Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 6 octombrie 2011

Inecul in energie

Daca am putea vedea energia Pamantului, asa cum este ea, am vedea numeroase puncte de lumina stralucitoare, inconjurate de spatii goale. Luminile stralucitoare reprezinta energia care asteapta sa devina forma; spatiile goale fac loc pentru ca energia sa se extinda, ca raspuns la comanda pe care o primeste. Insa cel mai mult ne-ar soca sa aflam ca aceasta energie sta literalmente agatata de fiecare cuvant si gand al nostru, asteptandu-ne sa ii dam comanda prin care sa se materializeze fizic. Insa de foarte multe ori suntem coplesiti de energie si ne scufundam in ea, in loc sa pastram controlul. Credem ca ea este cea care detine controlul si nici macar nu ne da prin cap ca am putea fii stapanii energiei Pamantului.
Energia pe care o traim reprezinta vibratiile colective ale tuturor celor care ne inconjoara. Prima noastra experienta a acestui mediu este cea emotionala si, din aceasta cauza, ne simtim atat de coplesiti si fara control. Ne putem oare controla vreodata emotiile? Putem, atunci cand le recunoastem in mod constient si cand ne stabilim intentia pentru ceea ce dorim sa traim. Dar, de regula, suntem atat de implicati in emotiile noastre, incat suntem coplesiti si atunci incepem sa ne scufundam – si fiind atat de preocupati sa ne tinem capul la suprafata, nici macar nu ne trece prin cap ca energia poate fi gestionata.

Una dintre cele mai importante lectii de viata este aceea de a invata ca viata este legata de alegeri si ca, prin intermediul alegerilor, al alegerilor constiente, ne stabilim energia vietii. Din acest motiv avem liberul arbitru, chiar daca avem tendinta sa il folosim in mod inconstient. Nu suntem aici pentru a suferi – chiar daca asta este una dintre alegerile posibile, la fel ca si bucuria. Uitam ca ne aflam aici ca maestri, nu ca victime si ca putem fie sa ne inecam in energia care ne copleseste, fie sa fim activ constienti de faptul ca putem crea in fiecare moment, folosindu-ne liberul arbitru pentru a dirija energia catre cea mai inalta expresie a ei. 

Nimic din vietile noastre nu este pre-stabilit si totul depinde de noi, fiind reflectarea directa a alegerilor pe care le facem. Cu cat vom deveni mai repede constienti de faptul ca suntem maestri plini de forta ai energiei celei de-a treia dimensiuni, cu atat vom putea incepe mai curand sa cream realitatea lumii in care dorim sa traim. Folosirea constienta si intentionata a liberului arbitru este cea care ne va permite sa ajungem la acest rezultat – altfel ne vom scufunda in imensa energie care ne inconjoara, zapaciti si nesiguri, intrebandu-ne de ce avem atat de multe incercari in viata, in conditiile in care un singur gand ar fi de ajuns pentru a ne dirija energia si pentru a putea folosi potentialul nelimitat al acesteia, pentru a crea o viata despre care credeam ca poate exista numai in visele noastre.

Niciun comentariu: