicei impreuna cu o aura galbena, va deveni auriu, semnaland ca respectivul este un mare invatator spiritual, care este in stare sa-si ilustreze abilitatile unice. Gandul portocaliu semnaleaza exercitarea puterii si dorinta indrumarii altor oameni.
Rosu : ganduri materialiste, ganduri despre corpul fizic. Daca este prea dominant in aura, semnaleaza un om materialist, egoist.
Roz (mov + rosu) = iubirea. Pentru a obtine un roz curat trebuie sa amestecam movul (cea mai inalta frecventa ce percepem) cu rosul (cea mai joasa). Aura roz semnaleaza ca respectivul si-a creat echilibrul perfect intre contiinta spirituala si existenta materiala. Oamenii foarte dezvoltati spiritual ,nu au doar o glorie galbena in jurul capului, (care este un punct forte al aurei lor) ci au si o uriasa aura roz, care se intinde departe. Rozul in aura este foarte rara pe Pamant, si apare doar in ganduri temporare, niciodata ca un punct forte.
 
Culorile murdare si semnificatia lor (culori, care par mai inchise in fundal si in loc de lumina seamana mai mult a fum)

Maro :tulburator,nelinistitor,materialist, negator spiritual.
Gri:intuneric, indispus, intentii necurate, prezenta partii intunecate a personalitatii.
Sulf galben/galben-verzuie (mustar): durere sau lipsa usurintei, furie.
Alb:boala grava, expunere la sintetice (droguri,medicamente).De ce culoarea alba arata problema in aura? Deoarece albul seamana cel mai bine cu zgomot, nu este armonioasa ca si totalitatea tonurilor de culori (culorile monocrome). Este imposibil sa armonizezi zgomotul cu o orchestra care canta armonios, prin urmare aura alba semnaleaza o lipsa de unitate, atat in trup cat si in suflet. Natura, din care facem si noi parte, este armonios. Aceasta unitate apare intr-o forma de « tonuri » separate sau vibratii armonioase, asa cum descrie si moderna fizica quantica. Cu cateva ore inainte de moarte, aura devine alba si ii creste mult intensitatea. Observa numai, cum in cele mai multe culturi, moartea este infatisat, descris ca alb (si nu negru), pentru ca in trecut oamenii vedeau aura alba inaintea instalarii mortii. Se pare ca stramosii nostri stiau mult mai multe decat suntem noi dispusi sa admitem.


Niciun comentariu: