Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


miercuri, 19 octombrie 2011

Vederea si citirea aurei -partea I

 Nu este nimic paranormal in Univers, cu excepţia intelegerii noastre limitate a naturii. Despre ce credem ca stim ACUM aici pe pamant este doar o picatura din Oceanul Cunoasterii.
 In trecutul indepartat zeificau si se  inchinau lucrurilor inexplicabile si le numeau miracole.
In trecut, oamenii dispuneau de capacitatea de a vedea aurele. Persoanele foarte spirituale, cum ar fi Isus, Buddha si discipolii sai apropiati erau pictati cu halouri (glorii) aurii, deoarece cativa artisti dispuneau de capacitatea de a vedea aurele. In Australia , pe un teritoriu laturalnic din West Kimberley s-au gasit  picturi rupestre care au mii de ani si infatiseaza oameni cu glorii aurii in jurul capului lor. 
Natura ne-a oferit tot ce avem nevoie pentru a vedea aura. Nu avem nevoie decat de efort constient pentru a ne armoniza simturile. Daca nu incerci, niciodata nu vei vedea aura.
 Dar odata ce vezi cu proprii tai ochi, nu mai trebuie sa te bazezi pe credinta altora.
 Pur şi simplu vei sti. Iar prin cunoastere poti invata si mai mult.  
Multi oameni celebri din trecut spuneau ca "avem ochi, dar ce folos daca tot nu vedem cu ei". Pe parcusul acestui articol iti vei da seama despre ce anume vorbeau. 
Oricine poate vedea aura pana la un anumit grad. In loc sa fac un nou mister de recenta capacitate dobandita, telul meu este ca sa arat tuturor de ce este in stare cu proprii lui ochi. Daca odata, aproape toti (inclusiv copiii) vor vedea acelasi lucru, atunci cred ca aceasta capacitate este o parte a naturii noastre si merita o atentie deosebita. Aceasta pagina rezuma continutul acelor prelegeri pe care dr.Tom J. Chalke le tine despre Vederea si citirea aurei. Aici gasiti o scriere scurta si vaga.
Pentru a avea cele mai bune rezultate, te vei uita din cand in cand in acest rezumat. Daca sunteti o echipa si doriti organizarea unui seminar, luati contact sau scrieti autorului pe adresa  "PO Box 1135, Nth Caulfield, Vic, 3161, Melbourne, Australia ". Pe langa asta aveti la dispozitie « Notitele Dr. Tom J. Chalke » pe care le-a pregatit pentru seminarii la http://www.thiaoouba.com/hlec.htm

Ce este Aura? 

 
Traim intr-un univers uimitor, facut din energie care vibreaza, se schimba si se extinde mereu. Fiecare atom, electron si particula elementara, chiar si propriile noastre ganduri si vise sunt vibratii pe care le transmitem continuu in univers – iar aceste vibratii rezoneaza cu energiile universului. Putem defini aura – vibratie care inconjoara materia. Aura din jurul oamenilor, animalelor, plantelor se schimba cu timpul, uneori destul de rapid. In jurul pietrelor, cristalelor, apei –aura este practic constanta, neschimbatoare. Aceste afirmatii sunt dovedite de catre oamenii de stiinta rusi, care de mai bine de 50 ani , utilizand efectul Kirlian, studiaza aura.
Aura din jurul oamenilor, in parte, este alcatuit din radiatie electromagnetica, gama trecand de la microunde, peste infrarosii, pana la undele ultraviolete.
Frecventa mai joasa a spectrului (microunde si infrarosu) are legatura cu functiile inferioare ale corpului nostru ca : structura ADN, metabolismul, sistemul circulator,etc. , pe cand undele cu frecventele mai inalte ale spectrului ultraviolet au legatura cu activitatile constientului cum ar fi gândirea, creativitatea, intenţiile, simţul umorului şi emotiile. Oamenii de ştiinţă ruşi care au un avans de  trei decenii in domeniul studierii aurei,  au descoperit că ADN-ul este modificabil prin influentarea frecventei mai joasa a spectrului (microunde si infrarosu) a aurei. Undele cu frecventele mai inalte ale spectrului ultraviolet sunt foarte importante si interesante, dar si cel mai putin cunoscute. In acelasi timp aceasta este partea care este vizibil si cu ochiul liber.

De ce avem nevoie sa vedem aura ? 


Culorile si intensitatea aurei , mai ales in jurul si deasupra capului, au sensuri foarte speciale.
Vizualizand aura cuiva, ii vezi gandurile, chiar inainte de a le exprima verbal. Daca nu este de acord cu ce sustine verbal, minciuna poate fi vazuta.  Nimeni nu poate minti in fata ta in mod deschis. Nu ne putem falsifica aura. 
Arata in mod vizibil Adevarata noastra Natura si intentiile noastre.
In plus, aura este si o semnatura spirituala. Cand vezi un om cu o aura luminoasa si curata (clara) poti fi SIGUR  ca este bine intentionat si avansat spiritual, chiar daca arata modestie, smerenie si nu este constient de acest lucru. Vazand un om cu o aura gri sau intunecata , poti fi sigur ca are intentii necurate, oricat de impresionant, educat, elegant arata respetivul. Esential este sa verificam aura oricarui lider religios, invatator spiritual, maistru sau guru. Acestor persoane ar trebui sa observam un halo auriu luminos si curat in jurul si deasupra capului. Daca nu au , mai bine mergi de unul singur pe cararea cunoasterii.  Intrand intr-o secta sau religie care este condus de oameni cu o aura necorespunzatoare, este periculos constiintei tale. Dar unde e pericolul ?
Cand vine timpul pentru a utiliza efectiv informatiile pe care constiinta ta le stocheaza despre viata ta actuala, e posibil sa nu gasesti aproape nimic util, mai ales daca viata ta se desfasoara intre ritualuri si efectul de turma….
 În astfel de cazuri, este necesar sa inveti totul de la inceput. 
Cele mai multe secte, religii si lideri politici au doar doua lucruri in minte : banii si puterea pentru a putea controla si manipula oamenii. Si asta vezi si tu in aura lor.  Imagineaza-ti ce schimbari ar fi pe Pamant daca foarte multi oameni ar avea capacitatea de a vedea aura liderilor lor si pe aceasta baza ar fi votati.
 Cu lecturarea aurei poti descoperi anomalii (boli) cu mult inainte de aparitia fizica a simptomelor. Ai posibiliatea de a te vindeca singur atunci cand constientizezi anumite anomalii in spectrul aurei tale. Desi vindecarea trupului nu se compara cu ceea ce reprezinta vizualizarea si citirea aurei pentru constiinta si dezvoltarea ta spirituala.
  Toti avem aura. Dar majoritatea oamenilor de pe Pamant o au foarte slaba si confuza.  Aceasta este o consecinta directa a punctul de vedere materialist a vietii, care inhiba sau suprima evolutia constiintei, aducand sentimente de  teama, invidie, gelozie in oameni. Acest tip de abordare suprima natura lor reala şi acesta reprimare apare in aura lor. 
Daca inveti sa vezi aura, te vei intalni  deseori cu o intrebare deosebit de dificila:
« Imi poti spune cum este aura mea? - acesta este situatia cand ori nu vezi aura sau ceea ce vezi nu ai dori sa spui. Raspunsul in acest caz: » De ce nu inveti sa-ti vezi aura ? » Acesta este unul dintre motivele de baza pentru care invat oamenii sa-si vada aura.
Cand oamenii vor sti ca aura lor este vizibil si celorlalti, vor fi atenti la gandurile lor. Si vor incerca sa-si vada si sa-si dezvolte propria aura. Pe parcusul procesului vor deveni mai buni si mai intelepti, fiind capabili sa recunoasca intentiile altor oameni. Prin urmare, intreaga lume va fi mult mai buna daca invata sa vada si sa inteleaga aura. 

Copiii si Aura 

Copii foarte mici (pana la 5 ani) vad intr-un mod natural aura. Bebelusii se uita des deasupra omului aflat in fata lor. Daca nu le place culoarea aurei sau daca culoarea aurei este diferit de cea a parintilor, incep sa planga indiferent de cat zambeste sau vorbeste persoana respectiva. Copiii au o aura mult mai clara si mai puternica decat majoritatea adultilor, a caror Natura este suprimat de invataturile superficiale materialiste ale lumii. 
Cand mi-am invatat fiul de 12 ani sa-si vada aura, mi-a spus ca de cele mai multe ori, cand era mai mic, putea vedea aura oamenilor. Dar, cum nimeni nu l-a bagat in seama, a crezut ca are ceva in neregula cu vederea. Un caz tipic. Dupa opinia mea, copiii ar putea invata la scoala generala vizualizarea si citirea aurei, nepierzandu-si deloc capacitatea naturala.

Ochii nostri 

Cu ochii nostri suntem capabili sa vedem pe un  domeniu de frecventa foarte subtire, pe vibratii care incep de la 0.3 microunde pana la 0.7 – de la violet pana la rosu. Vibratiile (undele) din acest domeniu de frecventa este un amestec de culori pe care ochii nostri au capacitatea de a vedea. Putem masura cu precizie acest amestec de culori fixand spectrul luminii , cu echipament special, cu spectrofotometru. 
Culorile care sunt detectate de catre ochii nostri sunt doar o infima  parte  a mult mai complicatei realitati, care rezida in vibratiile complexe ale luminii :

 Cum sa vedem aura : dezvoltarea vederii aurale

Ca sa vedem aura avem nevoie de :
-cresterea sensibilizarii a ochilor
- extinderea domeniului de frecventa perceputa de catre ochii nostrii in spatele luminii vizibile
 Avem acces la cele de mai sus :
- utilizand si dezvoltand vederea periferica
- crescand expunerea
- si prin consolidarea procesului de perceptie vizuala in creier – crescand si imbunatatind relatia dintre creierul stang si creierul drept.

Vederea periferica  


De ce ar trebui sa ne folosim vederea periferica ?
Retina (campul focalizator al ochiului care contine celulele fotosensibile) este mai putin afectata decat in mijloc. Partea de mijloc a retinei este utilizata incontinuu si pe parcursul anilor, din cauza conditiilor de iluminare artificiala (tv, calculator, bec, etc.) se produc vatamari, leziuni. In plus, ne-am invatat campul vizual de a lungul timpului sa vada doar in anumite moduri. Nu uita –copiii mici vad mult mai usor aura deoarece campul central de vedere nu le este vatamat. Apoi, cand se duc la scoala, li se spune sa-si utilizeze vederea intr-un anumit mod si treptat, isi pierd capacitatea naturala aurica.

Cresterea expunerii 

  Atunci cand dorim sa facem o poza de pe o setare intunecata, crestem expunerea de timp a  filmului. Din punctul de vedere al ochiului acest lucru poate fi facut daca ne concentram pe o perioada mai lunga de timp, pe un punct fix (30-60 secunde). Celulele noastre fotosensibile (rosu,verde si albastru) functioneaza ca receptori de vibratii, exact ca 3 radio receptoare care sunt acordate pe diferite culori. 
Cand dorim sa cream o vibratie cu o oscilatie mare, sa zicem in cazul unui leagan, o putem face folosind o putere foarte mica, dar constanta pentru actiune. 
Prin concentrarea pe un singur punct , obtinem un efect similar: cu o stimulare minimala esti in masura sa cresti, treptat, vibratiile celulelor fotosensibile, cauzand perceptia vizuala in creier.  

1.Exercitiu de concentrare








Aseaza imaginea nr.1 la aproximativ 1,5 metri in fata ta. Uita-te exact la punctul negru cel putin 30 de secunde (se poate si mai mult) si urmareste zonele colorate cu vederea periferica.  Nu te lasa ispitei !!! Concentreaza-te doar la punctul negru !


Retine cum cele 2 zone colorate parca sunt imbratisate de aura altei culori.
Stimuland un timp receptorii periferici, avem perceptii de culori, care sunt total altele, decat in ​​cazul in care ne folosim de vederea noastra centrala. Cu cat te concentrezi mai mult, cu atat va deveni mai luminoasa aura din jurul zonelor colorate, deoarece iti creste sensibilitatea.  Inainte puteai sa te uiti ore in sir la aceasta imagine, fara sa fi vazut ceva. Cheia succesului este practica, concentrarea asupra unui singur punct destul de mult timp. Acest exercitiu ilustreaza modul in care trebuie sa ne uitam la vizualizarea aurei, constientizandu-ne anumite abilitati si perceptii.


2. Exercitiu de concentrare









Acest exercitiu este conceput pentru a stimula comunicarea dintre cele doua emisfere craniene, crescand « eficienta de prelucrare » care este necesara pentru vizualizarea aurei.
Aseaza imaginea nr.2 la aproximativ 1 metru in fata ta.
Intinde-ti mana inainte, astfel incat unul dintre degetele tale sa fie intre cercuri si putin in jos. Concentreaza-te pe capatul degetului, ignorand cercurile, uita-te prin ei.
 Acum ar trebui sa vezi 4 cercuri.
Daca ai reusit, incearca sa unesti cele doua din mijloc (pentru a se suprapune) si vei vedea un cerc cu o cruce alba pe varful degetului, in mijloc, intre cele doua.
 Daca vezi crucea, ai dovada ca emisfera stanga (care comunica cu ochiul drept) comunica cu emisfera dreapta (care comunica cu ochiul stang).


Acest exercitiu este foarte benefic : 5 minute de practica iti dubleaza bioenergia, ajutand autovindecare. La inceput crucea va pluti, apoi va parea nesigur. Experimenteaza cu schimbarea distantei dintre ochi si deget ca sa obti o cruce perfecta. Poti obtine beneficii substantiale dupa 3-5 minute, daca se poate fara sa clipesti, dar timpul magic se pare ca este de 45 minute de concentrare continua, ceea ce cauzeaza o adevarata schimbare spirituala (mentala) si aurala. Din experienta va pot spune sa incepeti sa va concentrati intre 1-2 minute pe zi pentru inceput, crescand treptat durata timpului. O concentrare scurta si intensa  este mai buna decat una lunga ,intrerupta din lipsa de exercitiu.
Practicand gradat si acumuland experienta ar trebui sa ajungi sa vezi si sa susti crucea, fara ajutorul degetului. In timpul cat esti ocupat cu mentinerea crucii, incearca sa constientizezi si sa vezi in acelasi timp si celelalte 2 cercuri, si de asemenea, lucrurile din jurul tau, utilizand vederea periferica.
Folosind vederea periferica ar trebui sa vezi culori auricare in jurul cercurilor.
Atunci cand devi capabil sa analizezi lucrurile din jurul tau cu ajutorul vederii periferice , fara sa-ti pierzi concentrarea (asupra crucii), esti pregatit sa vezi si sa citesti aura.
  

Nivele mai ridicate de concentrare  

Cand unul dintre diametre, in cruce , se vede  « in fata » celuilalt, acest lucru inseamna ca una dintre emisfere o domina pe cealalta.

Foarte multi oameni au experiente uimitoare cand ajung in acest punct.

Barbatii sunt cei care de obicei vad diametrul orizontal sus (dominare emisfera stanga), iar femeile vad diametrul vertical sus (dominare emisfera dreapta). Incearca sa aduci diametrul « ascuns » in fata (inainte) cu o concentrare constienta. Exista un echilibru perfect intre cele doua emisfere cand puteti tine in echilibru perfect crucea, mentinerea ei si toate cele 4 brate (cercuri) au aceasi intensitate.
In primu rand, o concentrare mai profunda.
In al doilea rand, dupa 2 - 3 minute ti se pare ca pierzi privelistea, fundalul luminos devenind violet sau roz. Sensibilitatea si constientizarea cresc semnificativ.
Orice emotie inceteaza sa mai existe.
Multi oameni au raportat faptul ca purtarea unui T-Shirt Chakra imbunatateste semnificativ concentrarea, experienta mea sprijina aceste afirmatii.
  
Alte exercitii de concentrare :
 
Culori si perechi aurale
In exercitiile de concentrare 1 si 2 am observat ca , culorile reale sunt inconjurate de aure de culori diferite.
Aceste culori aurale nu sunt intamplatoare.
Mai jos vei gasi o lista a culorilor curcubeului (monocromatic) si perechea lor aurala.
- rosul – turcoaz , turcoaz - rosu
- portocaliul – albastru , albastrul – portocaliu
- galben lamaie – violet , violet – galben lamaie
- verde – roz , roz - verde
Tabelul de mai sus se aplica si culorilor intermediare, de exemplu culorile galben verzui au aure violet roz.
Am luat la cunostinta ca aceste perechi de culori aurale sunt diferite de culorile perechi complementare, « tonuri de culori », »nuante » pe care stiinta le sustine.
 Oricare copil poate confirma ca perechile aurale, mai sus mentionate, exista.
 Daca ne uitam atent in jurul nostru, vom vedea ca si Natura utilizeaza frecvent perechile aurale. Uita-te la o pasare de culoare rosie si sigur vei vedea si turcoaz pe penele ei.
 Acelasi lucru se aplica la combinatiile de culori  albastrui-portocaliu, galbui-violet, 
verzui-roz, nu doar la pasari, la pesti, fluturi , flori  –peste tot vedeti culorile vii ale Naturii.
Ocazional, se poate intampla sa vezi a doua culoare corespunzatoare in locul perfectei, desavarsitei culori perechi aurale.
Ai observat ca majoritatea florilor ale copacilor, care sunt inconjurate de frunze verzi, au culori spre roz (mov),violet sau rosiatic ?
Culorile aurice in natura ne influenteaza simturile, uitandu-ne la ele, ne cuprinde o stare de bine, de ce nu - de fericire.
Este important sa memorezi bine perechile aurice descrise mai sus. Sa le ti minte.
De ce?
  Pentru ca daca vezi o aura roz, in jurul unui om care poarta o imbracaminte verde, exista o mare probabilitate ca sa vezi aura hainei si nu a omului respectiv.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Gy, am incercat sa fac aceste exercitii..e normal sa te doara capul si ochii?

Molnar Gy spunea...

Cand te concentrezi foarte mult, da, te doare atat capul , cat si ochii..Recomandarea mea este sa nu faci excese cu aceste antrenamente, ajunge pe zi cate 10 minute.

mihaitzaxp spunea...

salut ... de la 9-10 ani vad aura fiecarui lucru la orice. ... dar pe capul oamenilor vad aura mai intensa si mult mai clara ..si miam inceput sa ma intreb daca am probleme cu vederea ,dar nu am , acum am 14 ani si maidemult am mers la un om foarte credincios care a fost la muntele athos si merge in fiecare duminica la biserica , ( e ortodox) la fel si eu, a inceput sa lucreze cu mine cu ansa si raportoru , ....nu alege pe uricine si la sfarsit cand am terminat tot cu el , mia dat un dar in maini si sa rugat si de atunci vad tot feluri de lucruri .... ( akm la multe persoane cand le doare ceva pun mainile pe zona respectiva ) ma rog si , ei spun ca nu mai simt nimic..... doresc un sfat si indrumare ...

Unknown spunea...

Cum sunt mai eficiente aceste exerciții? Sa te uiți pe calculator la aceste poze sa să le scoți la imprimanta?